ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

 

Καλή και άγια η απαραίτητη κατασκοπία. Καλή και άγια η ενίσχυση της άμυνας με σύγχρονα όπλα, παπόρια και αεροπλάνα. Δεν υποτιμάμε, όμως, ποτέ και σε καμιά περίπτωση την αξία της επικοινωνίας. Συγκεκριμένα την ανάδειξη με σωστό τρόπο κάθε αρνητικού στοιχείου που αφορά τον εχθρό.

Ο εχθρός είναι η Τουρκία. Με Ερντογάν στα πράγματα ή όχι. Μέχρι να στερέψει η πρώτη θάλασσα του πλανήτη, λέω για το Αιγαίο, τι άλλο, η Τουρκία θα απειλεί την Ελλάδα. Αυτό δεν αλλάζει.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Τουρκία μέσα στη Βουλή είπε προχθές μια πολύ βαρειά κουβέντα. Σχετικά με τη γνωστή άγνωστη πληροφορία της ασθένειας του Ερντογάν. Όλοι το ξέρουν, κανένας δεν ξέρει από τι ακριβώς πάσχει, ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του σουλτάνου.

Θέλουμε να γνωρίζουμε υπεύθυνα τι ακριβώς συμβαίνει για την υγεία σου, και αυτό θα μας το πει ανεξάρτητος φορέας ιατρικός, όχι εσύ, όχι δικοί σου γιατροί. Αυτά είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μάλιστα χαρακτήρισε το θέμα ως ''ζήτημα εθνικής ασφαλείας''. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορούμε να κουνάμε την ουρά μας αν ο αρχηγός του κράτους είναι άρρωστος.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ