ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ...

Για να καταλάβεις τι κουβαλάει στην γκλάβα του ο άλλος, δεν έχεις παρά να τον αφήσεις να μιλάει. Για οποιοδήποτε θέμα. Προδίδεται πάραυτα. Με την πάρλα του θα σου αποκαλύψει πόσα πουλιά πιάνει και πόσα του ξεφεύγουν ή δεν τα βλέπει καθόλου.

Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ

Στη Μεταπολίτευση φούντωσαν τα σκυλάδικα. Ενώ στην επιφάνεια κυριαρχούσε το πολιτικό τραγούδι, σαν να είχε δοθεί κάποιο υπόγειο σύνθημα αργά τις νύχτες άλλαζαν τα κόζια.
 

ΣΑΚΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ, ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...

Διαβάζοντας ότι η επιθεώρηση «Όμορφη Πόλη», ανεβαίνει και πάλι, 58 χρόνια μετά, και επειδή ξέρω πως ο Τάκης Σαγιώρ ήταν στον τότε θίασο, τον πήρα να μάθω λεπτομέρειες. Ήθελα να μάθω περισσότερα γι΄ αυτήν την θρυλική παράσταση. Τον πέτυχα να μαγειρεύει παστίτσιο…

ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ''ΑΡΓΙΑΣ''

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε μια διάταξη σε νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας με την οποία καταργούνταν η σχολική αργία την ημέρα των 3 Ιεραρχών. Κάθε χρόνο στις 30 Ιανουαρίου. Γράψε λάθος. Η αργία μετατρέπεται σε μαϊμού αργία.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ' ΑΡΕΣΕΙ, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΟΥ

Πενήντα χρόνια ζωγράφος. Πενήντα χρόνια ο άνθρωπος εκφράζεται συναισθηματικά, καλλιτεχνικά, πολιτιστικά, δημιουργικά, κι αυτό είναι ο παράδεισος του. Γιατί είναι αυτός που είναι, κάνει αυτά που τον γεμίζει, και του ομορφαίνει τις σκέψεις.