ΠΩΣ «ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ενρίκε Πένια Νιέτο. Ήταν μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο και για έξι χρόνια πρόεδρος στο Μεξικό. Ο 53χρονος σήμερα από σόι πολιτικών αμερικανοσπουδαγμένος δικηγόρος με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων, κέρδισε στις εκλογές τον Δεκέμβριο του 2012 με το ''Επαναστατικό Κόμμα'' της χώρας.
 

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Εύκολο να κερδίσεις λεφτά. Πως! Φυσάει ο άνεμος για πάρτη σου, και εκεί που δεν το περιμένεις, με την αξία σου βέβαια, κι όχι διότι δεν είσαι άγγελος του κακού, βρίσκεσαι να κολυμπάς στο χρήμα. Το δύσκολο είναι το άλλο. Τι τα κάνεις τα μασούρια. Εκεί δείχνεις την κλάση σου. Πως διαχειρίζεσαι το χρυσάφι σου. Που το ακουμπάς. Που το διοχετεύεις. Που το επενδύεις.

ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ

Σκέπτομαι ποιες εντυπώσεις προκαλεί στη Γερμανία το πολυπαιγμένο επεισόδιο εν Ελλάδι. Να σφραγίζεται νυχτερινό μαγαζί γιατί τους κάνουνε τσακωτούς να μην κόβουν αποδείξεις. Το μπουζουκάδικο, όμως, με τον πασίγνωστο τραγουδιστή πρώτο όνομα την επόμενη κιόλας νύχτα δούλεψε κανονικά.
 

ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ...ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!

Απο σήμερα 11 Ιανουαρίου Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο γίνεται η μεγάλη έκθεση Athens Cannabis Expo στο Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο. Να, η ευκαιρία να πάρουμε απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα. Όλοι ακούμε ή διαβάζουμε για την ιατρική ή την φαρμακευτική κάνναβη και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει.

ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Αγοράστε εξοχικά στην Ελλάδα, οι τιμές έχουν πέσει». Επόμενο που ξεκίνησαν τέτοιου τύπου διαφημιστικές καμπάνιες, όχι από Έλληνες, εδώ και λίγα χρόνια στο εξωτερικό. Μύρισαν κονόμα κάποιοι επαγγελματίες, και έβαλαν μπροστά να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Ότι στην Ελλάδα ο κόσμος έχει σφιξίματα και για να τα βγάλει πέρα πουλάει όσο όσο, χωράφια, οικόπεδα, σπίτια. Θεμιτό.

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ... ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

Βρήκανε, λέει, και συνταξιούχους που έπαιρναν περισσότερα από 4.000 ευρώ το μήνα. Ποιο είναι το σκάνδαλο; Μην τρελαθούμε εντελώς. Αν κάποιος δικαιούται σύνταξη με τέσσερις και πέντε χιλιάδες το μήνα, δεν υπάρχει καμία παρανομία. Λάθος! Την παρανομία την κάνει το κράτος που έχει πλαφονάρει ανώτατο όριο στις συντάξεις. Μιλάμε για κανονική ληστεία του κράτους.

ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ

Αν δεχθεί την πρόταση της σαουδικής ομάδας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και κάνει μια ακόμα, την ενδέκατη (!) μεταγραφή της καριέρας του, αυτό σημαίνει πως… δεν αγαπά τον ΠΑΟΚ; Και μόνο ότι μπαίνει τέτοιο ερώτημα είναι προσβλητικό.

ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η σκηνή στο «αυτοκρατορικό» γραφείο πασίγνωστου Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία. Απέναντί του ένα τσακάλι της αγοράς, με θητεία μάνατζερ σε δημόσια επιχείρηση, στο βιογραφικό του. Σκοπός της επίσκεψης να προτείνει στον επιχειρηματία να τοποθετήσει ένα ποσό στο Fund του ταλαντούχου μάνατζερ. Πιθανόν στο Fund που εκπροσωπεί.