ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ!

Τον βίασαν σεξουαλικά στο κελί του ή όχι; Είναι ένα θέμα αυτό που οφείλει να το διερευνήσει το κράτος. Το κράτος της χώρας που έχει άλλα, πολύ σοβαρά και κοφτερά προβλήματα. Ζούμε σε μία Ελλάδα που δεν ξέρουμε που πατάμε, και πόσα μπαίνουν στην τσέπη μας. Έχουμε και τις «συνέπειες» της προφυλάκισης του ενός από τους δύο φερόμενους δράστες της άγριας και άνανδρης δολοφονίας της 21χρονης στη Ρόδο.

ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ... ΚΟΥΓΙΑ

Τι μας λέει ο Κούγιας. Ο δικηγόρος της 21χρονης κοπέλλας που σκότωσαν δύο καθάρματα. Διαφωνεί ο δικηγόρος με το ξυλοδαρμό του ενός από τους δύο εγκληματίες από συγκατηγορούμενους του στη φυλακή. Δεν κατάλαβα. Αυτοί που σακάτεψαν στο ξύλο τον 19χρονου Αλβανό στις φυλακές του Αυλώνα έπρεπε να ρωτήσουν προηγουμένως τον Κούγια;
 

ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΘΕΟΣ

Του Σπυρίδωνος σήμερα, όλη ημέρα δική του. Αγίου, βέβαια. Αν δεν ήταν αγιάνθρωπος, όπως λέμε αγριάνθρωπος, δεν θα τιμούσε η Εκκλησία μια ημέρα με το όνομα του θαυματοποιού. Ήταν και θαυματοποιός, άλλωστε γι' αυτό έγινε άγιος. Το να είναι κάποιος καλός άνθρωπος, φιλάνθρωπος και αγνός

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΗΛΙΚΙΑ

Μετά τα 50 μειώνεται η σεξουαλική επιθυμία των γυναικών. Το λένε οι γιατροί. Διαφωνώ! Μετά την εμμηνόπαυση αλλάζει η ερωτική συμπεριφορά. Το λένε οι ειδικοί, οι ερευνητές. Δεν το δέχομαι!
 

ΦΛΕΡΤ ''ΕΡΩΤΙΚΟ'' ΜΕ ΤΗΝ DAME ΤΖΟΥΝΤΥ

Το διάβασα, μου άρεσε και σας το μεταφέρω. Μία λιτή κουβέντα που λέει πολλά. «Για καθεμιά απ’αυτές τις γυναίκες είχα αίσθημα ευθύνης». Μιλάει η πολύ μεγάλη ηθοποιός Τζούντυ Ντεντς και αναφέρεται στις ταινίες όπου έπαιξε την βασίλισσα Βικτωρία, την ποιήτρια Άιρις Μέρντοκ και την Ελισάβετ Α’.

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

Οι άνθρωποι επιβιώσαμε μέσα στην ομάδα. Τα βλέπαμε όλα με τα ίδια μάτια και ενεργούσαμε όλοι για τους ίδιους λόγους. Έξω από το μικρό ή μεγάλο σύνολο δεν υπήρχε ζωή. Η εξάρτηση του ενός από τον άλλον ήταν απόλυτη. Προσωπικότητα δεν υπήρχε. Ούτε αυτοδυναμία. Ούτε έπαρση, ούτε δουλικότητα και υποταγή. Ουδείς είχε συνείδηση ότι μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορετική στάση: εγωισμός, κολακεία, φθόνος, μοναξιά, συμφέρον. Ήταν ένας κόσμος ενιαίος και διαιρετός.

ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η… ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ;

Η γυναίκα είναι σε μεγάλα κέφια. Πιωμένη όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή της. Όχι, δεν είναι αλκοολική. Αυτή τη βραδιά βρίσκεται εκτός εαυτού, αδιαφορεί αν με τον τρόπο που κάθεται και με τις χειρονομίες της προκαλεί σεξουαλικό πυρετό στους τρεις αρσενικούς της παρέας. Αστειεύεται μαζί τους, δέχεται με «ζεστή» διάθεση κάθε τολμηρή τους ατάκα.

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ελληνάρες είχανε ζητήσει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια του Αντετοκούνμπο γιατί ο παικταράς προσέβαλε την Ελλαδάρα όταν εμφανίστηκε με τη... βρισιά «Greek Freak Nation». Στο ''ατόπημα'' υπέπεσε και ο αδελφός του Θανάσης, στο «All Star Game» του NBDL. Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε στο διαδίκτυο για τα αχάριστα κωλόπαιδα, να ξεφτυλίζουν τη χώρα που τους φέρθηκε ωραία, σ' αυτούς και την οικογένεια τους.

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Του αγίου Νικολάου σήμερα 6 Δεκεμβρίου, ημερομηνία του θανάτου του. Αν μπορείς να πεις θανατωμένο έναν άγιο. Πεθαίνουν μόνο οι μη αγιασμένοι. Κι αυτοί, όμως, έχουν την ελπίδα να ξαναζωντανέψουν με την Δευτέρα Παρουσία. Έχουν την ευκαιρία μιας δεύτερης παρουσίας στη γη.