ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ

 

Η Ευρώπη, δηλαδή η δύση έδειξε τα δόντια της στον Πούτιν και στον τσαμπουκά του να ορμήξει στην Ουκρανία. Την καταγγείλανε ανοιχτά την Ρωσία του Πούτιν οι Ευρωπαίοι αρχηγοί κρατών, πρόεδροι και πρωθυπουργοί. Και γενικά οργανώσεις στην Ευρώπη και επώνυμοι, καλλιτέχνες και διανοούμενοι, είπαν χοντρά πράγματα εναντίον του Πούτιν.

Αυτοί που μάσησαν τα λόγια του ή έκαναν το κορόιδο στην δυτική Ευρώπη ήταν οι αριστεροί. Τα κόμματα της αριστεράς. Αυτά, τέλος πάντων, που παρουσιάζονται και τοποθετούνται στα αριστερά των δεξιών, των κεντροδεξιών, των σοσιαλδημοκρατών. Είναι οι συνεχιστές εκείνων που σε κάθε ευκαιρία δείχνουν την αντίθεση τους στο ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ, που κατά τον Πούτιν είναι υπαίτιο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Αν δεν ήταν το ΝΑΤΟ, αν δεν σκόπευε να βάλει βάσεις στην Ουκρανία, τότε και ο Πούτιν θα καθόταν στα αυγά του. Τι λέμε; Λέμε τι λένε. Δεν λέμε αυτό είναι σωστό και αυτό είναι λάθος. Αυτά τα λένε όσοι είναι με τη μια ή την άλλη πλευρά.

Άλλο λέω ποια είναι η αλήθεια, άλλο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η μαϊμού, λοιπόν, αριστερά της δυτικής Ευρώπης στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν καταδίκασε τον Πούτιν ή κράτησε αποστάσεις χωρίς να εννοεί τη θέση της. Δεν αναφερόμαστε στην αριστερά της ανατολικής Ευρώπης, η οποία τα τελευταία 30 χρόνια δεν υπάρχει στον χάρτη. Τα κόμματα της αριστεράς στις Βουλγαρίες και Πολωνίες έκαναν παιχνίδι μόνο επί Σοβιετικής Ένωσης. Πέθαναν οριστικά το 1990, ενώ οι χώρες τους σήκωσαν χέρια και πόδια και παραδόθηκαν στο… ΝΑΤΟ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Αυτό έγινε. Να παρακαλάνε να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ οι πρώην λαϊκές του πωπού δημοκρατίες της ανατολικής Ευρώπης, για να προστατευτούν από την Ρωσία της πρώην ΕΣΣΔ. Το ίδιο και η Ουκρανία. Σωνόμαστε, σου λένε, αν μπούμε στο ΝΑΤΟ, όπως οι πρώην σύμμαχοι μας στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία.

Το ΝΑΤΟ, το… αμυντικό ΝΑΤΟ ήταν στημένο για να αντιμετωπίσει την απειλή της σοβιετικής αρκούδας. Ψόφησε η Σοβιετική Ένωση, οι δορυφόροι της έγιναν μέλη του ΝΑΤΟ, το οποίο συνέχισε για να αντιμετωπίζει τους… εξωγήινους. Από τους πολέμους και τα πολεμικά συνδικάτα τύπου ΝΑΤΟ δεν γλυτώνουμε ποτέ. Ποτέ των ποτών. Ακόμα κι αν η Ρωσία αύριο ενταχθεί κι αυτή στο ΝΑΤΟ.   

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ... ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ