ΙΒΙΤΣ Η ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα ‘χωσε στον Χριστοβασίλη. Της πλάκας ιστορία, για να κάνουμε ταμείο. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ τα ‘χωσε στον Ίβιτς. Της πλάκας ιστορία, για να κάνουμε ταμείο. Βγήκε τίποτα απ’ αυτόν τον καβγά; Τίποτα. Θα βγει κάτι; Ούτε πορδή σκνίπας.

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ;

Για τους σκληροπυρηνικούς του Παναθηναϊκού ήταν μια μεγάλη, μια ιστορική επιτυχία που έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες. Που γλύτωσε η ομάδα από την οικογένεια, την πιο ισχυρή σήμερα στην Ελλάδα, σε επίπεδο επιχειρηματικό, οικονομικό, με άκρες σε κάθε βραχίονα εξουσίας, τραπεζικό, μηντιακό, κομματικό, για να ξέρουμε τι λέμε.
 

OI ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥΣ

Τελικά, κάποιοι που βγάζουν μεροκάματο από το ποδόσφαιρο και κυκλοφορούν ως δημοσιογράφοι και οπαδογράφοι με τη δουλειά τους ένα πράμα μας λένε. Είμαστε ρεζίληδες. Γράφουμε για κοινό ρεζίληδων. Κι αυτά που αμολάμε στο χαρτί είναι σκέτα ρεζιλίκια.

ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 2004

Μαύρη μέρα για την Ελλάδα σα σήμερα πριν 21 χρόνια. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Στις 23 Ιανουαρίου 1996 υποβλήθηκε η υποψηφιότητα για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004.
 

ΤΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Δεν είχαν περάσει λίγα μόλις λεπτά στο παιχνιδάκι και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν «πότε θα σφυρίξει την λήξη το κοράκι;». Φοβερά πράγματα. Οι επαγγελματίες δεν ήθελαν να παίξουν. Βαριόντουσαν τα παιδιά. Τι ήρθαμε να κάνουμε στην Κέρκυρα;

ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ!

Το ξέρετε το διδακτικό παραμυθάκι για τα παιδιά, αυτό με το στοίχημα που έπεσε στην τρεχάλα με αντιπάλους τον λαγό και την χελώνα. Με τα 6 στα 6 πρωταθλήματα του Μαρινάκη και το έβδομο του 2017 στην κωλότσεπη του χοντρού ο Ολυμπιακός μοιάζει με τον λαγό.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Ο Τάκης Φύσσας υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής. Πρωταθλητής Ευρώπης, μάλιστα. Μπράβο στο άτομο διότι ευτύχησε να πάει τόσο περίφημα στην καριέρα του. Με τις ακαδημίες τι σχέση έχει; Καμία.