ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Από φάτσα τον κάνεις στάνταρ κωμικό. Για ρόλους γελοίους, διότι παίζουν στο σινεμά και στο θέατρο οι πιο δύσκολοι ρόλοι, οι κωμικοί σε έργα δραματικά. Αυτός δεν τον πιάνει το μάτι σου ότι είναι για προχωρημένες καταστάσεις στην τέχνη της υποκριτικής.

Δεν τον παίρνεις και για εραστή στην αληθινή ζωή. Να, που ο 57χρονος σήμερα Μπόρις Τζόνσον έχει ατζέντα. Τρεις γάμους και δηλωμένα έξι παιδιά. Περιμένει το έβδομο, άγνωστο πόσα έχει σπείρει και δεν τα έχει αναγνωρίσει.

Boris Johnson. Πρώην δημοσιογράφος και για οκτώ χρόνια δήμαρχος Λονδίνου (2008-2016). Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, τελείωσε την Οξφόρδη, έγινε αρχηγός του συντηρητικού κόμματος και από τον Ιούνιο του 2019 πρωθυπουργός στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Με δικαστική απόφαση είχε απαγορεύσει στα ΜΜΕ να ασχοληθούν με τα ερωτικά του και τα πόσα παιδιά έχει σπείρει. Είναι αλήθεια ότι έχετε έξι παιδιά τον ρώτησε στα ίσα στην Αμερική δημοσιογράφος βάζοντας το μικρόφωνο στο στόμα του.

 - Ναι, έχω έξι και μ’ αρέσει να αλλάζω πάνες…

 Αυτό παραδέχθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός και για πρώτη φορά οι Άγγλοι πληροφορήθηκαν ότι είναι πολύτεκνος. Ότι τους έκρυβε την προσωπική του ζωή. Στη φώτο με την 33χρονη τρίτη σύζυγο του, μητέρα του ενός από τα ανεγνωρισμένα παιδιά του, την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ