ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Ο άνδρας τελειώνει, αδειάζει το σωλήνα του, η γυναίκα για μία φορά ακόμα από το περίμενε έμεινε στην απ' έξω. Τελείωσε το έργο χωρίς το κορίτσι να φτάσει στον οργασμό. Επειδή, όμως, έχει καλούς τρόπους λέει στον λεγάμενο:

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ… ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Μαλάκωσε ο καιρός, ανέβηκε η θερμοκρασία, λοιώσανε τα χιόνια, μετά την «Σοφία» παρελθόν έγινε ο «Τηλέμαχος» και η «Υπατία». Και είμαστε στο περίμενε για το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και σκόνη από την Αφρική που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες μέρες πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο πιο πλουσιος γκανγκστερ ολων των εποχων

Ο ήδη πλούσιος Al Capone εκμεταλλευόμενος την ποτοαπαγόρευση κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του και να αναδειχθεί σε έναν από τους ισχυρότερους γκάνγκστερ των ΗΠΑ. Το 1927 η περιουσία του υπολογιζόταν στα 100.000.000 δολάρια – ποσό δυσθεώρητο για την εποχή - ελέγχοντας παράλληλα, στοιχήματα, night club, μπουρδέλα κ.α.
 

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ... ΨΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Πώς να ψαρεύετε περισσότερο αποτελεσματικά. Συμβουλές, δηλαδή, στους διάφορους τρόπους αλίευσης. Αυτό δεν μου κάθεται σωστά. Καμία σχέση με ευ αγωνίζεσθαι και fair play. Το δίκαιο είναι να δώσεις συμβουλές και στα ψάρια. Πώς να αποφεύγουν π.χ. το δίχτυ ή το αγκίστρι του ψαρά.

ΜΕΓΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Άγνωστο όνομα στην Ελλάδα. Δεν το θυμάται κανένας, κι όσοι το γνωρίζουν, παρά τη μυθιστορηματική ζωή του, το θρύλο του ως απίστευτου σαγηνευτή γυναικών στο Παρίσι του 19ου αιώνα και το γάμο του με την μεγαλύτερη ηθοποιό της εποχής της, την απίστευτη τσούλα Σάρα Μπερνάρ.

ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΣΤΡΟ... ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Ακούς τηλεφωνικά τη φωνή κάποιας, κάποιου και μέχρι πού ερεθίζεται άλλη, άλλος. Συμβαίνει. Να τον δει μπροστά της, και να τον περάσει στο ντούκου. Εντελώς. Να μην τον βλέπει και μόνο από το μέταλλο και το ηχόχρωμα της φωνής του να παραμυθιαστεί. Να αρχίσει να δουλεύει η σεξουαλική φαντασίωση.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ... FACEBOOK

Μπαίνω σε βαγώνι του ηλεκτρικού από το σταθμό Ειρήνη, από το ΟΑΚΑ. Φοβερό. Από τους επιβάτες ούτε ένα κεφάλι δεν είχε επαφή με τον εαυτό του. Με το σώμα του. Όλοι, κυρίως νέοι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, από 18άρηδες μέχρι 45άρηδες ήταν σκυμμένοι στο μαλακιστήρι τους. Φοβερό. Να μην αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους.

ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δίνω την πληροφορία ότι ο Ευρωπαίος, γενικά ο δυτικός άνθρωπος, νοιώθει αηδία για τον Έλληνα όταν συναντά στους δρόμους, στους αυτοκινητόδρομους, σκοτωμένα ζώα. Και γνωστοποιώ την εν λόγω πληροφορία, που δεν είναι δημοσιογραφικά... αποκλειστική όπως λένε στη γλώσσα των ΜΜΕ.