ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο,ΤΙ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ... ΧΑΡΑΜΑΔΑ

Αφού προετοιμάστηκε ο Ολυμπιακός στην Αθήνα και μετά στην Πολωνία και την Αυστρία εμφανίζεται απόψε στο Καραϊσκάκη αντίπαλος στην άλλη ομάδα συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη. Την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Ποιον Ολυμπιακό θα δει ο κόσμος, φίλοι και ουδέτεροι; Άγνωστο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το λες και πρόβα τζενεράλε το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την επίσης ιδιοκτησίας Μαρινάκη αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι η τελευταία δοκιμή της ομάδας και μ' αυτήν ολοκληρώνεται η προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν. Θα δούμε, δηλαδή, πόσο μετράει ο νέος Ολυμπιακός; Όχι, βέβαια.
 

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΗΜΙΑ

Πέρυσι τραυματίστηκε και βγήκε νοκ άουτ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μονάδα στην οποία πόνταρε πολλά ο Ολυμπιακός. Το πόσο κόστισε η απουσία του Χριστοδουλόπουλου δεν μετριέται με τίποτα.
 

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι καταδικασμένο. Γι' αυτό, άλλωστε, γίνεται χειρότερο από χρόνο σε χρόνο. Σταθερά. Με σιγουριά είναι ο πιο εύκολος τζόγος, να προβλέψει κανείς ότι και το προσεχές πρωτάθλημα θα έχει λιγότερες εισπράξεις.

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ... ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ

Παικταράς ήρθε στην ομάδα. Μιλάμε για πλάκα αυτό που γίνεται στις μεταγραφές. Κανονική κοροϊδία, μια παράσταση στη σκηνή όπου οι θεατές έχουν τη μανία να φάνε στη μάπα τη σαχλαμάρα. Το άνοστο αστείο. Το γελοίο ανέκδοτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΝΔ

Ο οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας είναι πιστός. Μέχρι θάνατο. Συναισθηματικά δένεται με την ομάδα με σχέση ερωτική θρησκευτικού τύπου. Τι είναι αυτό που συντηρεί την ακλόνητη προσήλωση του με μια ομάδα;

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Η ταινία που θα δουν στους σινεμάδες περισσότεροι θεατές δεν είναι σίγουρο πως αυτή είναι η καλύτερη. Πιθανό μια άλλη ταινία να είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά, να παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και, το πιο αξιοσημείωτο, να κερδίσει την αιωνιότητα.