ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Άνδρας κοζάρει γυναίκα καλοφτιαγμένη και ελκυστική μήνα Φεβρουάριο ή Νοέμβριο. Επόμενο είναι να την ποθήσει, να την φαντασιωθεί. Άλλος άνδρας ή ο ίδιος, μήνα Ιούλιο ή Αύγουστο είναι επίσης επόμενο και φυσιολογικό να έχει επιθυμίες σεξουαλικές χωρίς απαραίτητα να τον ερεθίσει μανούλι λαχταριστό. Γιατί;

ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Μαντόνα, Σάρον Στόουν, Τζούλια Ρόμπερτς, Ντάρυλ Χάνα, Μπρουκ Σηλντς, Μέλανυ Γκρίφιθ. Δεν χρειάζεται να αναφερθούν άλλα ονόματα γυναικών της showbiz που για κάποιο διάστημα είχαν σχέση με το βασιλόπουλο της Αμερικής, τον ακριβοθώρητο γιο του Τζων Κένεντυ (1917-63).
 

ΣΤΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ

Άνδρας και γυναίκα έχουν πετάξει ρούχα και εσώρουχα και είναι πανέτοιμοι να δοθεί ο ένας στον άλλον, Να ξεκινήσουν τη συνουσία και να απολαύσουν το υπέρτατο δώρο της ύπαρξης τους.

ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!

Το ξυρίζουμε. Θέμα μόδας. Γυναίκες και άνδρες, στην πλειονότητα τους ομοφυλόφιλοι, αφαιρούν ολοκληρωτικά τις τρίχες από την ηβική περιοχή. Για λόγους, λέει, αισθητικής και προστασίας του συγκεκριμένου σημείου του σώματος. Να μην παρουσιάζονται εξανθήματα, να αποφύγουν τη φαγούρα.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Βασίλης Παϊτέρης. Ο γνωστός τσιγγάνος τραγουδιστής που ασχολείται και με την... πολιτική. Ο σύριζας, όμως, δεν ήξερε ούτε τον ίδιον τον 70χρονο Παϊτέρη, ούτε ότι στο παρελθόν, επί Κώστα Καραμανλή συγκεκριμένα, είχε πολιτευτεί με την ΝΔ.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ

Ο στερημένος σεξουαλικά είναι ικανός να φτάσει να κάνει πράγματα που δεν είχε ποτέ του φανταστεί. Αυτό συνέβη στην Μάγδα, μια παντρεμένη σαραντάρα η οποία σχεδόν είχε ξεχάσει την ερωτική επαφή στο κρεβάτι με τον πενηντάρη σύζυγο.

ΓΕΡΝΕΙ Η ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το τρίο στο σεξ δεν είναι μια ιστορία καινούργια, του καιρού μας. Το έργο χάνεται στο χρόνο, κι αν θέλουμε να βρούμε την αρχή, δεν έχουμε παρά να περιοριστούμε στους αιώνες που ο άνθρωπος ξεκίνησε να κοινωνικοποιείται. Να ζει σε πόλεις με χιλιάδες κόσμο. Από τότε που διαβαθμίστηκαν οι κοινωνίες σε τάξεις, λαϊκές, μεσαίες, ανώτερες.