ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

«Κυρία Αριστέα, λυπάμαι γι' αυτό που θα σας πω. Δεν μπορώ να συνεχίσω με την κόρη σας, θα χρειαστεί να βρείτε κάποιον άλλον καθηγητή. Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με την Λένα, που είναι υπέροχο κορίτσι. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί...».

«NOOR» ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ 121 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗ

Μία ζωή, πιο σωστά αιώνες τώρα, με βρωμοδουλειές έγιναν μεγάλοι και τρανοί οι περισσότεροι από τους Έλληνες εφοπλιστές. Σ’ όλες, δηλαδή, τις μπίζνες, όχι μόνον σ’ αυτές της θάλασσας, τα φράγκα τα πολλά και πλουμιστά βγαίνουν στο παράνομο.
 

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΩΡΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ

Το άκουσα μ τα ίδια μου τα αυτιά. Γιατί άνδρας που δεν είναι, που δεν αισθάνεται ομοφυλόφιλος, κάνει σεξ με gay. Ο καθένας, βέβαια, θα πει τα δικά του. Αυτό, πάντως, που είπε κάποιος, ομολογώ, πως δεν το περίμενα ποτέ, όσο κι αν έχει τη αλήθεια του. Δεν το είχα φανταστεί ότι συμβαίνει ως επιθυμία, ως αιτία, ως δικαιολογία, τέλος πάντων ως κίνητρο ενός straight. Να προτιμά περισσότερο άντρα παρά γυναίκα.

Ο ναυτης που εσφαξε τον γκομενο του

Στις 7 Απριλίου του 1976 η Ελλάδα συγκλονίζεται από ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα μας έγκλημα... Ο νεαρός οπλίτης του Πολεμικού Ναυτικού Χρήστος Ρούσσος σκοτώνει τον σύντροφό του. Αιτία, η απαίτηση του γκόμενου του Ανέστη Παπαδόπουλου να ντυθεί τραβεστί και να βγει στην Συγγρού. Ο Ρούσσος προσπάθησε να αντισταθεί στα αποτρόπαια σχέδια μαστροπείας του.
 

ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες. Αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να γνωριστούν και σεξουαλικά και την πρώτη φορά να το κάνουν ρομαντικά. Να τους μείνει αξέχαστο. Συμφώνησαν να περάσουν το σαββατοκύριακο σε ορεινό ξενοδοχείο τρεις ώρες από την πόλη. Δεν βιάζονται να φθάσουν στον προορισμό τους!

ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΦΙΡΜΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ

''Και του χρόνου. Το έργο θα το ξαναδούμε και του χρόνου. Δεν είναι ευχή αυτό που λέω, είναι μια πραγματικότητα. Αυτή είναι η κουβέντα μου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο πριν, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Σεπτεμβρίου, σα σήμερα το 2013''.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ

Πώς με τα χρόνια και τους καιρούς πέρασε ο μύθος ότι η ξανθιά γυναίκα είναι ηλίθια, σαχλοκούδουνο. Παρά το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες ένα 16χρονο ξανθό κορίτσι από το Έσεξ της Αγγλίας σ’ένα τεστ ευφυϊας, αναδείχθηκε πρώτη, με τον υψηλώτερο δείκτη I.Q. Φυσική ξανθιά, μάλιστα.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ!...

Λοιπόν, εγώ θα υπερασπιστώ με πάθος την άποψη του υπουργού Τσιρώνη ότι για την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό φταίει η κοινωνία. Μόνο που δε φταίει γι αυτά που λέει ο Τσιρώνης. Εγώ θα πω ότι η κοινωνία που φταίει είναι και εντελώς υποκρίτρια. Και μονίμως πέφτει από τα σύννεφα. Για όλα όσα συμβαίνουν. Επειδή προφανώς ζει στα σύννεφα. Δεν είναι αυτή που ψηφίζει τους Τσιρώνηδες; Άλλη είναι;

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Της Σοφίας σήμερα 17 Σεπτεμβρίου και της Αγάπης. Μεγάλες λέξεις. Σοφία, Αγάπη. Τις έχουν κάνει και ονόματα. Γιορτάζουν σήμερα η Αγάπη, η Σοφία και η Ελπίδα. Η Ηδονή; Αυτήν δεν την έχουν κάνει όνομα. Το απίθανο να βρεις σοφή, αγαπησιάρα, ελπιδιάρα και να 'ναι προικισμένη με ερωτική ενέργεια, ικανή να προσφέρει τη σεξουαλική ικανοποίηση.