Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ… ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Σχολιάστηκε ο Μητσοτάκης γιατί, λέει, έβαλε λίγες, πολύ λίγες γυναίκες στην κυβέρνηση. ''Α, έτσι μου ξηγιέστε;… '', σκέφτηκε ο πονηρός Κυριάκος. Πονηρός είναι, άλλο ότι δεν σου γεμίζει το μάτι. Στον ανασχηματισμό θα δείτε και θα τρίβετε τα βλέφαρα. Θα πλακώσει γυναίκες μπόλικες, υπουργίνες και υφυπουργίνες. Γιατί; Κάθε κίνηση του πονηρού Κυριάκου στόχο έχει την πελατεία του Σύριζα.

Μιλάμε σοβαρά. Τα ανοίγματα στις γυναίκες και στους gay, τις λεσβίες και τους τραβεστί, είναι υπόθεση του… προοδευτικού χώρου. Εκφράζουν την αριστερά. ''Α, έτσι…, τώρα θα σας δείξω τα δικά μου ανοίγματα… '', σκέφτηκε ο πονηρός Κυριάκος. Δεν είναι τυχαίο που προχθές ο γνωσυός τραβεστί τα είπε με τον πρωθυπουργό και, καλέ, ναι, καλέ, αλήθεια, καλέ, σύστησε τον σύζυγο του στον πρωθυπουργό. Μέχρι εκεί δεν θα τολμούσε να το τραβήξει ούτε ο Τσίπρας.

Πριν χρόνια πολλά, επί πασοκοκρατίας, ο τότε υπουργός παιδείας Γιωργάκης Παπανδρέου, παρουσίασε σύμβουλο του στο ζήτημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Βαλιανάτο, τον γνωστό. Ήταν η πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους ανέλαβε καθήκοντα δημόσια δηλωμένος αγωνιστής της gay κοινότητας.

Επί του θέματος. Ο πονηρός Κυριάκος ξεκίνησε με την δικαστίνα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που την έκανε πρόεδρο δημοκρατίας. Άστοχη επιλογή. Δεν ζυγίζει η κυρία. Από τον πρώτο πολίτη της χώρας, άνδρας είναι ή γυναίκα αδιάφορο, περιμένεις πρόσωπο με βάρος. Να προκαλεί αίσθηση. Η φάτσα, γενικά η εικόνα του ατόμου έχει σημασία. Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν καλύπτει τις προδιαγραφές, είναι κατηγορίας μύγας.

Ο Μητσοτάκης θα μας τρελάνει στις γυναίκες. Ήδη, πριν από τον ανασχηματισμό ανέβηκαν γυναίκες στο θρόνο του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας και του προέδρου του Αρείου Πάγου.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΒΛΙ...