ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ

''Ο άντρας μου δεν είναι ομοφυλόφιλος'' υποστηρίζει η κυρία προέδρου, μάλιστα με τρόπο που θαρρώ προσβάλει τους gay. Δεν κατάλαβα. Άλλο να λές δεν είμαι οπαδός της Μαρσέιγ, υποστηρίζω την Παρί. Είμαι χορτοφάγος, δεν τρώω ούτε ψάρι, όχι είμαι φανατικός κρεατοφάγος.
 

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ... ΞΕΧΑΣΑΝ

Στις 12 Οκτωβρίου 1944 οι Γερμανοί κατακτητές έφυγαν από την Αθήνα. Στις 18 Οκτωβρίου 1944 έφτασε στην πρωτεύουσα η εξόριστη ελληνική κυβέρνηση. Ο τόπος είχε μείνει ακέφαλος για 7 ολόκληρες μέρες. Ούτε ο ΕΛΑΣ κατέλαβε την πόλη, ούτε επικράτησε τρομοκρατία, ταραχές και σκοτωμοί.

ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ COUGAR ΤΗΝ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ

Η γνήσια και δίχως προκαταλήψεις cougar γυναίκα βρίσκει ολότελα φυσιολογική τη σχέση με άνδρα κατά πολύ νεωτερό της. Κάποιον που εύκολα θα έμοιαζε για γιο της. Επώνυμες και πετυχημένες κυρίες της γενιάς της σειράς Sex and the City κυκλοφορούν, αλλά και παντρεύονται δίχως ντροπή, με υπερηφάνεια θα έλεγε κανείς, επιλεγμένα τεκνά. Είναι έμπειρες, ελκυστικές και ικανές να προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση σε «πιτσιρικάδες», οι οποίοι απολαμβάνουν τη σχέση με την πουρού, την σιτεμένη κυρία από ''θέση ισχύος''
 

ΤΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ

Όχι μόνον ο Μάρκος Βαμβακάρης και ο Βασίλης Τσιτσάνης, τα δύο Νομπέλ της Ρεμπετοσύνης. Όλοι σχεδόν οι αξιοπρεπείς λαϊκοί συνθέτες έγραψαν και ένα και δύο και περισσότερα τραγούδια. Για τα βαπόρια από την Περσία, τους τεκέδες και ναργιλέδες, τα χαρμάνια και τ’ αλάνια, τη μαστούρα, το λουλά, το μαυράκι, τη φούμα. Μιλάμε ότι το χασίσι είναι πάντα εθνική υπόθεση. Και, σου λένε, είδηση - κεραυνός, μπάτσοι πουλάνε ναρκωτικά. Η ασχετοσύνη.

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

Είχε πάρει φωτιά απέναντι από τον Ηλεκτρικό στον Πειραιά, ώρα 2.15 μετά τα μεσάνυχτα. Όταν κατέφθασαν τα πυροσβεστικά και οι κάμερες, ήταν ήδη παρών ο Μητσάρας! Όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος να έβαλε τη φωτιά. “Ποιος άλλος, ο Μητσάρας είναι ο πυρπολητής, ο εμπρηστής” είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας, 1988 με 1989.

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΑΚ

Κουβέντα για ουίσκυ, για Ντάνιελς ουίσκυ. «Τον έλεγαν Τζων, τον ήξερα εγώ...» είπε ο Αλ Πατσίνο (φώτο), μεθυσμένος τυφλός απόστρατος αξιωματικός στη μεγάλης κλάσης εμφάνισή του στο «Αρωμα γυναίκας», άλλωστε γι' αυτή την ταινία πήρε το Οσκαρ. Ο ηθοποιός αναφερόταν στον φίλο αρκετών αλκοολικών και μη. Τον Τζακ Ντάνιελς. Λάθος του τεράστιου Αλ, όμως συγχωρείται. Δεν χαλάς μια ωραία ατάκα στο σινεμά για χάρη της αλήθειας.

ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Εγώ θα σου πω τη μεγάλη αλήθεια. Γιατί η πιτσιρικαρία τρελαίνεται με το διαδίχτυο. Στα όρια του εθισμού. Κι ακόμα χειρώτερα. Μιλάμε για κανονική εξάρτηση. Η πρώτη «δουλειά» το πρωί και η τελευταία το βράδυ. Για τέτοιο πράμα μιλάμε. Μόλις ανοίξει τα μάτια του το παιδί να θέλει να πάρει τη δόση του. Και πριν πάει για ύπνο να αποχωρίζεται κάτι που θα του λείψει.

Πως θα γινει το μικρολιμανο

Εγκρίθηκαν επιτέλους τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο για να ξαναγίνει ένας αγαπημένος προορισμός όλων των κατοίκων Αθήνας και Πειραιά. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 5.700.000 ευρώ με πόρους της Περιφέρειας. Η μελέτη ανάπλασης περιλαμβάνει βασικά την Ακτή Κουμουνδούρου, που είχε παραγίνει το κακό.