ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!

Όλα τα κόμματα που κάνουν πρωταθλητισμό και πλησιάζουν στη νίκη, να κερδίσουν της εκλογές, το κυρίαρχο, το κεντρικό τους σύνθημα είναι ότι θα φέρουν το Νέο. Το καλύτερο. Το καινούργιο. Την Αλλαγή, ρε γαμώτο, για τον λαό. Το κάτι Άλλο. Τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας.Την Επανίδρυση του κράτους. Την πρώτη φορά αριστερά. Οι πίπες. Υπόσχονται τομές, ρήξεις, μεταρρυθμίσεις, διαφορές τρακατρούκες λεκτικές.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Την ενοχή των 56 εκ των 59 κατηγορουμένων για την υπόθεση των «χρυσών επιχορηγήσεων» της ΔΕΗ πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας Γιώργος Βούλγαρης προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση.
 

ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΠΡΕΣΑ!

Ποιος το περίμενε! Χιλιάδες καταπροδομένοι από τον σύριζα, αφού προηγουμένως είχαν προδοθεί από το ΠΑΣΟΚ, αδιόρθωτοι μία ζωή, έτρεξαν μέσα στις βροχές να ψηφίσουν τον νέο αρχηγό. Τον νέο σωτήρα. Που είναι ίδιας κοπής. Και είναι της ίδιας της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Που τόσα πρόσφερε στον τόπο και σήμερα την λένε συμπαράταξη.

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Η ΜΑΝΤΡΑ

Αφορά όλους τους μαλάκες Έλληνες αυτό που συνέβη στην Δυτική Αττική. Λέω για τη φυσική καταστροφή, που δεν ήτανε μόνο φυσική, διότι είχε και λαϊκιά συμμετοχή, είχε και τη κυβερνητική συμμετοχή, χθεσινή και σημερινή. Και αφορά όλους τους Έλληνες διότι οι ζημιές που προκάλεσαν οι βροχές και οι αποζημιώσεις στους κατοίκους της περιοχής, Μάντρα και σία. στη σούμα όλα επιβαρύνουν το κράτος. Τους φορολογούμενους, δηλαδή.
 

ΑΓΝΩΣΤΕΣ... ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΚΩΣΤΗ

Είχα δει τον Κωστή Στεφανόπουλο στην Βαλαωρίτου και έπαθα ένα μικρό σοκ. Ο άλλοτε ευθυτενής και αθλητικός πολιτικός πήγαινε στο γραφείο του υποβασταζόμενος. Έμαθα ότι ένα πρόβλημα, στο ισχίο από την ποδηλασία που δεν αποκαταστάθηκε με την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, τον ταλαιπωρεί. Πολύ. Πραγματικά λυπήθηκα γιατί ο Στεφανόπουλος δεν ήταν σαν όλους τους άλλους πολιτικούς. Και το εννοώ.

Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ

Η μεγαλύτερη ήττα του Χάρου. Δεν μπορούσε να πάρει τον ετοιμοθάνατο Ανδρέα Παπανδρέου από τα χέρια του Κρεμαστινού και του Σκαλκέα. Ο μεγάλος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να πεθάνει, αντιστεκότανε στο Ωνάσειο που τον είχαν μεταφέρει εσπευσμένα, διότι ως πρωθυπουργός της χώρας δεν είχε ολοκληρώσει το έργο του. Χρειαζόταν άλλα 137 χρόνια για να κάνει την Αλλαγή στην Ελλάδα.

ΠΟΙΟΣ ''ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ'' ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ VODAFONE

Με σημερινή του απόφαση, η οποία σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, εκδικάζοντας την «υπόθεση Τσαλικίδης κ.ά». κατά Ελλάδας (αίτηση 73974/14), καταδίκασε ομόφωνα τη χώρα μας για παραβίαση του δικαιώματος στη ζωή.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Τελικά, για τους 16 νεκρούς από τις βροχές και τις πλημμύρες, φταίνε τα μπάζα. Τα μπαζωμένα ρέματα. Σ’ αυτό συμφωνούν όλα τα ιδεολογικά ρεύματα, όλες οι τάσεις και συνιστώσες του Σύριζα. Κι αυτή είναι η επίσημη θέση της κυβέρνησης, όπως άλλωστε την διατύπωσε και ο πρωθυπουργός. Για το μέγα φονικό η αιτία είναι η άναρχη οικοδόμηση. Και η απουσία αντιπλημμυρικών έργων.

ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Οι κομματικές συνεργασίες στην Ελλάδα δεν έχουν καμιά σχέση με αυτές που γίνονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το γεγονός ότι επί μήνες συζητούν στη Γερμανία ή στην Ολλανδία για τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, σε αντίθεσή με την χώρα μας, που οι εταίροι συμφωνούν την βραδιά των εκλογών, κάτι σημαίνει.