Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

Ζημιά στην κοινωνία ο κακοποιός. Αυτός που με εγκληματική συμπεριφορά είναι επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη. Για την ασφάλεια των πολιτών, των οποίων απειλείται η περιουσία τους, κάποιες φορές και η ζωή τους. Ο παράνομος, λοιπόν, είτε ενεργεί μόνος του, είτε συμμορίτικα μ' άλλους, γέννησε την ανάγκη της Αστυνομίας στην κοινωνία.

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ... ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΛΥΚΟ

Αλ Καπόνε και Τζων Ντίλιγκερ. Αυτά ήταν τα δύο τεράστια ονόματα του αμερικάνικου υποκόσμου, που λειτουργούσαν το θρύλο του κακοποιού στις σκέψεις μας πιτσιρικάδες, όταν ακόμα φορούσαμε κοντό παντελόνι. Και τους «θαυμάζαμε» στα μαυρόασπρα έργα στο σινεμά, για την περιπετειώδη ζωή τους, για τα ''κατορθώματά'' τους.
 

ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ... ,ΘΕΙΑ ΜΟΥ

Άραγε με ποιο τρόπο θα χειριστεί ο σκηνοθέτης του μέλλοντος το φαινόμενο της μαζικής φυγής των Ελλήνων στα ξένα, την περίοδο της τελευταίας οικονομικής κρίσης; Ποιο θα είναι το μοτίβο μιας κινηματογραφικής ταινίας για τον Έλληνα που εγκαταλείπει τη χώρα του σε αναζήτηση δουλειάς στο εξωτερικό;

Billy Bo: Ωραιος, πετυχημενος, ατυχος

Όλες οι κυρίες των βορείων προαστίων φεύγοντας με τις κόρες τους από την boutique του στην Σόλωνος, αναφωνούσαν: «Μα γιατί να είναι τοιούτος;» Τρελές και παλαβές μαζί του. Με την ομορφιά του, την τσαχπινιά του, το χιούμορ του ακόμα και με τις ιδιοτροπίες του… Όλες πήγαιναν για να πάρουν μοντελάκια για τις κόρες αλλά φεύγοντας είχαν περισσότερα για τον εαυτό τους.
 

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥΣ

Ούτε 350.000 άνθρωποι είναι σύμφωνα με την απογραφή του 2016 ο συνολικός πληθυσμός της νησιώτικης Ισλανδίας. Και διπλάσιος να ήταν, σίγουρα δεν θα έπεφτε κάτω από το 99%(!) η τηλεθέαση του αγώνα τους στο μουντιάλ. Του πρώτου αγώνα, όπου η εθνική Ισλανδίας πήρε 1-1 από την Αργεντινή.

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ... ΤΣΟΝΤΑ

Η στατιστική από κάποιους θεωρείται επιστήμη. Μπορεί και να είναι αλλά εγώ πιο πολύ εκτιμώ τα αποτελέσματα της, που κάνουν μια καταγραφή τάσεων, και σίγουρα βοηθούν αυτούς που μας φακελώνουν και μας παρακολουθούν ποικιλοτρόπως. Εμάς σε τι να μας βοηθήσει η στατιστική, αφού οι παραδόσεις είναι για να σπάνε;

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ... ΚΡΕΒΑΤΙ

Ποιοι έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ; Οι πλούσιοι ή οι πτωχοί. Οι κοντοί ή οι υψηλοί. Οι ξανθοί ή οι μελαχροινοί. Οι Έλληνες του νότου ή του βορρά. Οι νησιώτες ή οι στεριανοί. Οι γάβροι ή οι βαζέλοι. Οι δεξιοί ή οι αριστεροί.

ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ

Ο πατέρας οδηγάει, διαδρομή μαγική μέσα στη φύση. Ο γιος, 12χρονος, στο πίσω κάθισμα αιχμάλωτος στο ipad, δυσφορεί σε κάθε ερώτηση του μπαμπά και της μαμάς, που επιθυμούν να συνομιλήσουν με τον κανακάρη τους.

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...

Κυκλοφορεί και το ανθυγιεινό σεξ. Ο καπετάν μαλάκας δεν αντιλαμβάνεται ότι παίζει άφοβα και ακίνδυνα όταν έρχεται σε επαφή με το άλλο φύλο. Υπάρχει, λοιπόν, το ασφαλές σεξ, όσο αυτό θεωρείται τέτοιο με τη δικιά σου, όπως και το ανασφαλές, το ρισκαδόρικο σεξ. Να κληρώσει το φλουρί, μάλιστα απ' εκεί που δεν το περιμένει κανείς.