Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ (Α' ΜΕΡΟΣ)

Για τον γαμιά δεν του φθάνει στο γαμήσι η μία γυναίκα. Ας είναι αυτή η καλύτερη, η πρώτη, η άπαικτη. Γαμιάς είναι και ποθεί και μια ακόμα, κι ας είναι αυτή βήτα εθνικής. Για τον γαμημένο, όμως, του φθάνει και του περισσεύει να τον πηδάει ένα πράμα, είτε αυτό είναι η ομάδα του, είτε κάτι άλλο…, και δεν θα αναφέρω τι μπορεί να ‘ναι αυτό το άλλο, διότι είστε και λίγο ψιλομαλάκες και θα μου μπερδέψετε την κουβέντα. Λοιπόν.

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όταν η γυναίκα σου ξενοπηδηχθεί…, είναι ερώτημα αυτό…, μπορεί να θεωρηθεί απιστία στην περίπτωση που εσύ της έχεις δώσει τη σχετική… άδεια; Απιστία είναι κάτι που εσύ δεν το δέχεσαι. Δεν το εγκρίνεις. Κάτι που γίνεται πίσω από την πλάτη σου.
 

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ

Η κουκουβάγια είναι ακίνητη στο σκοτάδι. Το κεφάλι της δεν το κουβαλάει μόνο για μεταφέρει τα μάτια της και το στόμα της. Μέσα υπάρχει ένα ραντάρ φτιαγμένο έτσι από τον Θεό για να μην της ξεφεύγει και ο πιο μικρός θόρυβος.

ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ

Η γυναίκα είναι μάνα. Κι αυτό στο λέει η φύση. Κι όταν, κύριε μαλάκα, ομιλεί η φύση κάνουν τουμπεκί οι πάντες. Θρησκείες και επιστήμες, φιλοσοφίες και ιδεολογίες. Πιο σωστά η φύση σού λέει ότι η μάνα είναι γυναίκα… όχι απλά ότι η γυναίκα είναι μάνα.
 

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Αυτό που συνέβη τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα ουδέποτε κατεγράφη στην παγκόσμια Ιστορία και ουδέποτε μπήκε σε κανένα βιβλίο Γκίνες. Ποτέ των ποτών δεν εμφανίστηκε σε κανένα τόπο μία πολιτική παρέα που κατάφερε να πείσει τον λαό να γίνει φτωχότερος κι όχι μόνον αυτό, αλλά και να τρώει το ψωμί των επόμενων 25 γενεών.

Η ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΑΡΝΤΟΝ

Γαμιέμαι. Να το κλίνω το ρήμα; Αυτό είναι, ένα ρήμα το οποίο απλά εκφράζει μια ενέργεια ανθρώπινη, μια πράξη φυσική και αναγκαία. Μια σκέψη ζωής. Κι όταν λέμε σκέψη, για να ξέρουμε τι λέμε, εννοούμε επιθυμία ζωής. Ορμή κατ’ ευθείαν από τον εγκέφαλο και κατ’ επιλογήν της σάρκας. Ποια επιθυμία; Μία νίκη επί του θυμού είναι η επιθυμία, το λέει η λέξη. Ένα ντέρμπυ κερδισμένο και μια διάθεση κοντρολαρισμένη. Ποια επιθυμία, λοιπόν;

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ

Το ταίρι σου δεν το ψωνίζεις από το σουπερμάρκετ. Μιλάμε για το ταίρι σου, για τον άνθρωπο που πλάστηκε για πάρτη σου. Να ’ναι η μοίρα σου, η υπέρτατη ευτυχία σου, η απόλυτη καταστροφή σου. Μιλάμε για τον άντρα της ζωής σου, της δικής σου ζωής, για τη γυναίκα της δικής σου ζωής, όχι της ζωής της κοινωνίας, της ζωής κάποιου άλλου, κάποιας άλλης.