ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!

Ε, ρε, να 'μουνα σήμερα 20χρονος. Και 25χρονος θα πέρναγε η μπογιά μου στις 40αρες που σήμερα περισσότερο από ποτέ κάνουν κρα για τεκνό! Ξυπνήστε! Έχουν έρθει τα πάνω, κάτω. Καμία σχέση μ' όσα ξέραμε εμείς οι παλαιότερες σειρές. Να, όμως, που στις ημέρες μας κάποια λεονταράκια κοιμούνται όρθιοι. Ξανά μανά λέω ξυπνήστε και ορμάτε!

ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ, ΡΕ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ!

Ο λόγος σήμερα είναι για το πέος, αυτό το πολύ σημαντικό για την ανθρώπινη ζωή όργανο. Που κι αυτό υποτιμάται, μάλιστα από τους ίδιους τους... έχοντες το ικανότατο και πανέτοιμο για πλήρη δράση.
 

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ... ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Εκατομμύρια άντρες δεν βρίσκουν γκόμενα. Για διάφορους λόγους. Γιατί είναι μεγάλης ηλικίας. Γιατί είναι κακοφτιαγμένοι. Γιατί δεν έχουν φράγκα. Γιατί δεν έχουν την ικανότητα να κατακτήσουν ούτε θηλυκιά γάτα.

Ζωδιο Ταυρος: Πεισματαρης, κτητικος αλλα και φερεγγυος

Από όλα τα ζώδια ο Ταύρος ξεχωρίσει από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με την επιμονή που διαθέτει ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει. Α, γεια σου!
 

ΕΝΑΣ ΡΟΚΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ '21

Όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις του τύπου «μαλάκας», «γαμιέται» κ.λ.π. πρέπει να έχεις επίγνωση πού το λες, πότε και πως. Διαφορετικά κινδυνεύεις να γίνεις καταγέλαστος. Απεναντίας, αν έχεις επίγνωση για το που, πως και πότε, τότε μένεις στην ιστορία. Όπως ο διαβόητος για τη βωμολοχία του ήρωας του 1821 Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αθήνα, καλοκαίρι του 1995. Είναι 45αρης άνδρας, επιχειρηματίας και πρόεδρος ομάδας από Πάτρα μεριά, ρίχνει κάτω με θυμό και δύναμη το κινητό τηλέφωνο κι αρχίζει με μανία να το ποδοπατά, μέχρι να το κάνει κομμάτια. Είμαι παρών στη σκηνή. Τι είχε συμβεί;

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΠΙΣΤΗ

Ο άνθρωπος είναι κτήνος. Αυτή είναι η μέγιστη αλήθεια του σύμπαντος. Δεν έχεις να κάνεις μόνο μ' ένα φοβισμένο πλάσμα που τρέμει την πραγματικότητα του θανάτου, που πάνω απ' όλα, πρώτα απ' όλα κυττάει την πάρτη του. Αυτά, τα δικαιολογείς.

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ

Ο άπιστος Θωμάς. Έτσι του έμεινε στους αιώνες. Ότι ήταν άπιστος. Ο Ιούδας, ο άλλος μαθητής, ήταν ο προδότης, ο Τομ ο άπιστος. Αυτόν βρήκανε να σπιλώσουν, τον Τόμας, τον πιο αγαπημένο του αποδυτηριάκια από τους 12 μαθητές. Τον Θωμά, τον πιο πιστό, τον πιο λατρεμένο θαυμαστή, όχι οπαδό, του Χριστού.

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Έξι μήνες την κυνήγαγε την Λένα ο Παναγιώτης και τελικά τα κατάφερε να την ρίξει. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στο γραφείο η Λένα έγινε το απόλυτο, το καθημερινό αντικείμενο του πόθου στον Παναγιώτη, που κάθε βράδυ στο σπίτι του σκεπτόταν πότε θα την κάνει δική του. Πότε θα ξαπλώσει επάνω της.