ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

 

Δεν το άφησε έτσι το θέμα της εξοχικής κατοικίας στο Σούνιο ο Αλέξης Τσίπρας. Για τα ψέματα που, όπως υποστηρίζει, έγραψαν δυο δημοσιογράφοι, τους έκανε αγωγή και ζητάει από ένα εκατομμύριο ευρώ. Και που να τα βρουν τόσα λεφτά οι δυο λειτουργοί του τύπου; Ας πληρώσουν τη ζημιά που έκαναν στον πρόεδρο του Σύριζα οι επιχειρήσεις των δυο δημοσιογράφων.

Υψηλά διευθυντικά πόστα κατέχουν στις εφημερίδες που εργάζονται οι δυο δημοσιογράφοι, άρα ευθύνη, έστω έμμεση, έχουν και οι δυο διαφορετικές εκδοτικές εταιρείες.

 Έγραψαν, λέει, ότι η ανακαίνιση της οικίας κόστισε ένα εκατομμύριο. Αν έγραφαν περισσότερο ή μικρότερο ποσό, τότε θα ήταν διαφορετική και η οικονομική αποζημίωση που θα απαιτούσε ο Τσίπρας. Ο οποίος με εξώδικο είχε ζητήσει αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά οι δυο δημοσιογράφοι επέμεναν σ’ όσα ισχυριζόντουσαν.

Τι θα τα κάνει τόσα πολλά λεφτά ο Τσίπρας, αν δικαιωθεί δικαστικά, κι αν βεβαίως γίνει τελικά η δίκη; Δήλωσε πως και τα δυο εκατομμύρια θα τα χαρίσει στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ιατροφαρμακευτικό φορέα των δημοσιογράφων. Τι σκέφτηκα; Γιατί να μην κάνει αγωγές ο ΕΔΟΕΑΠ κατά εκείνων των δημοσιογράφων που κάνουν κιτρινισμό και θίγουν υπολήψεις επωνύμων; Στο όνομα, βέβαια, της προστασίας της αξιοπιστίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Διαβαστε ακομα:

ΡΕΣΙΤΑΛ ΦΤΗΝΙΑΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ