ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Λέω αυτό που καταλαβαίνω. Και θαρρώ πως ο καθένας με καθαρό μυαλό το ίδιο με μένα καταλαβαίνει. Ότι ο πρωθυπουργός το παίζει αρχιδικαστής. Όχι απλά παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, αλλά απονέμει ο ίδιος ''δικαιοσύνη''. Όχι ως δικαστής, αλλά ως πρωθυπουργός.

ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

Εγώ αν ήμουν ΚΚΕ θα το έκλεινα το μαγαζί. Δεν πάει άλλο. Θα σάλταρα μέχρι το ταβάνι, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω ως κομουνιστής, όταν το κόμμα μου δεν ξεκολλάει από το 5%. Και στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές με τοποθετούν κάτω από το 5%. Μικρότερο ποσοστό απ' αυτό που πήρα.
 

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΟΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ...

Πολύκροτη δίκη στην Κίνα, κατηγορούμενος πρώην στέλεχος του κόμματος. Ένα είναι το κόμμα στην Κίνα, δεν υπάρχουν άλλα. Το κομουνιστικό κόμμα, που από τη δεκαετία του '80 έχει αφήσει λάσκα τα λουριά στην ελεύθερη οικονομία.
 

ΙΣΧΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ

Από τους 300 της Βουλής οι 65 είναι γυναίκες. Πολλές. Πάρα πολλές είναι οι κυρίες. Εύλογο το ερώτημα. Τα ερωτήματα. Αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι καλύτερες από τους άντρες. Ποιο είναι το εθνικό όφελος με όλο και περισσότερες βουλευτίνες.

Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να ορκιστεί πρωθυπουργός. Τι περισσότερο να περιμένει ο πολιτικός! Το παραπάνω δεν υπάρχει. Αυτονόητο ότι η ευθύνη είναι μεγιστοτεράστια. Καμιά σύγκριση με το βάρος που σηκώνει ο αρχηγός κόμματος, ο υπουργός. Είναι πρωθυπουργός πλέον! Η χώρα κρέμεται από τις αποφάσεις του.

ΝΑ ΒΓΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ!

Τελικά, της πλάκας ιστορία είναι και ο νέος υφυπουργός αθλητισμού. Λευτέρης Αυγενάκης στο όνομα, από το Ηράκλειο Κρήτης. Μιλάμε για γκίνια. Να μη βρίσκεται ένα σοβαρό άτομο να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο πόστο. Από το κακό στο χειρότερο πάει η δουλειά.

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΣ

Αρχές δεκαετίας του '80, όταν από τη φυλλάδα δεν είχε παραγνωρίσει ακόμα ο κόσμος τον αποδυτηριάκια, πρώτα χρόνια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Ο αποδυτηριάκιας, λοιπόν, απευθυνόμενος στους δυο μεγάλους αρχηγούς, έγραφε στη στήλη του, στην τελευταία σελίδα:

Ο Νο 1 καταζητουμενος του πλανητη

Το ξέρουμε πια όλοι, αλλά είμαστε ανήμποροι να κάνουμε κάτι. Μας παρακολουθούν, μας έχουν «μαντρωμένους» και φακελωμένους. Όποιος μάλιστα δεν συμφωνεί με τις τακτικές τους, απομονώνεται, φυλακίζεται, καταδιώκεται, δολοφονείται…