ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεκαπέντε χρονών η Μάρω κατά λάθος είδε τσίτσιδο τον αδελφό της. Δεν το επεδίωξε. Τυχαίως προέκυψε το σκηνικό να αντικρύσει γυμνό τον Αλέξη στο δωμάτιό του, χωρίς αυτός να την πάρει πρέφα. Όχι, δεν είχε καν τέτοια σκοπιμότητα, να κρυφομπανίσει τον αδελφό της. Να, όμως, που για ημέρες πολλές την εικόνα του πέους του καλογυμνασμένου 19χρονου δεν την ξεχνούσε. Συνεχώς της ερχόταν στη μνήμη, ίσως η ίδια η Μάρω να την ανακαλούσε στη φαντασία της, κι αυτό της χάριζε μία γλυκειά αίσθηση ηδονής.

ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΩΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Βρε μαλάκα, μπορεί να κατουριέμαι. Όχι απλά να βιάζομαι. Να θέλω να φθάσω έγκαιρα στον προορισμό μου. Γιατί χαζεύεις και δεν οδηγείς κανονικά και με καθυστερείς; Ίσως να έχω πρόβλημα υγείας, λογαριασμό θα σου δώσω.
 

ΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Όλα τα τυχερά παιχνίδια, ακόμα κι αυτά που φαίνονται ανώδυνα και ακίνδυνα στον ανυποψίαστο, όπως π.χ. το πόκερ και η ρουλέτα, μπορούν να γεννήσουν μία πραγματική ψυχολογική εξάρτηση. Ποιος το λέει αυτό; Επιστήμονες που ερευνούν περισσότερο τη ψυχή, το ψυχισμό του ανθρώπου, παρά την ίδια τη δύναμη, τον μαγνητισμό του τζόγου σε κάθε μορφή του γενικώς που αιχμαλωτίζει το άτομο.

ΣΚΥΛΟΣ, ΟΜΩΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Μην τολμήσεις να το αποκαλέσεις «βρωμόσκυλο». Θα υποστείς τις συνέπειες του νόμου. Μόνον «κοπρόσκυλο» δεν είναι, άρα κάθε παραβατική συμπεριφορά εναντίον του προσλαμβάνεται ως περιύβριση αρχής. Παρακαλώ! Έχεις να κάνεις με αστυνομικό. Με όργανο της τάξεως. Πιο σωστά, όχι κάποιον γραδειοκράτη αλλά με δημόσιο λειτουργό ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Παρακαλώ!
 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Ποιος άνδρας δέχεται να κάνει σεξ η γυναίκα του μ' άλλον. Με τη δική του συμφωνία και την ευλογία του η σύζυγος να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή διαρκείας κάποιων ωρών, ίσως ολονυχτίας. Όπου οι δυο τους, η σύζυγος και ο ξένος άνδρας χαλαρά και παιχνιδιάρικα, χωρίς ντροπή και εντελώς απενοχοποιημένα αφεθούν στις πιο κρυφές και άγνωστες ηδονές και απολαύσεις της σαρκικής διερεύνησης. Και στο συνουσιακό τους συμπόσιο οι δυο τους, άγνωστοι μέχρι πριν μόλις λίγες ώρες, να προχωρήσουν σε σεξουαλικές επιλογές που δεν τις συνήθιζαν με τον, με την σύζυγο τους.

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ

Στη ρουλέτα κρύβεται όλο το νόημα της ζωής. Τα μεγαλύτερα μυαλά που γέννησε η γη τα τελευταία 3.500 χρόνια έψαξαν να βρουν το μυστικό της ανθρώπινης δημιουργίας. Τα μυστήρια και απρόσιτα που ταλαιπωρούν αιώνες το δίποδο είχαν συνέπεια να φτιάχνει θρησκείες και δόγματα, ενώ οι απαντήσεις μπορούν να τις πάρουν από την... ρουλέτα.

Μια βολτα στο Κουκακι

Είχα πάει για ένα καφέ στο Κουκάκι, και μετά βρεθήκαμε με την παρέα σ' ένα εξαιρετικό μέρος. Σας έχω πει ό,τι καλό δοκιμάζω, βλέπω ή μου λένε θα σας το γράφω. Το Drupes & Drips μπορεί αρχικά να μη σου γεμίζει το μάτι, αλλά μόλις δοκιμάσεις το ερωτεύεσαι.

ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΝΟ

Νέα τρομοκρατική επίθεση στην Αγγλία. Πρώτη είδηση στον πλανήτη. Την ίδια ώρα που έγινε το κακό στο Μάντσεστερ με 22 νεκρούς και μπόλικους τραυματίες, συνέβη και κάτι που πέρασε στα ψιλά. Κι όμως εγώ βλέπω σχέση του φονικού στη συναυλία με… γάμο στη Μελβούρνη.

ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ

Μη σας μπερδεύουν αυτά που σας μοστράρουν δεξιά κι αριστερά. Για το πως θα κάνετε καλύτερο σεξ, πως θα τρελάνετε περισσότερο την γκόμενα. Οι ειδικοί, όσοι εμφανίζονται ως ειδικοί, κάνουν τη δουλειά τους. Τη δική τους, όχι απαραίτητα και τη δική σου.