ΔΕΝ «ΕΦΥΓΕ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Τέτοια συνωμοσία δεν έχει ξαναγίνει από όλα τα ΜΜΕ. Με δημόσια τοποθέτηση του ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε την «απόφαση» του να εγκαταλείψει την ΠΑΕ. Και άπαντες με ψηλά τα χέρια «αποδέχθηκαν» ως πραγματική την δήλωση του καναλάρχη.

ΣΑΠΑΚΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΑ

Πίσω από την προσωρινή ρύπανση του Σαρωνικού με το πετρέλαιο του «Αγία ζώνη» βρίσκεται η μόλυνση του ελληνικού κράτους με το λαθρεμπόριο καυσίμων, που δήθεν δε μπορεί να ελέγξει η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες! Το ναυάγιο έχει αποκαλύψει όλο το σύστημα που στερεί από το δημόσιο ταμείο πάνω από ένα δισ. φόρων το χρόνο.
 

ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πόσα εκατομμύρια να έχει δώσει σε ορφανοτροφεία και γηροκομεία ο Αλαφούζος, ποιός μπορεί να υπολογίσει; Στον Παναθηναϊκό, που δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ο άνθρωπος έβαλε 42 και για να μην τον ξεφωνίζουν υποσχέθηκε να σπρώξει ακόμα 20, όχι περισσότερο. Το σκέφθηκα και το αποφάσισα. Να μπω στον Παναθηναϊκό. Να αναλάβω εγώ στη θέση του Αλαφούζου. Τι ακριβώς θα παραλάβω; Πόσο, δηλαδή, μέσα είναι το μαγαζί.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΤΥ» ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσουν δεκάδες στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς για στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια, όπως αποκάλυψε εφημερίδα "Έθνος". Τα συγκεκριμένα στελέχη, έπαιρναν τα δάνεια και στη συνέχεια τα πωλούσαν σε φιλικά funds ενώ τα ακίνητα έμεναν στους ίδιους. Adtech Ad
 

ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ…

Παρών σ’ όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι στη Λεωφόρο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άγγελος Φιλιππίδης. Κυκλοφορεί στις σουίτες του γηπέδου, πάντα με το πούρο κρεμασμένο στο στόμα. Και κάθε τόσο όλο και αγοράζει ένα καπέλο και το χαρίζει δεξιά κι αριστερά.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Γιατί ο μεγαλομέτοχος Τζίγγερ Βαρδινογιάννης δέχθηκε… συνεταίρους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 2008; Για τον ίδιο λόγο που ο ελληνικός λαός ψήφισε Τσίπρα αντί Σαμαρά. Για τον ίδιο λόγο που είχε ψηφίσει Σαμαρά αντί Γιώργο Παπανδρέου. Για τον ίδιο λόγο που θα ψηφίσει Μητσοτάκη αντί Τσίπρα.

ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Το σίριαλ συνεχίζεται με ρυθμούς εξοντωτικούς. Μετά το ναυάγιο του «πειρατικού» Αγία Ζώνη 2, την κατάσχεση του φερόμενου ως «απορρυπαντικού» μεν αλλά σαπιοκάραβου «Lassea» που κατασχέθηκε λόγω λαθρεμπορίας καυσίμων, τώρα αναμένουμε με αγωνία, ως σωτήρα, το «NEDA» της ίδιας εταιρείας που έχει το «Lassea».

ΦΙΡΜΑΤΟ ΑΠΟ ΝΒΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Πληροφορία έγκυρη. Ποτέ δεν ρώτησε τον Βαρδινογιάννη ο Αλαφούζος, όταν πήρε το σαπάκι Εσιέν. Πολύ καλά έκανε! Από που και ως που να πέφτει λόγος π.χ. στον Γιαννακόπουλο και τον Πατέρα γιατί ο Αλαφούζος με τον ''κήλερ'' του Παναγόπουλο αποφάσισαν τούτο και το άλλο. Γιατί προσέλαβαν και απόλυσαν κάποιον Στραματσόνι.

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ... ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ!

Πιαστήκαμε όλοι κορόιδο και δεν πήραμε πρέφα γιατί στην πραγματικότητα ο Γιάννης Αλαφούζος από το πουθενά μπλέχτηκε με το ποδόσφαιρο και τη μπάλα. Άτομο χωρίς ιδέα και σχέση προηγούμενη με το αντικείμενο και τη συγκεκριμένη ομάδα, την πανάθα. Μέχρι που ο τύπος έσπρωξε, όπως λέει, 42 εκατομμύρια, για να κάνει το κέφι του. Να πολεμάει τον Μαρινάκη. Θα πεις ο καθείς με το χούι του. Έτσι την έβρισκε ο Αλαφού, να τα χώνει, να εκνευρίζει την Βαγγέλα, διότι στο φινάλε οι δυο τους είχαν προηγούμενα, από τότε που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν με χοντρό πακέτο μέτοχος στο σκάι.

ΑΥΤΟΨΙΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΣΤΟ NOOR 1 ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ

Το διαβόητο, πια, και ταυτισμένο με τη μεγαλύτερη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών της Ευρώπης, πλοίο NOOR 1, έχει αφεθεί να σαπίζει στο «νεκροταφείο καραβιών» του Κόλπου της Ελευσίνας, ανάμεσα στα υπόλοιπα «σαπάκια» που η φθορά του χρόνου και η αλμύρα της θάλασσας τα οδήγησε στο τελευταίο τους λιμάνι.