ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ... ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ

Ο γείτονας απέναντι, ο κύριο Αγησίλαος, συνταξιούχος γυμνασιάρχης, είναι φιλήσυχος άνθρωπος. Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, άγιος άνθρωπος, της εκκλησίας. Ε, δεν είσαι καπετάν μαλάκας αν υποψιάζεσαι ως τρομοκράτη, βομβιστή, σεξουαλικό διεστραμμένο τον κύριο Αγησίλαο.
 

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΜΩΡΕ!

Ζητάει και τα ρέστα ο θρασύτατος Τσίπρας για τον... συνεργάτη του σύντροφο. Καρανίκα. Φοβερά πράγματα. Να είσαι υπόλογος, για να μην πω κατηγορούμενος, και να βγαίνεις από επάνω. Αυτό θα πει θράσος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ

Η σωστή λέξη είναι η τρέλα. Ναι, αυτή είναι η πιο κοντινή λέξη, η «τρέλα», όχι το πάθος, ο έρωτας, η μανία, το δόσιμο, η ιδεολογία, η πίστη. Η τρέλα είναι που περικλείει όλα όσα θα κτυπήσουν κατακέφαλα τον επαναστάτη
 

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ... ΒΟΥΛΗ

Το γράφουν και σοβαροί πολιτικοί αναλυτές. Υπάρχουν στην πιάτσα και οι σοβαροί της πλάκας συντάκτες, αναλυτές. Όχι μόνον οι σκέτοι της πλάκας. Και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Εκατό χρόνια τώρα η ίδια βιόλα. Ότι υπάρχουν δεξιά κόμματα, και αριστερά.

ΒΟΜΒΕΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ!

Χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να καταλάβει ο Άκης Τσοχατζόπουλος γιατί είχε χάσει στην εσωκομματική αναμέτρηση του για την πρωθυπουργία, σα σήμερα 18 Ιανουαρίου, το 1996.

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ

Αποκαλυπτικός σήμερα ο αποδυτηριάκιας με γεγονότα, όχι φήμες και ψιθύρους. Θα μιλήσει η Ιστορία, αυτή που δεν έχει καταγραφεί ακόμα. Μας δίνει την ευκαιρία η εκλογή στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη που διαδέχθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, στις 18 Ιανουαρίου, σα σήμερα το 1996.

Ο Α' ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω απ' όλα η Ελλάδα, ρε. Όλοι συμφωνούν σ' αυτό, αρκεί βέβαια να κουμαντάρουν την Ελλάδα οι ίδιοι, όχι άλλοι Έλληνες. Αν δεν έχουν αυτοί, είτε οι μεν, είτε οι δε, την κατάσταση στα χέρια τους, τότε να πα' να γαμηθεί η Ελλάδα.