ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

 

Ο κύριος στη φωτογραφία είναι ο Νεόφυτος ο Α', όπως λέμε ο Λουδοβίκος ο ΙΔ', ο Ερίκος Ε', ο Κάρολος Β'. Και για να ξέρουμε τι λέμε, ο περί ου ο λόγος Νεόφυτος Α' είναι πατριάρχης, όχι απλά αρχιεπίσκοπος. Όχι ίσα κι όμοια με τον δικό μας Υερώνυμο. Και για να είμαστε ακριβείς ο παπάς είναι πατριάρχης Σόφιας και πάσης Βουλγαρίας. Μη λησμονούμε, κι αυτό μας το θυμίζει το παπαδαριό της γειτονικής χώρας, ότι η Βουλγαρία υπήρξε αυτοκρατορία.

Οι εκκλησίες στην ορθόδοξη Βουλγαρία παραμένουν ανοικτές. Ποιος κορονοϊός; Αυτή την απόφαση πήρε ο από 2013 πατριάρχης που σπούδασε στη Μόσχα, και τον πήγε πάσο ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσωφ. Η αλήτρα και βαρύμαγκας Μπορίσωφ, απλός πυροσβέστης επί κομουνιστικού καθεστώτος και στη συνέχεια προερχόμενος από τον υπόκοσμο, επίσημα αρχηγός ομάδας μπράβων.

Υπ' όψιν ότι ο Μπορίσωφ, μια μέρα ενωρίτερα απ' ό,τι στην Ελλάδα, έκλεισε σχολεία, μαγαζιά, θέατρα, καφέ, ρεστωράν, γήπεδα κ.α. Στις εκκλησίες, όμως, δεν τόλμησε να κατεβάσει τα ρολά, διότι τον κρατάει στο χέρι ο άγιος Νεόφιτ (φώτο). Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Μπόικο Μπορίσωφ είναι άθεος, δεν είναι τύπος να πιστεύει κάπου, ούτε στην Λέφσκι Σόφιας της οποίας είναι οπαδός.

Αν μολυνθούν, όσοι μολυνθούν στις εκκλησίες της Βουλγαρίας δεν θα φταίει ο μαγαζάτορας τους Νεοφίτ, ούτε ο Μπορίσωφ. Οι ίδιοι οι ορθόδοξοι Βούλγαροι θα φταίνε, αν τους πάρει μια ώρα αρχύτερα ο Θεός διότι αυτούς αγαπάει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!