ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ...

Χοντρή μπίζνα και γερό μεροκάματο για κάποιους μικροκακοποιούς, για άτομα που εύκολα περνάνε στην παρανομία είναι το εμπόριο της μεγανάστευσης. Σήμερα βιώνουμε το φαινόμενο στην πιο ανθρώπινή του διάσταση επειδή οι πρόσφυγες για λόγους ανώτερης δύναμης υποχρεώνονται να ξεριζωθούν από τον τόπο τους.

ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ

Έκπληξη για τον Πέτρο το τηλεφώνημα της Μπελίνας. Με το που άκουσε τη φωνή της, τις ανάσες της μέσα από τα καλώδια, αναπόλησε τις μεθυστικές στιγμές που του χάριζε το καλοχτισμένο κορμί της. Μια σκύλα αδιόρθωτη η 19χρονη, όμως σε σκλαβώνουν οι γεύσεις από τους χυμούς της, και καλούσαν τον ανδρισμό του να την πλησιάσει, να μπει μέσα της και πάλι, και πάλι.
 

ΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ!

Όταν το κορίτσι λιποθύμησε από το ξύλο, τα χαστούκια και τις κλωτσιές που άρπαξε, γεμάτη αίματα στο πρόσωπο και σε κάποια σημεία του σώματος, τότε ο νέος έδωσε εντολή στα χέρια και τα πόδια του Παύσατε πυρ. Καλά της έκανα, σκέφθηκε. Της άξιζε, για να είμαι δίκαιος αυτή η ανώμαλη έπρεπε να φάει κι άλλες μάπες. Ποιον με πέρασε; Κάποιον από τους ψευτογκόμενους που τραβιότανε και τον έκανε ό,τι ήθελε; Ο άντρας τηλεφώνησε στην κολλητή της
 

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ

Η πρώτη σκέψη του μόλις την είδε ήταν να φύγει από το πάρτυ. Αν γνώριζε ότι θα βρισκόταν η μακρινή ξαδέλφη του, με τίποτα δεν θα ερχόταν, ακόμα και στο σπίτι του κολλητού του. Στη ζωή του ούτε μια λέξη δεν έχει ανταλλάξει μαζί της, δεν χρειάζεται να την γνωρίζει, για να μισεί κι αυτή και το όνομά της και την οικογένειά της, βέβαια. Ο πατέρας του καταστράφηκε οικονομικά, ισοπεδώθηκε επιχειρηματικά, απ΄αυτό το κτήνος που λέγεται πατέρας της, θείος του.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Για κάποιους φίλους μου και για μένα το αντίδοτο στον φασισμό (μκρό-μάκρο και μέγα) στον αυταρχισμό, στην τρομοκρατία, στην έλλειψη δημοκρατίας, πολυφωνίας και ενσυναίσθησης, στην έλλειψη ακοής....είναι η αγάπη.

ΟΥΤΕ 3,5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΣΑΚΟΥΛΑ...

"Θα έρθει κάποια μέρα που θα βλέπετε κι εσείς, εδώ στην Ελλάδα, ανθρώπους νοικοκυρεμένους, πιθανόν και με γραβάτα, όχι βρωμερούς, όχι με εμφάνιση αθλητική που θα ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες..."

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ

Ο άνδρας ξεκούμπωσε τη μπλούζα της... Μισή ώρα από τότε που πέρασε την πόρτα της έκλεισε τον κύκλο μιας θερμής και υγρής συζήτησης... Λέξεις που δεν είχαν κανένα νόημα παρά να προετοιμάσουν το σμίξιμο των δύο κορμιών... Έλυσε και το σουτιέν και με μια ακόμα ήρεμη αλλά και καυτή κίνηση ο άντρας έσπρωξε το τιραντάκι..., το στήθος της γυναίκας άρχισε να αναπνέει με ελευθερία. Ρώγες μεγάλες, και από την καύλα της γυναίκας, σκληρές πια, όσο ένα κουκούτσι...