Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΑΠ ΜΕ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΔΝΤ

Λες και ήταν το τάμα της ζωής του. Στις 23 Απριλίου σα σήμερα, το 2010, ο ΓΑΠ, ανήμερα της γιορτής του, ανήγγειλε από το ακριτικό Καστελλόριζο την ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Ήταν κάτι που μελετούσε από το 2009, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επίδοξος πρωθυπουργός.

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ

H Φρειδερίκη ζει και βασιλεύει. Και πώς να μη βασιλεύει η αείμνηστη βασίλισσα όταν ο φόρος που επέβαλε το 1948 με την ονομασία υπέρ του εράνου για τις βόρειες περιοχές της χώρας, εξακολουθεί να υφίσταται, 69 ολόκληρα χρόνια από τη θέσπιση του.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Γιατί παρατήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος; Κάποιος συγκεκριμένος λόγος υπάρχει. Για το καλό του Παναθηναϊκού έφυγε από πρόεδρος, όπως αν παρέμενε, πάλι για το καλό της ομάδας θα ήταν. Όχι για... προσωπικούς λόγους.
 

ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να’ μαστε πάλι στα ίδια. Με την ελληνική κυβέρνηση να δηλώνει πάντα έτοιμη να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή και τους δανειστές να αμφιβάλλουν. Κι όταν αμφιβάλλουν αυτοί, ο φόβος είναι ένας και μοναδικός. Νέα μέτρα. Που θα πει περικοπές σ' όλα.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΡΕΤΣΟΥ

Η Αθλέτικο, λέει, ζήτησε τον Ρέτσο με 9 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Η «πληροφορία» ταξίδευσε στην Ελλάδα από την... Ισπανία. Δεν χρειάστηκε να ρωτηθεί ο Ολυμπιακός, ούτε ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Πώς είναι δυνατόν να ισχύει μια είδηση που αφορά τον Ολυμπιακό και οι ρεπόρτερ να μην ζητάνε επιβεβαίωση της από την ελληνική ΠΑΕ. Εκτός κι’ αν οι «ειδήσεις» από Αθλέτικο και Γκλάντμπαχ προέρχονται από τον Ολυμπιακό ο οποίος και αυτός πληροφορείται τα νέα από τον… τύπο.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

«Μάθε τέχνη κι’ άστηνε...» λέγανε οι παλιοί. Η μαλακία να το λες σήμερα. Δεν ισχύει με τίποτα αυτό. Να χάσεις χρόνο από την ζωή σου για να μάθεις κάτι που πιθανόν δεν θα σου χρησιμεύσει ποτέ. Ούτε και στην άλλη ζωή, σίγουρα.

ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα πακέτα που λείπουν από το δημόσιο ταμείο κάποιοι τα έφαγαν. Κάποιοι συγκεκριμένοι. Βρήκαν και έκαναν, θα μου πεις. Μιλάμε για ξέσκισμα. Για τέτοιο πράμα μιλάμε. Για χοντρή, πολύ χοντρή κονόμα. Και για το παραμικρό ευρώ έχουν πέσει υπογραφές. Οι τραβηκτικές έχουν επώνυμο.

ΔΗΛΩΝΕ 11 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ 340 ΔΙΣ

Αυτό είναι το... μεγαλείο της δημοκρατίας. Να επιλέγεις για κυβερνήτη όποιον θέλεις και λογαριασμό να μη δίνεις. Έτσι κάναμε κι εμείς στις 25 Ιανουαρίου το 2015. Ψηφίσαμε Τσίπρα. Και τον ψηφίσαμε και τον ξαναψηφίσαμε για να σπάσει μερικά μούτρα. Για να βάλει στη θέση τους μερικούς που μας κουνήθηκαν.