ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ

Την Αστυνομία τη συμφέρει η παρανομία. Όταν παίζει μπάλα ο παράνομος, τότε βγάζουν ένα δεύτερο και πολύ καλύτερο μεροκάματο οι πονηροί μπάτσοι. Δεν νοείται οργάνωση της παρανομίας χωρίς τη συνεργασία με εκείνους τους αστυνομικούς που απαιτούν μερίδιο στα κέρδη.
 

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ξεκινώ να γράφω με την πίεση να αποσυρθώ με αεροπορική ταχύτητα και να παραχωρήσω τον αέρα του site σ’ ένα κείμενο του Νίκου Καραγιαννίδη, που είχε δημοσιευθεί τον Ιανουάριο του 2009.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ!

Το μυαλό της ήταν στο σεξ, άλλωστε τι το πιο φυσιολογικό για νορμάλ άτομο, συγκεκριμένα την 23χρονη κόρη πασίγνωστου Αθηναίου εμπόρου ξυλείας. Αρραβωνιασμένη, εργαζόμενη στην επιχείρηση του μπαμπά
 

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ

Την πρώτη φορά μετά την γερμανική κατοχή φωταγωγήθηκε η Ακρόπολη στις 23 Μαϊου το 1946. Ένα εκατομμύριο σχεδόν Έλληνες υποδέχθηκαν σαν ήρωα τον Κύπριο Στέλιο Κυριακίδη που ένα μήνα πριν είχε τερματίσει πρώτος στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!

Πρώτα ρωτάς τον εαυτό σου «Τι θέλεις» από ένα κορίτσι. Βασικό αυτό. Αναρωτιέσαι, λοιπόν. Μια κανονική σχέση με σύντροφο που να αξίζει να επενδύσεις. Ένα γκομενιλίκι με δεδομένη την ημερομηνία λήξεως.

ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΑ!

Δεν ''βλέπεις'' σήμερα, κύριε, αν δεν γνωρίζεις Ιστορία. Σε βοηθάει η προσφυγή στα γεγονότα του κοντινού έστω παρελθόντος. Να συνειδητοποιείς τουλάχιστον ποια είναι τα κυβικά σου. Και ότι τον πρώτο λόγο δεν τον έχεις εσύ για πάρτη σου, αλλά οι ξένοι.

ΕΧΟΥΜΕ 753 ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

Είμαστε λαός της κλάψας, της μίρλας και της μιζέριας. Έχουμε μεσ’ τα πόδια μας τόσο πλούτο που τον αφήνουμε αναξιοποίητο και χάνουμε τον χρόνο μας στο να κλαιγόμαστε, να μεμψιμοιρούμε και να πίνουμε φραπέδες στις καφετέριες.

ΚΑΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ

Κερδίζουν την ανεξαρτησία τους από την Αγγλία οι Αμερικάνοι μετά το νικηφόρο τελικά “εμφύλιο'' πόλεμο τους, που κακώς τον λένε έτσι, αφού δεν αποτελούσαν μία φυλή, αλλά προερχόντουσαν από όλες τις ράτσες της γης.