ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πότε θα βγούμε από το μνημόνιο. Να το πούμε πιο σωστά, πότε θα λήξει η κατοχή της Ελλάδος με ή χωρίς μνημόνιο. Τι, δηλαδή, να το κάνεις να ξεμπερδέψεις με το μνημόνιο αλλά η οικονομική κατάσταση να σε πνίγει; Να σ’ έχει πιασμένο από το λαιμό. Να μην σ’ αφήνει να αναπνεύσεις.

Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κατ' αρχήν μια κουβέντα την οποία, παρακαλώ, μη βιαστείς να τη χαρακτηρίσεις τραβηγμένη. Οι αρχαίοι Έλληνες είναι χθεσινοί. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Ελάχιστη η διαφορά των δυο και διόμισυ χιλιάδων χρόνων με τους προηγούμενους, τους παλιούς, έτσι τους θαρρώ εγώ. Εντάξει, οι ''αρχαίοι'' δεν είχαν facebook και instagram, κανάλια και κινητά, αεροπλάνα και μετρό.
 

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ''

Η Πρώτη Φορά. Για την γυναίκα είναι κάτι διαφορετικό, είτε κάνει σεξ στα 15, είτε στα 25 χρόνια της. Αντίθετα, για τον άνδρα στην πορεία της ζωής του πιθανόν να έχει ξεχάσει με ποια και πότε έκανε πρεμιέρα.

Η ΜΑΡΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΣ

Ο άνθρωπος που περισσότερο από κάθε άλλον είχε αποκτήσει την εμπιστοσύνη του αρχιστράτηγου του 1821, του μεγιστοτεράστιου Γιώργη Καραϊσκάκη ήταν μια ορφανή τουρκοπούλα, που πέρασε στην Ιστορία ως Μαριώ. Μέχρι θάνατο αφοσιωμένη στον καπετάνιο, οπλισμένη σαν αστακός το κορίτσι, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο ιδεώδης προσωπικός bodyguard.
 

O ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ

Έχω τις αδυναμίες μου και δεν τις κρύβω. Από τους κορυφαίους του 1821 περισσότερο γουστάρω τον Καραϊσκάκη, και μετά το θηρίο τον Νικηταρά. Για τον Καραϊσκάκη έχω γράψει τα άντερά μου, μάλιστα μια φορά προκάλεσα την οργή του Πολιτιστικού Συλλόγου “Γ. Καραϊσκάκης” του χωριού Μαυρομματίου της Καρδίτσας. Μ' είχαν παρεξηγήσει, εμένα τον μέγα θαυμαστή του πρώτου Έλληνα που οργάνωσε τακτικό στρατό από 8.500 περίπου φαντάρους. Πέρα απ' αυτό.

ΕΝΑΣ ΡΟΚΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ '21

Όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις του τύπου «μαλάκας», «γαμιέται» κ.α. πρέπει να έχεις επίγνωση πότε τις λες, πως τις λες και σε ποιον τις λες. Διαφορετικά κινδυνεύεις να γίνεις καταγέλαστος. Απεναντίας, αν έχεις επίγνωση για το που, πως και πότε μιλάς με τέτοια... ελευθεριότητα, τότε μένεις στην ιστορία. Όπως ο διαβόητος για τη βωμολοχία του ήρωας του 1821 Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ

Βρέθηκαν άνδρες με πέος μόνο 4 εκατοστά μήκος, μάλιστα σηκωμένο, στην έρευνα την πανεπιστημιακή που έγινε στις ΗΠΑ, σχετικά με το ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου. Από την άλλη μετρήθηκαν ανδρικά μόρια σε στύση μέχρι και 28 πόντους. Και καταγράφηκαν οι πιο εύκολοι τρόποι, ανάλογα, για να ερεθιστεί ο γιακουμής, σε κάθε άνδρα. Σ' άλλους μ’ ένα χάδι, σ' άλλους με στοματικό σεξ, σ' άλλους στη θέα μόνο μιας προκλητικής γυναίκας.

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Γυναίκα γεννημένη με το DNA της εξουσίας. Το σόι της κτίστηκε από διάφορα κλαδιά βασιλικών οικογενειών και το πάθος, αλλά και η ικανότητα της στη διαχείριση της εξουσίας βρισκόταν στο αίμα της. Παντρεύτηκε τον ξάδελφό της Φερδινάνδο Β' της Αραγωνίας κι εκείνη, η Ιζαμπέλ της Καστίλης, η βασίλισσα ήταν πιο ίση από τον ίσο της βασιλιά. Μέχρι να ανέβει στο θρόνο έκρυβε τον αληθινό της χαρακτήρα. Παραμύθι ότι της αρκούσε ο τίτλος ενώ έβραζε μέσα της ο πόθος να βάζει και τη δική της υπογραφή στην άσκηση της εξουσίας.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ

Μαζεύονται μέχρι και τέσσερα εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη Μέκκα, την ιερή, την πιο ιερή πόλη του Ισλάμ, για το ετήσιο μέγα προσκύνημα. Όποιος δυτικός βρεθεί κάποτε εκεί θα πάθει. Δεν το έχει ξαναδεί στη ζωή του αυτό το θέαμα.

Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΥΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ

Σιγά την είδηση. Έπαιρνα ναρκωτικά δήλωσε ο μέγας Jack Nicholson. Μέγας, βέβαια, όχι επειδή παραμαστουρωνόταν με χάπια και με σκόνες, αλλά διότι είναι ηθοποιάρα. Θηρίο του σινεμά ο άνθρωπος. Γυρίζεις ταινία και ακουμπάς πάνω του και το πιο χοντρό μπάτζετ. Κανένα πρόβλημα. Θα στα φέρει πίσω τα λεφτά σου στο πολλαπλάσιο.