Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΑΠ ΜΕ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Λες και ήταν το τάμα της ζωής του. Στις 23 Απριλίου σα σήμερα, το 2010, ο ΓΑΠ, ανήμερα της γιορτής του, ανήγγειλε από το ακριτικό Καστελλόριζο την ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Ήταν κάτι που μελετούσε από το 2009, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επίδοξος πρωθυπουργός.

Σταυρος Νιαρχος: Ο «κουφιος» playboy…

Τι γράφουν τα ξένα site για τον εγγονό του μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή, που φέτος γίνεται αισίως 33 ετών; Τριάντα τριών αλλά δεν μοιάζει να τον απασχολεί καθόλου το μέλλον. Ζει το παρόν όπως το ζούσε στα 18, στα 20, στα 23… Δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο εκτός από ορδές γκόμενες μοντέλα, και φωτογραφίες paparazzi από νυχτερινές – κυρίως – εξόδους του.

ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ «ΧΑΜΕΝΑ» ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Ο 39χρονος Θόδωρος Καρυπίδης, το αφεντικό του ιστορικού Άρεως, είναι το μικρό ψάρι. Το μεγάλο ψάρι είναι ο Δημήτρης Μαρινόπουλος, των γνωστών supermarket Carrefour, που ναι μεν η εταιρεία του είχε οικονομικά προβλήματα, όμως ο ίδιος όπως λέγεται είχε χοντρή καβάτζα σε μία σειρά από offshore σε διάφορες χώρες.
 

ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ!

Είναι γνωστό ότι ο Μαρινάκης είναι έντιμος άνθρωπος. Σωστός. Κι ακριβώς διότι έχει δώσει τέτοια δημόσια εικόνα, στην υπόθεση της μεταγραφής Κουρμπέλη από Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, ο εφοπλιστής οφείλει να ζητήσει μία δέσμευση στο νταραβέρι με την άλλη πλευρά.

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

Η κυβέρνηση αποφάσισε να πουλήσεί το 51% των ΕΛΠΕ. Δεν το δέχομαι. Και μετά τα Ελληνικά Πετρέλαια, η κυβέρνηση έχει άμεσο πρόγραμμα να αποκρατικοποιήσει τη ΔΕΠΑ, τη Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου.

Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Λένε ότι θα σπάσει ακόμα και το ρεκόρ της συλλογής του Yves Saint Laurent, που όταν πουλήθηκε είχε συγκεντρώσει 484 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή όμως η συλλογή η οποία θα βγει στο σφυρί τον Μάιο στη Νέα Υόρκη από τον οίκο Christie's, λένε ότι είναι η «δημοπρασία του αιώνα».

ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΚΕΤΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

Τηλέφωνο Δημήτρη Μελισσανίδη σε δημοσιογράφο ο οποίος διατηρούσε εξαιρετικά καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιοκτήτη της ΖΗΤΑ-ΕΛΛΑΣ Ανδρέα Ζαφειρόπουλο (φώτο με τον ποδοσφαιριστή Λάκη Νικολάου). «Θέλουμε την ΑΕΚ, εγώ και ο Γιάννης. Για ρώτα τον Ζήτα, πουλάει;».

ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

Πριν από τον άπιστο Οθωμανό το 1453 το πιο μεγάλο κτύπημα η Βυζαντινή Αυτοκρατορία το δέχτηκε από τους ομόθρησκους σταυροφόρους. Τους οργανωμένους πολεμιστές, τους φέροντες τον χριστιανικό Σταυρό ιππότες, που με την ευλογία του Πάπα της Ρώμης ξεκίνησαν τις πειρατικού τύπου εκστρατείες να καταλάβουν την Ιερουσαλήμ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΠΙΑΤΑ

Πως τα φέρνει τούμπα η ζωή. Από τη δεκαετία του ’60 άρχισαν να δουλεύουν οι μηχανές στην Ελλάδα και να κυκλοφορεί χρήμα. Λεφτά μπαίνανε απ’ έξω, από τους Έλληνες ναυτικούς. Κάθε οικογένεια σχεδόν είχε έναν στη θάλασσα. Λεφτά και από τον τουρισμό. Στην Ελλάδα υπήρχε η οικονομική άνεση, στην πείνα οι παραμύθι φούρναρης σοσιαλιστικές χώρες της γειτονιάς μας. Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία.