ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ

Ο βασιληάς Καρνάβαλος, σου λέει. Κι εγώ, σοβαρός άνθρωπος, κοτζάμ αποδυτηριάκιας, να ασχολήθώ με τούτο το καραγκιοζιλίκι, το μασκαριλίκι; Σε παρακαλώ. Καθαρή Δευτέρα αύριο, να τηρήσουμε το έθιμο, σου λένε, να κάψουμε τον βασιληά. Τον άρχοντα της γελοιότητας. Τον Καρνάβαλο. Να τελειώσει και φέτος η παράσταση και να τον ξαναφέρουμε τον μαλάκα τον καρνάβαλο πάλι του χρόνου, στις 28 μέρες των αποκρεών.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ)

Για τον γαμιά δεν του φθάνει στο γαμήσι η μία γυναίκα. Ας είναι αυτή η καλύτερη, η πρώτη, η άπαικτη. Γαμιάς είναι και ποθεί και μια ακόμα, κι ας είναι αυτή βήτα εθνικής. Για τον γαμημένο, όμως, του φθάνει και του περισσεύει να τον πηδάει ένα πράμα, είτε αυτό είναι η ομάδα του, είτε κάτι άλλο…, και δεν θα αναφέρω τι μπορεί να ‘ναι αυτό το άλλο, διότι είστε και λίγο ψιλομαλάκες και θα μου μπερδέψετε την κουβέντα. Λοιπόν.
 

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όταν η γυναίκα σου ξενοπηδηχθεί…, είναι ερώτημα αυτό…, μπορεί να θεωρηθεί απιστία στην περίπτωση που εσύ της έχεις δώσει τη σχετική… άδεια; Απιστία είναι κάτι που εσύ δεν το δέχεσαι. Δεν το εγκρίνεις. Κάτι που γίνεται πίσω από την πλάτη σου.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ

Η κουκουβάγια είναι ακίνητη στο σκοτάδι. Το κεφάλι της δεν το κουβαλάει μόνο για μεταφέρει τα μάτια της και το στόμα της. Μέσα υπάρχει ένα ραντάρ φτιαγμένο έτσι από τον Θεό για να μην της ξεφεύγει και ο πιο μικρός θόρυβος.
 

ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ

Η γυναίκα είναι μάνα. Κι αυτό στο λέει η φύση. Κι όταν, κύριε μαλάκα, ομιλεί η φύση κάνουν τουμπεκί οι πάντες. Θρησκείες και επιστήμες, φιλοσοφίες και ιδεολογίες. Πιο σωστά η φύση σού λέει ότι η μάνα είναι γυναίκα… όχι απλά ότι η γυναίκα είναι μάνα.

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Αυτό που συνέβη τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα ουδέποτε κατεγράφη στην παγκόσμια Ιστορία και ουδέποτε μπήκε σε κανένα βιβλίο Γκίνες. Ποτέ των ποτών δεν εμφανίστηκε σε κανένα τόπο μία πολιτική παρέα που κατάφερε να πείσει τον λαό να γίνει φτωχότερος κι όχι μόνον αυτό, αλλά και να τρώει το ψωμί των επόμενων 25 γενεών.

Η ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΑΡΝΤΟΝ

Γαμιέμαι. Να το κλίνω το ρήμα; Αυτό είναι, ένα ρήμα το οποίο απλά εκφράζει μια ενέργεια ανθρώπινη, μια πράξη φυσική και αναγκαία. Μια σκέψη ζωής. Κι όταν λέμε σκέψη, για να ξέρουμε τι λέμε, εννοούμε επιθυμία ζωής. Ορμή κατ’ ευθείαν από τον εγκέφαλο και κατ’ επιλογήν της σάρκας. Ποια επιθυμία; Μία νίκη επί του θυμού είναι η επιθυμία, το λέει η λέξη. Ένα ντέρμπυ κερδισμένο και μια διάθεση κοντρολαρισμένη. Ποια επιθυμία, λοιπόν;