ΝΑΤΟ... , ΝΑΤΟ ΤΟ 1821 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!

 
Το πολεμικό ναυτικό της Ελλάδος ενισχύεται με τέσσερις υπερσύγχρονες φρεγάτες, που αν τις έβλεπε ο Μιαούλης επιτόπου θα πήγαινε από εγκεφαλικό. Με τις υπογραφές που έπεσαν ανάμεσα και Γαλλία και η πολεμική αεροπορία μας απέκτησε επιπλέον έξι Rafale (φώτο), πέραν των 18 αεροσκαφών της αρχικής παραγγελίας.
Καλή μπίζνα για την Γαλλία, η εθνική οικονομία της ποντάρει και στην πολεμική βιομηχανίο. Λέγεται, μάλιστα, πως η γαλλική είναι πιο υψηλής κλάσεως από τη ρωσική πολεμική βιομηχανία. Άσχετο. Και για την Ελλάδα επιτυχία διότι να γίνει τίποτα παρατράγουδο, θα παίξει στα ίσα, μην πω από θέση ανωτερώτητας με τον εχθρό.
Εδώ είμαστε. Ποιος είναι ο εχθρός; Ποιο άλλος από τον σύμμαχο μας στο ΝΑΤΟ, την Τουρκία.
Πήρες πρέφα; Η Ελλάδα ισχυροποιείται πολεμικά για να αντιμετωπίσει την απειλή του... συμμάχου της. Καταξοδεύεται η Ελλάδα για να αγοράσει πολεμικά παπόρια και αεροπλάνα και το ΝΑΤΟ κάνει το κορόιδο.
Το 1821 είναι εδώ. Είμαστε σε πόλεμο, σε κατάσταση πολέμου με τη συνέχεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ο ελληνικός στρατός είναι πανέτοιμος πάντα για να αντιμετωπίσει απειλή από... σύμμαχο.
Διαβαστε ακομα:

ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ