''ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ''... , ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ' Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Είναι περισσότερο από ποτέ εφιαλτικά επίκαιρη η κουβέντα του Χαρίλαου Τρικούπη. Ειπώθηκε, όμως, ή όχι τελικά η φράση «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!... » από τον Χαρίλαο Τρικούπη στη δραματική συνεδρίαση της Βουλής στις 10 Δεκεμβρίου σα σήμερα, το 1893; Πιθανόν ναι, πιθανόν και όχι. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει στα πρακτικά της Βουλής, ο δε ιστορικός της εποχής Παύλος Καρολίδης είναι κατηγορηματικός ότι τουλάχιστον στη Βουλή δεν ειπώθηκε.
 

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ... ΦΥΛΑΚΕΣ!

«Ένα βασικόν κοινωνικόν πρόβλημα που απασχολεί το Ελληνικόν Κράτος επί εκατό και πλέον έτη λύεται επιτέλους με τον καλύτερον δυνατόν τρόπον» έγραφαν οι εφημερίδες το 1961, έτος έναρξης της κατασκευής των φυλακών Κορυδαλλού που τέθηκαν σε λειτουργία το 1967.

ΕΣΚΟΜΠΑΡ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

Λος Καφετέρος λένε τους Κολομβιανούς. Επίσημα αυτό είναι το ψευδώνυμό τους. Λος Καφετέρος, δηλαδή καλλιεργητές του καφέ. Έλα! Όχι Λος Κοκαίνος. Όπως για τη Σαουδική Αραβία είναι το πετρέλαιο, για την Κολομβία είναι η κόκα. Το φυτό από το οποίο παράγεται η κοκαίνη. Στην Κολομβία, που είναι δέκα φορές σε έκταση μεγαλύτερη από την Ελλάδα, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών της αιωνιότητος, ο Πάμπλο Εσκομπάρ.
 

Εγινε πολυεκατομμυριουχος

Ξεκίνησε από μοντέλο και έχει καταφέρει να γίνει σοβαρή και υπολογίσιμη αξία στο κόσμο των επιχειρήσεων- πάντα σε δουλειές γύρω από την μόδα και σε πράγματα που αφορούν τον άντρα. Κυρίες και κύριοι, ο David Gandy πριν γίνει καν 40 χρόνων είναι πολυεκατομμυριούχος.

THE POOR LITTLE RICH GIRL

Ένα δυστυχισμένο κορίτσι. Του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση η κόρη είχε τον κόσμο όλο στα πόδια της, τίποτα δεν της έλειπε, όμως από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι τον τραγικό και τόσο σκοτεινό θάνατό της ήταν μια όρθια, μια περιφερόμενη δυστυχία. Η περίπτωσή της πάντα ήταν αντικείμενο μελέτης ψυχολόγων και ψυχιάτρων και η απόλυτη επιβεβαίωση γιατί μια πιτσιρίκα ερωτικά αναζητάει σύντροφο στην ηλικία του πατέρα της.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Με μπροστινό τον Ντέμη Νικολαϊδη, λατρεμένο διεθνή ποδοσφαιριστή των τσαμπουκαλεμένων οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, και μια παρέα άφθαρτων και εξυγιαντών, όλοι τους επώνυμοι αεκτζήδες, αναλαμβάνουν τη χρεοκοπημένη οικονομικά ομάδα το καλοκαίρι του 2004.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΤΑΙΛΑΝΔΟ

Η Φιλιπινέζα υπηρέτρια στην λεγόμενη καλή κοινωνία της χώρας μας έγινε καθεστώς. Δικαιολογημένα. Καμία σχέση με τα κορίτσια από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Γεωργία κ.α. μετά το 1990. Η Φιλιπίνα προσαρμόστηκε απόλυτα στην ελληνική οικογένεια, επαγγελματίας συνεπέστατη, αλλά και απαιτητική από το αφεντικό της τα καλά τα χρόνια, πριν το μνημόνιο, διότι ήταν συνδικαλισμένη, γκρουπαρισμένη, και με πράγματι προσφορά εργασίας αναγνωρισμένη.