ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Περνάγανε οι Έλληνες τα σύνορα, φουλάραν με βενζίνα το Ι.Χ. και επέστρεφαν. Τρία τσιγάρα δρόμος. Γιατί; Επειδή νόμιμα, όχι λαθραία, αγοράζανε πολύ φτηνά σε βουλγάρικο βενζινάδικο. Τώρα...
 

ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤ ΠΗΤ

Ο Χοακίμ Φήνιξ πρωταγωνιστής της παγκόσμιας κινηματογραφικής επιτυχίας Τζόκερ πήρε 4,5 εκ. δολάρια αμοιβή. Τι σημαινει αυτό; Το τελευταίο που θα πεις είναι πως είναι μέτριος ηθοποιός. Δεν πουλάει. Το σταριλήκι του δεν λάμπει.

ΦΤΑΙΕΙ Η SIEMENS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Έκλεισε κι αυτό το σκάνδαλο με τις μίζες της γερμανικής πολυεθνικής Siemens, με τον πιο σκανδαλώδη τρόπο. Και σκανδάλου συνέχεια είναι ότι η χθεσινή απόφαση της δικαιοσύνης από τα ΜΜΕ περνάει ξώφαλτσα. Στα μουλωχτά. Κούφια. Εντελώς. Επόμενο όταν δωροδοκούνται πολιτικοί και κόμματα που...

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκτός κόλπου. Είχε λεφτά, είχε καράβια, και ψαχνόταν πως να... στεριώσει. Να επεκταθεί από τη θάλασσα στη στεριά. Να παίξει μπάλα και σ' άλλα γήπεδα, πέρα από την εφοπλιστική του δραστηριότητα.

Η ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Τόσο απλά. Ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει. Αυτές είναι οι Μεγάλες Αλήθειες της ζωής. Να σου πω και μια ακόμα; Για πάρτη σου. Ό,τι έχει γίνει, ξαναγίνεται. Το πιο απίθανο. Έγινε; Ε, θα ξαναγίνει. Πήρες χαμπάρι. Στο ξαναβάζω στην πρίζα.