ΠΡΙΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

Ο απόλυτος ειδωλολατρισμός είναι οι αποκριές, τις οποίες βέβαια αποδέχθηκε η παραμύθι φούρναρης αντιειδωλολατρική θρησκεία που λέγεται χριστιανισμός. Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Κανένας νέος εξουσιαστής, πολιτικός, θρησκευτικός, άσε το παραμύθι του, δεν θα αγνοήσει τι έπαιζε πριν απ' αυτόν, τι γούσταρε ο κόσμος, ποιες παραδόσεις είχαν περάσει στο αίμα και το πνεύμα του κοσμάκη.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Κέρδισε 3-0 την Οσμανλή ο Ολυμπιακός και η ΠΑΕ είπε τη μεγάλη κουβέντα. Τη μεγάλη μαλακία. «Για την Ελλάδα που ξέρει να νικά». Πήρες πρέφα; Όταν ο Ολυμπιακός χάνει στο ποδόσφαιρο, σε παιχνίδι ευρωπαϊκό, τότε δείχνει πως η Ελλάδα ξέρει να χάνει. Όχι! Δεν πάει έτσι.
 

ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ο πωπός της γυναίκας είναι εξουσία, μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Παραδίδεται στον άνδρα, ζουμπουρλούδικος και τουρλωμένος, όμως απαιτεί θυμίαμα το καταφύγιο, αυτός ο πιο μυστικός ναός. Τι λέμε;

ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ NBA

«Δεν αντέχω άλλο, εγκαταλείπω το μπάσκετ, η ζωή μου είχε γίνει δύσκολη στην ομάδα διότι όλες οι συμπαίκτριές μου είναι λεσβίες...». Λέει κάτι το όνομα της αραπινούλας Κάντις Ουίγκινς. Το 2010 με τον Αθηναϊκό τα είχε πάρει όλα. Πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης.

ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΠΑΝΩ ΠΕΣ ΤΗΝ ... ΤΣΟΥΛΑ , ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!

Μια γυναίκα θα σου πει ότι δεν υπάρχει σεξ στο αμίλητο. Αλλοίμονο. Δεν γίνεται δουλειά μονάχα με το κούνημα, το πήγαινε-έλα. Εκτός από τα φιλιά και τα χάδια, στο παιχνίδι μέσα είναι και τα λόγια. Ακόμα κι αυτά που βγάζει ο στόμας του άντρα όταν βρίζει πεζοδρομιακά.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!

Βρήκε προφυλακτικό στην τσέπη του γιου του και πανηγύριζε λες και ο Ολυμπιακός πήρε τον τελικό του γιουρόπα. Γάβρος ο πατέρας και με μόνιμη ανησυχία μήπως ο 19χρονος δεν πολυγουστάρει τις γυναίκες. Λυτρώθηκε ο φουκαράς όταν έπιασε στα χέρια του την καπότα. Και εκείνο το βράδυ κέρασε την παρέα και κοιμήθηκε τρισευτυχισμένος.

Η ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Η μεγαλύτερη αλήτισσα του Χόλυγουντ! Προσωπική ζωή πεζοδρομίου που τρομάζει. Καμία δεν συναγωνίζεται το τόσο βαρύ σκανδαλώδες παρελθόν της. Κι όμως είναι γλυκειά. Και πολύ όμορφη, μάλιστα με αύρα... οικογενειακή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό το κράτος επί Σύριζα έβαλε τη Δικαιοσύνη, που είναι γνωστή Φιλιπινέζα της εξουσίας, να «ακουμπήσει» ενάρετο Ευάγγελο Μαρινάκη. Να σου πω τι γινόταν σ’ αυτή την εντελώς γραφική χώρα, τότε που ο Ολυμπιακός ήταν στην πείνα, έκανε εννέα χρόνια να σταυρώσει πρωτάθλημα.