ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΤΟ… ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ Ο ΤΑΚΗΣ

 

Στην πιάτσα τους μέτραγαν για δίδυμο. Ο ένας ερχόταν από τη Δύση, ο άλλος από την Ανατολή, βρέθηκαν όταν πράγματι ο ένας είχε ανάγκη τον άλλον, κόλλησαν για τα καλά, αλλά το πράμα δεν είχε συνέχεια. Γιατί; Επειδή ποτέ δεν υπήρξαν πολιτικό ζευγάρι, ούτε τους ένωνε κάτι άλλο από το προσωπικό συμφέρον.

Δεν υπάρχουν δίδυμα και τρίδυμα στην πολιτική και στις μπίζνες. Μοναδικό κριτήριο σε τέτοιου είδους ''φιλίες'' είναι τι δίνει, τι παίρνει ο ένας από τον άλλον. Σήμερα τους βλέπεις μαζί, να συνεννοούνται με τα μάτια κι αύριο να ‘ναι σα δυο ξένοι.

Που είναι ο Τάκης ο Θεοδωρικάκος, ο έμπιστος του πρωθυπουργού Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει. Εξαφανίστηκε. Μέχρι εδώ ήτανε.

Το 2015 γνωρίζονται και ο Κυριάκος αμέσως έκανε πρόταση στον Τάκη. ''Πάω για μεγάλα ψάρια, σε θέλω δίπλα μου''. Το κατάλληλο πρόσωπο ο Θεοδωρικάκος. Της δουλειάς. Ο εξπέρ. Δήθεν πολιτικός αναλυτής και υπεύθυνος εταιρείας γκάλοπ. Γραμματέας της ΚΝΕ, μεταγραφή στον Συνασπισμό (σήμερα Σύριζα) το 1991, μετά δίπλα στον Λαλιώτη με μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ το 1993.

Το παιδί από το ταπεινό Κερατσίνι ήταν ο ιδανικός συνεργάτης του Μητσοτάκη και πως θα κερδίσει το στοίχημα στη ΝΔ και να σπρώξει κι άλλο στο γκρεμό τον Τσίπρα που είχε πάρει την κάτω βόλτα. Κερδίζει τις εκλογές το 2019 ο Μητσοτάκης με πρώτο βιολί στην προσωπική του ομάδα τον Θεοδωρικάκο, ο οποίος μπαίνει στη Βουλή εκλεγμένος από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και γίνεται υπουργός Εσωτερικών.

Με τον ανασχηματισμό ο 56χρονος Θεοδωρικάκος έγινε παρελθόν και δεν υπολογίζεται ούτε στις καβάτζες του πρώην κολλητού.
Διαβαστε ακομα:

ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ... ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ