''ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΗΤΣ ΦΥΤΙΛΙ... ΞΕΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ

Συμβαίνει στη Μύκονο. Και αφού συμβαίνει στο εν λόγω νησί, το πράμα προκαλεί περισσότερο. Πίνουν, γίνονται φέσι, άλλωστε τι νόημα έχει να πάει ο άλλος ειδικά στην Μύκονο,αν δεν μπεκρουλιαστεί μέχρι να γίνει λοιώμα. Και στη Μύκονο, για κάποιους δεν λέει κάτι το άλλο, το διαφορετικό, αν εκτός από το αλκοόλ, δεν πιουν και τίποτα ουσίες. Χάπια, σκόνες και τα λοιπά. Και μετά;

ΕΝΑΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ''ΖΗΚΟΣ'' ΣΤΟ ΧΑΡΛΕΜ

Άκουσα για πρώτη φορά το όνομά του πριν από 25 χρόνια. Μου έκανε εντύπωση όταν είδα τη φωτογραφία του. Άσχημος. Χοντρέλος. Ρε, τον μπαγάσα! Πώς έκανε τόσα λεφτά ένας τόσο κακάσχημος τύπος.
 

ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ... ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σκάνδαλα στην Ελλάδα. Υπάρχει σκανδαλολογία, άλλο αυτό. Μαλακίες. Σκάνδαλα υπάρχουν, αλλά προσφέρονται μονάχα για παπαρολογία. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και να πληρώνουν τζάμπα και βερεσέ οι μαλάκες, τα αιώνια κορόιδα οι φορολογούμενοι. Φοβερό! Με το σκάνδαλο προκαλείται ζημιά στο δημόσιο, δηλαδή στον κοσμάκη και με τη σκανδαλολογία ανεβαίνει το κόστος της ζημιάς.

ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ

Να σου πω εγώ τι γίνεται στην Αμερική αν κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του με το κράτος. Αν δεν πληρώσει τους φόρους. Αν τον τσακώσουν να δουλεύει με μαύρο χρήμα. Του τρώνε τη σπλήνα. Επιτόπου. Όπως στο λέω. Αυτό δεν είναι κράτος στις ΗΠΑ, είναι μηχανή του κυμά.
 

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Αυτοκτόνησε ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρυ Έπστάιν μέσα στο κελί της φυλακής. Δεν χρειάζεται κανείς να περιμένει τα σχετικά ρεπορτάζ, που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Το πράμα μιλάει μόνο του. Το γιατί κρεμάστηκε ο 66χρονος, τεράστιο ταλέντο στην παραγωγή χρήματος, και απίστευτα, εντελώς χωρίς όρια λάτρης της σεξουαλικής επαφής με ανήλικα κορίτσια.

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

Δεν καταλαβαίνω αυτή την made in Greece γκρίνια πασπαλισμένη με ευρωπαϊκή σως για τα λεφτά που ζητάνε οι εστιάτορες στην Μύκονο. Τόσο κάνει, κύριε, το καλαμαράκι και η σαλάτα, τα στρείδια και η μακαρονάδα.