ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

Όταν κάποιος λέει «Είμαι πραγματικά συγκινημένος…», τι σκέφτεσαι; Ότι είναι απατεώνας! Αυτός που είναι αληθινά συγκινημένος λέει «Είμαι συγκινημένος…». Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προσθέσει το «πραγματικά». Για να λέει… πραγματικά, σημαίνει ότι είναι ψεύτης. Παραμύθης.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η… ΜΥΡΣΙΝΗ

Ο Κώστας Καραμανλής, αν δεν είχε το όνομα του μπάρμπα του Κωνσταντίνου, θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός; Ούτε καν πρόεδρος της ΝΔ δεν θα γινόταν. Το ίδιο και ο Γιώργος Παπανδρέου. Είχε το όνομα του μπαμπά του και γι’ αυτό τον έβαλαν μπροστά.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Googlάρεις Ρένα, και πριν γράψεις ολόκληρο το όνομα, διαβάζεις τα ονόματα Βλαχοπούλου, Κουμιώτη, Παγκράτη, Δούρου. Οι τρεις πρώτες είναι καλλιτέχνες, η τέταρτη, καλλιτέχνης και αυτή, όμως στην πολιτική. Πήρες πρέφα;
 

ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Λένε ότι έχουμε δημοκρατία. Τι πα' να πει αυτό; Πως το λόγο έχουν τα κόμματα, όχι τα πρόσωπα. Κι' όταν λέμε κόμματα εννοούμε οι ιδέες, οι θέσεις, τα προγράμματα. Και κόμμα σημαίνει μέλη, στελέχη, όχι μουνόπανα που κάθονται προσοχή στον πρόεδρο του κόμματος, που δεν ντρέπονται, που δεν κρύβονται να τον αποκαλούν αρχηγό.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Από τότε που βγήκε η δημοκρατία, γενικά από τότε που κάνουν παιχνίδι στη δημόσια ζωή οι πολιτικοί, ένα πράμα γνωρίζουν περισσότερο καλά. Το μπλα μπλα. Αιώνες τώρα το Νο1 όπλο του πολιτικού είναι τα λόγια. Τα σάλια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΥΡΣΙΝΗ

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, που μαγειρεύει, που σκουπίζει…» είπε η κυρία Μυρσίνη Λοίζου. Ο σύριζας, όμως, της έδωσε το χρίσμα της υποψήφιας ευρωβουλευτίνας γιατί είναι κόρη του μακαρίτη Λοίζου. Όχι γιατί σκουπίζει στο σπίτι της και μαγειρεύει.

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΝ… ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μα, τι είναι αυτά που λένε! Ότι διασύρθηκε, λέει, το ποδόσφαιρο επειδή οι μάου μάου των ελληνικών γηπέδων ξανακτύπησαν. Με συνέπεια να το σκυλομετανοιώσουν που έκαναν το λάθος να πάνε ΟΑΚΑ, όσοι έφαγαν τα δακρυγόνα της αστυνομίας. Φοβερό, ε;

ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η αριστερά είναι ανίκανη να βάλει ένα τέλος, ένα οριστικό τέλος στη χουλιγκανοκρατία. Στα παλιόπαιδα που όποτε θέλουν, σε όποιο γήπεδο, και σε όποιο αγώνα αποφασίσουν εκείνοι κάνουν μπουρδέλο έναν αγώνα ποδοσφαιρικό.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ… ΑΓΩΝΑ

Μπήκε στο αυτοκίνητο του. Που δεν είναι δικό του, ούτε υπάλληλος του είναι ο οδηγός της λιμουζίνας. Κατευθύνθηκε στο γραφείο του, που κι αυτό δεν είναι γιωταχί, όλα τα πληρώνει το δημόσιο, δηλαδή ο μαλάκας που λέγεται φορολογούμενος. Και τους υπαλλήλους στο υπουργικό γραφείο. Έξοδα, κρατικά έξοδα για να εκτελεί το λειτούργημα του ο υφυπουργός αθλητισμού.