ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;

 

Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο πολύ σημαντικός Νόαμ Τσόμσκι, ένα από τα περισσότερο φωτισμένα μυαλά της εποχής μας. Αμερικάνος, καθαρόαιμος αριστερός, διανοούμενος πολυβραβευμένος και αποδεκτός, συγγραφέας πολλών βιβλίων και ομιλητής σε εκδηλώσεις της κλάσεως του παγκοσμίως. Αντιληπτό από το όνομα του ότι είναι εβραίος στο θρήσκευμα.

Με αφορμή τον κορονοϊό ο Avram Noam Chomsky αφού κάνει για μια αφορά ακόμα επίθεση στον φιλελευθερισμό
χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως «τον μεγαλύτερο απατεώνα που υπήρξε ποτέ». Απαραίτητο να σημειώσω ότι ο 90φεύγα Αβράμης Νώε Τσόμσκι δεν είναι ο παλαιομοδίτικος κομματικού τύπου αριστερός με την κασέτα στο στόμα, ''ο λαός'', ''η εργατιά'' των επαγγελματιών κομουνιστών για να βγαίνει το μεροκάματο. Πρόκειται για τεράστιο πνευματικό μέγεθος, όχι κάποιο αξιοθρήνητο κομματικό στέλεχος.

Καμία αντίρρηση ότι ο Τραμπ είναι απατεώνας. Διαφωνώ, δηλαδή, ότι είναι ο μεγαλύτερος. Αν επανεκλεγεί ο καραγκιόζης Ντόναλντ Τραμπ τον προσεχή Νοέμβριο, τι θα πούμε οι επικριτές του Αμερικάνου προέδρου; Πως τα κατάφερε πάλι να εξαπατήσει τον κόσμο, αυτό θα καταλογίσουν στον Τραμπ. Ότι ο λαός ήταν πάλι... θύμα.

Ο καπετάν μαλάκας είναι ο λαός, όταν τον δουλεύει κι ένας τόσο ξεφωνημένος απατεώνας, όχι κάποιος τυχαίος. Ο 74χρονος Τραμπ, συγκεκριμένα, κυβερνάει σχεδόν 3,5 χρόνια, άρα έχει δείξει ποιος είναι.

Ο αντίπαλος Τζο Μπάιντεν, κοντά στα 80, δεν ήταν σίγουρος πως θα πάρει το χρίσμα από το δημοκρατικό κόμμα. Τελικά, χρίστηκε αντίπαλος του βαψομαλλιά, πήρε τα επάνω του στην προεκλογική του καμπάνια, αλλά στη συνέχεια του στράβωσε η δουλειά. Ακόμα είναι ενωρίς, προς το παρόν ο Τραμπ, ο απατεώνας, ο λεχρίτης Τραμπ προηγείται στην κούρσα.

Ασφαλώς είμαι με τον Τραμπ, που κάνει βλακείες, πράγματα φρικτά, εκθέτει τις ΗΠΑ, όπως λένε οι επώνυμοι επικριτές του. Για δυο λόγους θέλω να κερδίσει πάλι ο σαβουρογάμης Τραμπ. Πρώτον, διότι είναι το ίδιο, εντελώς το ίδιο όποιος κι αν εκλεγεί. Και, δεύτερον, για να εκτεθούν τόσο ο λαός, όσο κι αυτοί που τα βάζουν με τον νικητή των εκλογών και δεν τολμούν να πουν κουβέντα για τον αιώνιο μαλάκα- τον λαό.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΓΙΝΕ... ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ!