Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή πούλησε ο Ολυμπιακός. Τον Ιντέγε, μάλιστα παραμονές της ρεβάνς με την Οσμανλή και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Κι ενώ περιμένουν τον Ολυμπιακό τα ντέρμπυ εκτός έδρας με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, το νοκ-αουτ παιχνίδι κυπέλλου, επίσης εκτός με Ατρόμητο. Και, βέβαια, το γιουρόπα, ο στόχος να περάσει η ομάδα στούς «8».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ

Σου παρουσιάζω έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας. Αν έκανε σήμερα αυτά που διέπραξε στα χρόνια του θα του δίναμε μακράν τον τίτλο του αρχιδιαπλεκόμενου. Είχε χρήματα, τα κέρδισε μόνος του, όμως έγινε μέγας και τρανός διότι γνώριζε το παιχνίδι.Ο παικταράς.
 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Έτσι τον θέλω εγώ τον πολιτικό. Να κάνει αυτό που υπόσχεται. Όπως έτσι τον θέλω και τον πολίτη. Να ψηφίζει αυτόν για τον οποίον είναι σίγουρος πως θα πραγματοποιήσει όσα εξαγγέλλει.
 

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ

Το 31% των Ελλήνων θέλει δραχμή. Ποιός το λέει; Το γκάλοπ! Για πλάκα γίνονται τα γκάλοπ, δεν νομίζω. Για να ξέρουμε τι γίνεται. Μαλακίες. Πόσοι απ’ αυτούς που είναι υπέρ της δραχμής γνωρίζουν εάν και κατά πόσο θα μας ωφελήσει η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα; Τόσοι όσοι γνώριζαν από το 35% που ψήφισαν Σύριζα τι θα τραβούσανε σήμερα.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ 500, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ 5.800

Λένε πως η δημοσίευση των πόθεν έσχες των βουλευτών (που, ως γνωστόν είναι μόνο έσχες και όχι και πόθεν) εξυπηρετεί τη δημοκρατική αρχή της διαφάνειας και από την άποψη αυτή είναι επιβεβλημένη. Μπρρρ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ

Αυτός ο Βασίλης Λεβέντης θα μας τρελάνει με την εμμονή του να κοπούν κι άλλο οι συντάξεις. Τον άκουσα να λέει πως κανείς δεν πρέπει να παίρνει σύνταξη πάνω από 1.200 μικτά, δηλαδή 900 καθαρά. Η εμμονή του με έβαλε σε σκέψεις και το ερεύνησα.