ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΑΝΤΙ… ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Κάποιος Καμπέσας στον Παναθηναϊκό.Κανονικά προβληματίζεται και ανησυχεί αυτός που έχει σχέση με την πραγματικότητα, με τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ένας άγνωστος και άψητος κυνηγός από τον Ισημερινό που δεν τον είχε ανάγκη η Αταλάντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Πάντα. Από την εποχή του Μπατατούδη κι ακόμα πιο πίσω. Στόχος και καϋμός μεγάλος το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο. Δεν θα υστερούσε σε… στόχο ο ΠΑΟΚ και επί Σαββίδη, του Ιβάν του τρομερού. Όχι, δα!
 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ

Πλήρης θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα. Πληρέστατος! Τι ανάγκη έχει! Μόνιμος πρωταθλητής είναι και πάλι το φαβορί να το ξαναπάρει. Δεν στοιχηματίζουμε, κάνουμε απλά σεμνές και ταπεινές προβλέψεις σύμφωνα με τη λογική.

ΒΡΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

Ο Μίμης ήταν ο γκομενιάρης της παρέας. Μαγκιά του. Και επειδή δεν ήμουν κομπλεξικός, του έβγαζα το καπέλο. Δεν ήταν πιο ωραίος ο Μίμης, όμως έλα που είχε ρίξει τις περισσότερες.
 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο… ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ!

Λουτσιάνο; Εγώ ξέρω τον Λουτσιάνο Παβαρότι. Μιλάνε για τον νέο ποδοσφαιριστή του Παναθηναίκού Λουτσιάνο Νέβες. Δεν υπάρχει. Εκτός κι αν λένε Λουτσιάνο και εννοούν τον Λάκυ Λουτσιάνο, το μέγα αστέρι του γκαγκστερισμού.

ΩΧ..., Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΟ!

Ξέρεις πόσα βιβλία γράφτηκαν χωρίς ποτέ να εκδοθούν; Πολύ περισσότερα απ’ όσα μπορεί να φανταστεί κάποιος. Κάποια, μάλιστα, απ’ αυτά τα βιβλία, που για διάφορους λόγους δεν διαβάστηκαν ποτέ, άρα ποτέ δεν τυπώθηκαν, έμειναν εντελώς άγνωστα. Ούτε καν ότι ήταν μισοτελειωμένα, γιατί δεν βρήκαν εκδότη, γιατί ο συγγραφέας μετάνιωσε που είχε αρχίσει να τα γράφει.

ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η... ΑΝΤΙΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποφασίζεις να ''παίξεις'' ένα συγκεκριμένο ματς. Γιατί το ''βλέπεις''. Σωστό. Δεν πλησιάζεις παιχνίδι εάν αυτό δεν σε ''καλεί'', εάν δεν σου ''μιλάει''. Μη σου πω, ότι το ξεχνάς το ματσάκι όταν αυτό σε διώχνει.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ

Ευανθία Μάλτση. Επαγγελματίας μπασκετμπωλίστρια. Αρχηγός της εθνικής ομάδας. Ηλικίας 39 χρόνων και συνεχίζει, σήμερα στον Ολυμπιακό, αφού πέρασε από 15 ομάδες, μέσα σ’ αυτές και ο Παναθηναϊκός. Η “Greek Killer” Εβίνα Μάλτση, 1μ. 80 ύψος, από κάποιο χωριό του Κιλκίς.