Εκατομμυρια με τη σεσουλα στο ποδοσφαιρο

Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο το ποδόσφαιρο ήταν το πρώτο κοινωνικό μέγεθος, το οποίο δειλά, και με την επίφαση του αθλητικού γεγονότος, άρχισε να αποσυμπιέζει το φορτισμένο πολιτικά και ιδεολογικά παραμύθι, το δήθεν δίπολο δυτικής και ανατολικής Ευρώπης.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ''ΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ''

Υποσχόταν κέρδη με μηδαμινό ρίσκο και μεγάλες εγγυήσεις. Παρίστανε τον γκουρού των επενδύσεων και επιδείκνυε μία «ειδική» μαθηματική μέθοδο που είχε τη δυνατότητα να προβλέπει την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου.
 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑΦΕΥΓΑ

Ποτέ δεν το χώνεψα. Παπάς να μπερδεύεται με χρήματα. Άνθρωπος του Θεού, δηλαδή για να κάνουμε ταμείο με καθήκοντα πνευματικά, και με την αποστολή να προετοιμάζει τους πιστούς για την αιώνια ζωή, για το εξωγήϊνο ταξίδι, να ασχολείται με τα οικονομικά θέματα. Λες και είναι πολιτικός, τραπεζίτης και επιχειρηματίας.
 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΡΕ...

Θα πάνε σαν όρθιοι μαλάκες και Έλληνες, μαζί με τους μαλάκες στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να ψηφίσουν τους 751 συνολικά ευρωβουλευτές της προσεχούς πενταετίας. Μαλάκες, γιατί; Επειδη θα... ''εκλέξουν'' ανθρώπους, τους οποίους δεν γνωρίζουν, όπως και δεν γνωρίζουν τι διάολο θα κάνουν στην ευρωβουλή.

ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ... ΜΙΖΕΣ

Αποφασίζει η Ελλάδα να αγοράσει 4 ελικόπτερα Super Puma με 62 εκ. ευρώ. Πόση είναι η μίζα; Εδώ σε θέλω.Η εταιρεία που θα πουλήσει τα 4 κομμάτια με υπογραφή του υπουργού άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου θα εισπράξει τα 62 εκ. Πόσα λεφτά απ’ αυτό το ποσό θα σπρώξει για μίζες.

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΙΣ...

Βρήκανε 130 εκατομμύρια δολάρια καβατζωμένα στο σπίτι του προέδρου της χώρας, λίγες μόλις μέρες μετά την έκπωση του με στρατιωτικό πραξικόπημα. Που είναι το περίεργο και το πρωτοφανές; Ποιος, δηλαδή, θα τα αρπάξει πρώτος και καλύτερο, αν όχι ο πρωθυπουργός ή ο πρόεδρος που έχει εξουσία κυβερνήτη.

ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΛΜΗΣΕ

Ο νόμος Κατσέλη και ο αντινόμος Κατσέλη. Με τέτοιους νόμους στο πόδι που στο φινάλε κρατάνε ανοικτό το μέγα πρόβλημα δεν λύνεται τίποτα. Το χάος παραμένει χάος και το έργο μπαίνει σε διαδικασία γραφειοκρατική. Και ό,τι προκύψει, με μια άλλη κουβέντα ό,τι μπορέσουν οι τράπεζες να αρπάξουν. Και έχει ο Αλλάχ, για όσους καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο.

ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ...

Χοντρό. Χειροπέδες στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ένα από τα πιο βαρειά ονόματα της αστικής Αθήνας. Και ο λόγος που του πέρασαντα βραχιόλια είναι και γαμώ την προσωπική προσβολή. Μπλεγμένος, λέει, σε συνομιλίες λίγο πριν τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.