The next Big Thing ενα πρωην τεκνο!

Με τρεις ταινίες μεγάλης παραγωγής μέσα στο 2017 και με προτάσεις να περιμένουν, ο νεαρός Alex Pettyfer θα γίνει το νέο μεγάλο αστέρι του Hollywwod, όπως σε βλέπω και με βλέπεις. 27 χρόνων, 1μ.81 ύψος, κριός και αποφασισμένος για όλα, πιστεύω ότι θα την κάνει.
 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ!

Γίνεται, ρε, να έχεις στην αγκαλιά σου, δική σου, κατάδική σου, μιλάμε για ι.χ. κατάσταση την θεά Μόνικα Μπελούτσι, και να ξενοκυττάς άλλη γυναίκα; Βέβαια γίνεται. Και δεν είναι έκπληξη ένας άνδρας να απατήσει την Ιταλίδα ηθοποιό, μάλιστα όχι σήμερα που είναι 53 χρονών, αλλά και στο άνθος της ηλικίας της. Κάποια στιγμή όλα βγαίνουν στη φόρα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν έχει ξανασυμβεί στον αιώνα. Στον τόπο μας. Η κυβέρνηση να έχει συμπεριφορά ξένου κατακτητή. Χωρίς υπερβολή. Να σφίγγει, όλο και περισσότερο να σφίγγει το ζωνάρι στον λαό.
 

ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΦΟΥ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ», ΘΕΛΕΙ «ΚΙ ΑΛΛΟ»

Είσαι μέσα της και το έργο εξελίσσεται περίφημα. Το κορίτσι στο δείχνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις εκφράσεις στο πρόσωπό της, πιθανόν να στο λέει και με το στόμα, ακόμα και να παραμιλάει τρισευτυχισμένη, ότι πλησιάζει στην κορύφωση, ότι έχει απογειωθεί τόσο επειδη της «έρχεται» ο οργασμός.

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ!

Ντρέπεται ο αρσενικός όταν μόνος του βλέπει πορνό. Κάτι περισσότερο από ντροπή, το πιάνει ένα συναίσθημα ήττας... Για να τη βρίσκει με μια συνήθως αηδιαστική, όχι καλλιτεχνικά ποιοτική πορνοταινία, σημαίνει ότι καλύπτει τις φτωχές επιδόσεις του στην κατάκτηση γκόμενας.

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Με επαναστατικά συνθήματα τύπου «Νίκη ή θάνατος» και «Ταν ή επί τας» θα διανθίσουν οι διοργανωτές την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πρόκειται για φράσεις που αναγράφονται στις ιστορικές σημαίες της ελληνικής επανάστασης του 1821 και θα παρελάσουν.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΑΓΑ!

Εθνική γιορτή σήμερα. Μέρα ηρωική και πανηγυρική. Δεν κατάλαβα. Όχι και να απαγορεύεται μια άλλη φωνή, ότι μέρα που 'ναι δεν ταιριάζει (!) στην 25η Μαρτίου του 1821. ΚΑΜΙΑ Επανάσταση ΔΕΝ ΗΤΑΝ κατάλευκη, όλες έχουν και τις μελανές σελίδες τους. Δεν είναι σπαστικό να ακούσεις κι αυτόν που είναι έξω από το πνεύμα της Ιστορίας, όπως μας τη διδάσκουν στα σχολεία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Η 25η Μαρτίου είναι η μεγάλη σου ημέρα, κύριε Έλληνα. Έτσι αξιολογείται από την Ιστορία του γένους των Ελλήνων, των νεοελλήνων, για να μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Άλλο έργο οι αρχαίοι, άλλες κουφάλες αυτές. Το 1821 έγινε ο ξεσηκωμός, που τελικά οδήγησε μετά από επτάμισυ χρόνια στη διαδικασία της ανεξαρτησίας και αφού ο Τούρκος κατακτητής υπέστη τη συντριβή στη ναυμαχία του Ναυαρίνου.