Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΤΗΝ ΜΕΝΔΩΝΗ

 

Δεν έχω καταλάβει γιατί να παραιτηθεί η κυρία Λίνα Μενδώνη, μια ανύπαρκτη υπουργός πολιτισμού, η οποία προσπαθεί, γραφειοκρατικά και με το παραπάνω, να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της. Όλοι τα βάζουν μαζί της σχετικά με την υπόθεση του κυρίου Λιγνάδη, στέκονται μακριά από την ουσία του πράγματος, και της ζητάνε να πάει σπίτι της.

Γιατί , λένε, δεν πήρε πρέφα τι σόι πράμα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγάλου κρατικού θεάτρου; Αντιπολίτευση πολύ χαμηλή και φτηνή. Δικός σας είναι ο Λιγνάδης, δεν είναι δικός μας.

Το 2004 κερδίζει τις εκλογές ο Κωστάκης και γίνεται ο ίδιος, εκτός από πρωθυπουργός βέβαια, και υπουργός πολιτισμού. Αίσθηση! Ο λεβέντης έχει πάρει σοβαρά τη δουλειά και είναι αποφασισμένος να κάνει χοντρό παιχνίδι στο πιο βαρύ οπλοστάσιο της Ελλάδος. Στον πολιτισμό.

Για ένα πράμα η Ελλάδα υπερτερεί στο σύμπαν. Για το παρελθόν της. Την Ιστορία της. Αν, λοιπόν, ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός πολιτισμού αναδείξει το μέγιστο ατού της, τότε αυτή είναι η αληθινά τεράστια εθνική επιτυχία. Τι κατάφερε ο Καραμανλής; Δεν έκανε ούτε μια βόλτα από το υπουργείο πολιτισμού. Ποιος Λιγνάδης; Στη φώτο, αριστερά, δεξιά η Μενδώνη και ανάμεσα τους ο σκηνοθέτης του Εθνικού Λιβαθηνός.

Η αρχαιολόγος κυρία Μενδώνη είναι 60 χρονών και καθόλου... τραβηκτική για τον κύριο Λιγνάδη. Αδικαιολόγητη θα ήταν γιατί δεν αντελήφθη πως λειτουργεί σεξουαλικά ο Λιγνάδης, μόνο στην περίπτωση που της την ζαχάρωνε ο καλλιτέχνης. Μόνο αν της την έπεφτε ερωτικά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, πως λοιπόν να έχει ευθύνη η κυρία; Το υπουργείο της έχει διορίσει 37 γενικούς διευθυντές σε διάφορους οργανισμούς, είχαν απαίτηση έναν έναν να τους ψάχνει αν είναι οπαδοί του αχαλίνωτου σεξ; 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ