Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΗΛΙΚΗ

Βουγιουκλάκη. Η αιώνια Αλίκη. Ακόμα και σήμερα, 21 χρόνια μετά το θάνατό της, στα 21 χρόνια που γράφει το κοντέρ της αθανασίας της, παραμένει πρωτοσέλιδη. Τίποτα γι’ αυτήν δεν περνάει απαρατήρητο, από τα μήντια αντιμετωπίζεται λες και η εθνική γατούλα νιαουρίζει ακόμα, είναι ζωντανή, το βράδυ έχει παράσταση στο θέατρο.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με ένα δηλητηριώδες άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung κατηγορεί την Αθήνα, ότι είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς κανονικό τζαμί. Για τον ίδιο λόγο η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο και της Τουρκίας! Η οποία παριστάνει τον προστάτη των απανταχού μουσουλμάνων. Η διαπίστωση των Γερμανών είναι σωστή. Μόνο που θα πρέπει να κατηγορήσουν άλλους πριν κατηγορήσουν την Ελλάδα.
 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ρωτήσει την Ζωή Λάσκαρη, σε ποιον οδοντίατρο πήγαινε και της κάνει τόσο καλό καθαρισμό. “Πάντα έτσι άσπρα ήταν τα δόντια μου, δεν το θυμάσαι;…” της απάντησε η Λάσκαρη.

Βουρκωσα…

Το έχω ξαναγράψει. Ο Σαββόπουλος είναι το μεγάλο είδωλο της εφηβείας μου. Ο πρώτος μεγάλος δίσκος που αγόρασα στην ζωή μου ήταν το Φορτηγό. Ένα άλμπουμ που το είχα μάθει όλο απ’ έξω…, και έκτοτε δεν έχω λείψει ποτέ από την πορεία του. Ακόμα και τώρα που πέρασαν τα χρόνια.
 

Η Ντενιση και η πορνο ταινια

Είδε κι’ αποείδε και τελικά αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας για να μη μπορούν να παίζουν αποσπάσματα στην τηλεόραση. Βεβαίως στο Youtube υπάρχει, όπως υπάρχει και σε δεκάδες sites. Δεν είναι και λίγο να έχεις την Μιμή Ντενίση ως Ελένη Ντάνου σε soft pornoταινία και να μην το δημοσιεύσεις…

ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Έχουν αρχίσει να βαράνε τα όργανα πριν από 150 χρόνια με την εξέγερση στην Κρήτη και το χοντρό παιχνίδι των ξένων δυνάμεων. Τι να κάνει η φουκαριάρα κυβέρνηση στην Αθήνα του πρωθυπουργού Βούλγαρη στο τουρκοκρατούμενο μεγάλο νησί.

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝΙΣΟ!

Δεν θα σκότωνα ούτε κουνούπι, μου έλεγε ο Γιώργος Παρασκευάς. Τον θυμάμαι τον Κύπριο, δεν ξεχνιόνται τέτοιοι άνθρωποι. Πόσους Παρασκευάδες και Μπαζίνες να συναντήσεις στη ζωή σου. Δεν είναι με το κιλό. Ευλογημένος είσαι για να τους γνωρίσεις. Και άξιος! Βέβαια.

Ο Σπυρος Φωκας εγινε 80 χρονων

Ο Σπύρος Φωκάς εκτός του ότι έχει παίξει στην ταινία του Luchino Visconti “Ο Ρόκκο και τ’ αδέλφια του”, κάνοντας τον γιό της Κατίνας Παξινού, τον αδελφό του Αλέν Ντελόν και τον άντρα της Κλαούντια Καρντινάλε- δοκιμάστηκε με επιτυχία και στο Hollywood. Στην δεκαετία του ’80 έπαιξε στο “Διαμάντι του Νείλου” (The Jewel of the Nile, 1985) και το 1988 έκανε τον Αφγανό ηγέτη των mujahadeen στο “Ράμπο 3”.