ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...

Έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. Ένας ωραίος άντρας, μορφωμένος και ευγενής. Από τους λίγους – ελάχιστους -πολιτικούς που εγώ προσωπικά συμπαθώ. Έχει ιδέες, όραμα και όρεξη να κάνει πράγματα. Όταν του ζήτησα να κάνουμε το «¨Όταν ήμουν παιδί», αμέσως δέχτηκε.
 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΡΧ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ

Είναι άνδρας και δεν αισθάνεται άνδρας. Γεννήθηκε άνδρας, αλλά αισθάνεται περισσότερο γυναίκα, θα 'θελε να ήταν γυναίκα. Τι κάνει; Μια σκέψη είναι να τα κόψει. Θέλει κότσια, ε; Να 'ναι και γαμώ το αρχιδάτο άτομο για να το αποφασίσει. Να πει στα γεννητικά του όργανα με τα οποία γεννήθηκε, χαίρετε, τελειώσαμε.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΝΟΜΑ

Αρνείται να υπηρετήσει στο στρατό. Να κρατήσει όπλο. Να σκοτώσει συνάνθρωπο. Αυτός είναι ο ''αντιρρησίας συνείδησης''. Αυτός που έχει συνείδηση και λόγω της συνείδησης του, δηλαδή για τα θρησκευτικά και ηθικά πιστεύω του, στέκεται απέναντι του κράτους.
 

Η ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΛΑΤΗ... , ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ

Η διαρκής αντίφαση του ανθρώπου είναι πως ομνύει στο παλιό και ευαγγελίζεται το νέο. Το νέο έχει την προσδοκία πως θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο και ίσως αλλάξει κάτι σ’ εμάς τους ίδιους.

ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΕΜ, Ο ΑΕΡΓΟΣ, Ο ΡΕΜΠΕΛΟΣ...

Όλοι γεννιόμαστε πλούσιοι. Επειδή η μόνη αληθινή μας περιουσία είναι ο χρόνος που μας αναλογεί πάνω στη γη. Μετρητά, μετοχές, ακίνητα, δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στον επίγειο χρόνο. Ποιος πολυεκατομμυριούχος δεν θα έδινε όλο το έχει του για ακόμα λίγα χρόνια ζωής; Αλλά ο χρόνος ζωής δεν πωλείται, δεν μεταβιβάζεται, δεν κληρονομείται. Απλώς είναι ένας θησαυρός προορισμένος να ξοδευτεί από τον έχοντα.

ΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ

Το περασμένο Σάββατο έγινε η τελετή παραλαβής δύο νέων πυροσβεστικών οχημάτων, από το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά. Τα οχήματα ήταν προσφορά του συλλόγου εθελοντών πυροσβεστών Αυστρίας και Γερμανίας. Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών με τον συνιδρυτή και υποδιοικητή του Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο ευχαρίστησε και τίμησε τους εθελοντές για την προσφορά τους.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Ένα άγριο «παζάρι», εντός και εκτός φυλακής οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Καταθέσεις που ως …δια μαγείας αποσύρονται, απειλές και εκβιασμοί με «φόντο» εκατομμύρια ευρώ, αποτελούν το άγνωστο παρασκήνιο της εκτέλεσης του ποινικολόγου.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...

Κουβέντα του ιδρυτή, από το 1998, της Παγκόσμιας Ημέρας Γέλιου, του Ινδού δόκτωρα Μαντάν Κατάρια: « Η αιτία που δεν γελάμε πολύ σήμερα είναι επειδή δεν κατανοούμε την αληθινή σημασία του γέλιου. Το γέλιο δεν είναι μόνο διασκέδαση και χαβαλές, αλλά και έκφραση της ευτυχίας, που μπορεί να έλθει μόνο αν κατανοήσουμε τον σκοπό της ζωής».