ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Ο Μητσοτάκης, λέει, θα φέρει επενδύσεις από την Κίνα. Μακάρι και πότε. Μακάρι και πόσες. Να τον βαθμολογήσουμε ως πρωθυπουργό. Πόσο μετράει. Αν τα καταφέρνει στη δουλειά του.

Πότε, επιτέλους, θα σταματήσει να ανεβαίνει το χρέος μας. Το ελληνικό χρέος, που το ''πέτυχαν'' όλοι, ο ένας μετά τον άλλον, οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης.

Κέρδισε, λένε, στις εκλογές ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο άλλος Καραμανλής, ο άλλος Παπανδρέου... Τι ακριβώς κέρδιζαν, ωρέ πατριώτες; Έσπρωχναν την Ελλάδα στα μνημόνια. Παρελάμβαναν χώρα χρεωμένη και την παρέδιδαν στον επόμενο με μεγαλύτερο χρέος.

Για φτύσιμο είναι τα κόμματα όταν ασχολούνται, όταν τα δίνουν όλα για τον... Πολάκη, αν θα έχει ή όχι δικαίωμα να μιλήσει στην τάδε επιτροπή.

Δουλειά του πρωθυπουργού δεν είναι να μιλάει στη Βουλή, να κατηγορεί ή να απολογείται και να δικαιολογείται. Δεν σας τα έχουν μάθει σωστά τα γράμματα της πολιτικής. Εντάξει, η κυβέρνηση να παρλάρει για τούτο και το άλλο, να αποφασίζει για τούτο και το άλλο, όμως το πρώτιστο είναι ποιο το σκορ στο δημόσιο ταμείο. Ποια τα έσοδα όχι μόνο από τους φορολογούμενους, αλλά και από τους ξένους επενδυτές.

Δουλειά του πρωθυπουργού δεν είναι να μοιράζει χαρτζηλήκια από τα έτοιμα σε επιδόματα στα φτωχαδάκια, αλλά να προσελκύει επενδυτές από το εξωτερικό.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΒΑΡΕΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ