ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ: Μια συναρπαστικη καριερα…

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1979 όταν έγινε μέλος στην Οπισθοδρομική Κομπανία, μια μπάντα φοιτητών που έπαιζαν ρεμπέτικα και λαϊκά, ερασιτεχνικά, σε διάφορα στέκια της Αθήνας
 

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Αυτό είναι το σοβαρό σχόλιο για την προσπάθεια να επιτευχθεί παγκόσμια η ειρήνη μέσω της... θρησκείας. Ο αρχιεπίσκοπος της ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας κύριος Αναστάσιος επανεξελέγη επίτιμος πρόεδρος της διεθνούς οργάνωσης ''Θρησκείες για την Ειρήνη''. Κάτι τρέχει στα γύφτικα, αν ομιλούμεν σοβαρώς.
 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την εκδημία του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ Λουκά Μπάρλου. Ολόθυμη η αγάπη των Ενωσιτών για τον εμπνευσμένο πρόεδρο, ο οποίος εκτόξευσε τη δυναμική της ΑΕΚ εντός και εκτός συνόρων σεβόμενος έμπρακτα τους μεγαλειώδεις συμβολισμούς της κοσμαγάπητης ομάδας μας.

ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Ένας από τους 4 πιο σοβαρούς Έλληνες συλλέκτες έργων τέχνης, ο Βασίλης Γουλανδρής, επιτέλους θα ησυχάσει μια και μεγάλο μέρος της συλλογής του, θα στεγαστεί στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που θα φέρει το όνομα το δικό του και της λατρεμένης του συζύγου Ελίζας.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΟΥΝ!

Θεατρικός λόγος. Διαβάζεις το κείμενο του βιβλίου και επιτόπου οι αράδες στήνουν στη σκέψη σου σκηνές ζωντανές πάνω στο σανίδι. Από σελίδα σε σελίδα ο Χαριτόπουλος σε πάει πλάνο στο άλλο πλάνο, από μια ιστορία σ' άλλη, με γραφή κινηματογραφική.

ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΞΕΝΑ

Τα περισσότερα πράγματα διδάσκονται. Αν θέλουμε να γίνουμε γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, κλπ. δεν έχουμε παρά να στρώσουμε κώλο στο διάβασμα και να το πετύχουμε. Με το ανάλογο πτυχίο στο χέρι, λίγο πάνω-λίγο κάτω από τον μέσο όρο του επαγγέλματος, θα τα βγάλουμε πέρα.