ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΕΔΩ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΜΦΙΠΟΛΗ;

Είμαστε ποντίκια. Το κακό είναι άλλο, θαρρούμε πως σε οργάνωση κοινωνίας υπερτερούμε τουλάχιστον από τους τυφλοπόντικες.Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι, αν μιλάμε επί της ουσίας.
 

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ, Ο ΜΟΣΧΟΜΑΓΚΑΣ

Πέθανε ένας ελεύθερος άνθρωπος. Αυτός ήταν ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος. Ποιητής και ελεύθερος. Το ένα δεν προϋποθέτει το άλλο. Κυκλοφορούν και ποιητές σκέτες πατσαβούρες σε χαρακτήρα. Κι όταν λέμε ποιητή τον Χριστιανόπουλο δεν εννοούμε βέβαια τους στίχους του.

Η ΒΗΡΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ

Την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι νεκροί είχαν φτάσει τους 145, οι τραυματίες 5.000 και οι άστεγοι 300.000. Όλα αυτά στην κάποτε πανέμορφη Βηρυτό, μια πόλη στολίδι όχι μόνο για τον Λίβανο, αλλά για όλη την περιοχή - που παλιά την έλεγαν – το “Παρίσι της Μέσης Ανατολής”.
 

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ

Τι άλλο χρειάζεται να κάνει ο Ερντογάν για να σταματήσουν, επιτέλους, τα τούρκικα σήριαλ από τα ελληνικά κανάλια; Δέκα χρόνια, τουλάχιστον, τρώμε στη μάπα και ενοχλούν τα αυτιά μας τα λαϊκά μελοδράματα τουρκικής παραγωγής.

ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σα σήμερα το 2019 πέθανε στα 94, ο μεγάλος Έλληνας γλύπτης, γνωστός ως Τάκις, στο όνομα Παναγιώτης Βασιλάκης. Παγκόσμιος καλλιτέχνης. Αξίζει να εκδοθεί βιβλίο με περιεχόμενο την ελεύθερη σκέψη του.