Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟ ‘ΡΙΞΕ ΣΤΗ… ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Η κατάντια. Να ασχολούνται με έναν καραγκιόζη της πολιτικής. Βεβαίως, είναι πολιτικό πρόσωπο, όσο κι αν ακούγεται βαρύ αυτό, ο σύντροφος Νίκος Καρανίκας. Σύμβουλος του πρωθυπουργού. Γνωστό. Και γράφτηκε ήδη στην Ιστορία. Προσλήφθηκε και πληρώνεται ένα σκουπίδι της πολιτικής ζωής ως σύμβουλος «Στρατηγικού Σχεδιασμού» του Τσίπρα.

ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ

Όποιος έχει τα άντερα μπαίνει στη θέση τους. Άνδρες και γυναίκες, κουβαλώντας τα παιδιά τους και ό,τι μπόρεσαν να γλυτώσουν από το νοικοκυριό τους, εγκατέλειψαν τον τόπο τους, την πατρίδα τους, το Σούλι, κυνηγημένοι από τους Αλβανούς τζοχανταραίους του Αλή Πασά, αφού αυτός τα βρήκε τάτσι μήτσι κώτσι με τους προδότες φύλαρχους των Σουλιωτών.
 

ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ, ΤΟΥΣ TEDDY- BOYS

«Στόχος είναι ένα νέο φορολογικό σύστημα, πιο δίκαιο». Ποιος το λέει αυτό; Πουτάνα Ελλάδα δεν παίζεσαι με τίποτα και από κανέναν. Η πρώτη πουτάνα του πλανήτη και του σύμπαντος είναι η Ελλάδα. Βεβαιωμένο. Αποδεδειγμένο και σε κάθε ευκαιρία πανηγυρικά φανερωμένο.

ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Νταηλίκι έγινε αυτοκράτορας. Άσε τι γράφουν στην επίσημη Ιστορία. Ότι ο Νικηφόρος ήταν ευσεβής χριστιανός, ότι φορούσε ράσα κάτω από τα ρούχα του, ότι ήθελε να γίνει καλόγερος, τέτοιες μαλακίες. Ο άνθρωπος ήταν πολεμιστής, στρατηγός, κι όταν πέθανε ο αυτοκράτορας, ο Ρωμανός Β', την έπεσε στη χήρα του την Θεανώ. Ή με παντρεύεσαι και γίνομαι αυτοκράτορας εγώ ή δεν θα μπορώ να σε προστατεύσω εσένα και τα παιδιά σου.
 

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ''ΡΟΛΟ ΤΣΙΠΡΑ''

Δεν είμαι με τον Τσίπρα. Με ό,τι χειρώτερο προέκυψε στην Ελλάδα. Δεν είμαι και με τους αριστερούς πολιτικούς αντιπάλους του Τσίπρα, που μέχρι χθες ήταν όλοι μαζί στο ίδιο κόμμα. Με τους Λαφαζάνηδες και τους Αλαβάνους. Που έχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ευθύνη για τη γέννηση του καρκίνου που λέγεται Τσίπρας. Του πολιτικού που καταξεφτύλισε την αριστερά.

ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Κι όμως η Ελλάδα, κόντρα σ' αυτά που συνέβαιναν στο πεπερασμένο πολιτικό παρελθόν μας, έφθασε να διενεργεί αντικειμενικό δημοψήφισμα. Παράδειγμα εκείνο στις 8 Δεκεμβρίου, σα σήμερα το 1974, για την κατάργηση της βασιλείας. Μόνο ένας βρέθηκε να το αμφισβητήσει. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τη γνωστή φράση του «Άνφαίρ».

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Ο Ισορόκου Γιαμαμότο, αρχιναύαρχος διοικητής του ιαπωνικού στόλου, είχε υπηρετήσει πριν 20 χρόνια στην Ουώσιγκτον, ως ναυτικός ακόλουθος. Ήταν και πολύ γιαπωνέζος, ήξερε και τι σόι είναι οι Αμερικάνοι, και ήταν υπέρ του ολοκληρωτικού, του τελειωτικού κτυπήματος. Μόνον με μια χοντρή ζημιά, θαρρούσε, θα παρέμεναν οι ΗΠΑ έξω από τον πόλεμο ή θα το συζητούσαν το πράμα στις διαπραγματεύσεις με την Ιαπωνία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020, ΟΧΙ ΤΟ 1960

Την ώρα που ο πρωθυπουργός πουλάει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Πολυτεχνείο, ο Αμερικανός πρεσβευτής τον αδειάζει, αποκαλύπτοντας ότι ο Τραμπ υποστηρίζει διακαώς «το ρόλο της Ελλάδας στην ΕΕ και ως προαγωγού των αμερικανικών συμφερόντων στην Ένωση»! Αν μπορούσε ο Άρης θα αυτοκτονούσε και δεύτερη φορά.