ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΜΟΥ

Ο Σταύρος Παράβας υπήρξε μια από τις πιο αινιγματικές φυσιογνωμίες της καλλιτεχνικής μας ζωής. Η προσωπική του ζωή ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με την εικόνα του στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Μαρικα Κρεβατα, ορφανη απο 2 ετων

Όταν την βλέπουμε ως κυρία Παπασταύρου, μεγαλοαστή σύζυγο και μητέρα της Αλίκης στο Ξύλο βγήκε απ΄ τον Παράδεισο, ούτε που πάει ο νους μας, πως αυτή η γυναίκα ήταν βασανισμένη και πάμφτωχη από τα παιδικά της χρόνια.
 

Ο Νταλαρας εχει τσιγγανικες ριζες…

Ο Βασίλης Παϊτέρης, ένας από τους πιο πετυχημένους τσιγγάνους καλλιτέχνες που έχουμε στην Ελλάδα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του – στο Λοιπόν - μίλησε για πολλά και διάφορα, χωρίς ούτε να μασάει τα λόγια του, αλλά και χωρίς να χαρίζει κάστανα.

Κανουν ακομα αγιασμο στα σχολεια;

Ένα ωραίο πρώτο βήμα για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την πολιτεία και την θρησκεία είναι να καταργηθούν οι αγιασμοί, οι προσευχές, οι θρησκευτικές αργίες και φυσικά το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία. Όλος αυτός ο αναχρονισμός πρέπει να πάρει τέλος.
 

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...

Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο, ο αγνός και άδολος πατριωτισμός, αποτελεί θεμελειακή αξία στις δυτικές κοινωνίες και την Αμερική. Μόνο εδώ αντιμετωπίζεται απαξιωτικά από σοβαρό κομμάτι του πληθυσμού.

ΕΓΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ο γείτονας κάνει σκοποβολή στην αυλή του σπιτιού του. Κι όχι μόνο. Είναι οπλομανής. Τρέλα έχει με τα πιστόλια, τα φοράει, τα επιδεικνύει, τα πιάνει στα χέρια του χωρίς να υπάρχει λόγος. Εσύ πως νοιώθεις με άτομο δίπλα σου που ψάχνεται, που εύχεται να βρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα από τα εξάσφαιρα του.

ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ...

Καλή μας μέρα !! Κατι για να θυμομαστε πως οι παρεες και οι φιλιες κανουν ''ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ''που ομορφαινουν την ζωη μας και να την ''κανουμε '' για αλλες πολιτειες, ευχαριστημενοι οπως η ψυχουλα του Λαυρεντη.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ- ΓΙΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΠΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Με ξεχωριστή υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη νέα δράση του φλογερού ακτιβιστή της ιστορικής συνείδησης Γιώργου Ζαχαριάδη.Ο πολύ αγαπητός Τεμόν ΑΕΚ επέλεξε σημειολογικά το μήνα Σεπτέμβριο (που παραπέμπει σε μνήμες των Μικρασιατών Προσφύγων, των Σεπτεμβριανών του 1955 στην Πόλη και του