ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ

Tα δυτικά κράτη, από πολύ νωρίς, χώρισαν εκκλησία και κράτος. Ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση αντίστασης στην επικυριαρχία του Πάπα μέσω των πιστών κάθε χώρας. Κι εδώ στην ουσία, Κράτος και Εκκλησία έχουν χωρίσει πλέον τα τσανάκια τους. Ο χωρισμός εν τοις πράγμασι έχει γίνει στα βασικά. Μένουν μόνο δυο τρία θεματάκια ακόμα προς επίλυση.
 

Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ…

Κάποτε δύο ήταν εκείνα που σκότωναν τη ψυχολογία του άντρα. Να μην έχει μαλλιά στο κεφάλι, και να είναι κοντός. Κάποτε. Σήμερα, επειδή πέφτει και η ξούρα ολικής αλέσεως από εκείνους που υποφέρουν από αραίωση, όλο και περισσότεροι άντρες, μάλιστα και στα 30, και στα 40, κυκλοφορούν αποψιλωμένοι. Χωρίς κόμπλεξ. Έχοντας ξεπεράσει το άγχος της έλλειψης… τρίχας.

Η ΓΛΩΣΣΑ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ… ΠΕΟΣ

Νο1 σεξουαλικό όργανο στον άνδρα, ισάξιο του πέους, είναι η γλώσσα. Ισάξιο; Μήπως είναι περισσότερο χρήσιμο στο σεξ! Κανείς δεν γνωρίζει, αν ο Θεός που έφτιαξε τον άνθρωπο, έστησε τη γλώσσα στο στόμα μονάχα για την τροφή και την ομιλία. Να βοηθάει το δίποδο και να μασάει, και να καταπίνει. Και να προφέρει λέξεις.
 

Το τραμ επιστρεφει στον Πειραια

Το περίφημο τραμ του Πειραιά, που όλοι θυμόμαστε από την ταινία του Ζυλ Ντασέν και της Μελίνας «Ποτέ την Κυριακή», επιστρέφει. Με άλλη μορφή βέβαια…Το νέο τραμ έκανε ήδη μια δοκιμαστική διαδρομή και συγκίνησε πολλούς ανθρώπους.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ...

Τον δολοφόνο τον λες δολοφόνο. Ό,τι άλλο πεις, όπως αλλοιώς χαρακτηρίσεις τον δολοφόνο, κάνεις το παιχνίδι του. Η κουβέντα για τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας. Σκότωσε 41 σ’ ένα τζαμί, κι άλλους 8 σε δεύτερο τζαμί.

ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ

Επαναφέρω σήμερα στη σέντρα ένα γεγονός που είχε... συγκλονίσει τη χώρα το 2013. Φοβερά πράγματα. Ξεσηκώθηκε η Ελλάδα επειδή ένας άγνωστος και νεαρός ποδοσφαιριστής, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται και τι είναι αυτό που έκανε, χαιρέτισε ναζιστικά. Φοβερά πράγματα. Έπεσαν να κατασπαράξουν τον παικτάκο για το φρικιαστικό του έγκλημα που πρόσβαλε τα δημοκρατικά ιδεώδη και τους αγώνες του λαού μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ… ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

Συνέβη στο Λονδίνο. Γυναίκα πριν φτάσει στον οργασμό, λιποθύμησε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ως επείγον περιστατικό σε νοσοκομείο. Όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη μικρής επικινδυνότητας εγκεφαλικό. Τι έγινε;

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ «ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ»

Δολοφονήθηκε ο αρχηγός της μαφιόζικης «οικογένειας Γκαμπίνο» στις ΗΠΑ, ο 53χρονος Φράνκ Κάλι. Τα διεθνή πρακτορεία έβγαλαν στον αέρα την είδηση, χωρίς να αναφέρουν, ίσως δεν την γνωρίζουν, μια αξιοπρόσεκτη λεπτομέρεια. Τον Κάρλο Γκαμπίνο (1902-1976) διαδέχτηκε στην οικογένεια ο Αλφόνσο Τιέρι, του οποίου η γκαγκστερική δράση ενέπνευσε στον Μάριο Πούτσο να γράψει το θρυλικό βιβλίο «Ο Νονός».