ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ

Φοβερό. Πρωθυπουργός Τσίπρας και ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης, ο των οικονομικών Τσακαλώτος δεν μιλάνε. Έχει βρωμίσει η δουλειά, δεν είναι είδηση ότι ο ένας, ο Ευκλείδης ψάχνεται για το υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα θέμα της αξιολόγησης, και ο άλλος, ο Αλέξης μας, ούτε παίρνει χαμπάρι γιατί πενθούμε.

ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

Μετανόησε, σου λέει. Υπέγραψε αυτό το κωλόχαρτο ότι αποκηρύττεις τη θρησκεία σου, την ιδεολογία σου, το κόμμα σου, την ομάδα σου, τον πατέρα σου. Διαφορετικά θα σαπίσεις στη φυλακή. Στην εξορία. Δεν θα έχεις ζωή.
 

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ

Κι εκεί που έχουμε ο,τι προβλήματα είχε ο Ιώβ, νάσου κι η μαγκίτισσα η γειτόνισσα. Νάσου κι ο Ερντογάν που απείλησε ευθέως την Ευρώπη ότι θα φοβάται να κυκλοφορεί στους δρόμους της. Θα πνίξει δηλαδή την Ευρώπη με μετανάστες ή και τρομοκράτες, κι άρα οι Γότθοι δεν θα μπορούν να απολαμβάνουν την ελεύθερη κυκλοφορία τους.

ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ‘ΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Φοβερά πράγματα. Ο Τσακαλώτος επειδή είναι και γαμώ τους αρσενικούς φαντασιώνεται την σέξυ χολυγουντιανή σταρ Σκάρλετ Γιόχανσον. Υπουργός των οικονομικών ο σύντροφος Ευκλείδης, αφού έχει πηδήξει τους δανειστές, εννοώ τους έχει κάνει δύσκολη τη ζωή, αισθάνεται ότι δικαιούται τουλάχιστον ένα ποτό με την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό.
 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ

Όλοι θέλουν γιαούρτωμα. Σύριζα και ΝΔ. Δεν υπάρχει μια φωνή να πει το σωστό. Η κατάσταση είναι τραγική. Έχουμε πέσει σε Φαλκονέρα. Φαντάσου, τι μας περιμένει αν καεί το καντήλι του Τσίπρα. Κούλης! Καταδικασμένοι να πάμε αδιάβαστοι.

ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ ’21 ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ποιος το έκανε το Πολυτεχνείο; Οι φοιτητές. Πρόσεχε πολύ καλά τι διαβάζεις. Την αντίσταση εναντίον χούντας τη σήκωσαν οι φοιτητές, όχι οι πολιτικοί. Πρόσεξε καλά, που θα σε πάω. Οι πολιτικοί δεν είναι για να κάνουν επαναστάσεις, πάρα μόνον να τιμούν παραμύθι φούρναρης τις επαναστάσεις, τις εξεγέρσεις, τις λαϊκές κινητοποιήσεις, όμως μόνο στην περίπτωση που υπάρξουν νεκροί. Αν δεν σκοτωθεί κανείς, μάλιστα από μπάτσο, τότε είναι της πλάκας ιστορία η αντιστασιακή ενέργεια.

ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ

Δεν έχει καμία δουλειά ο Τσίπρας να ασχολείται με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν έχει καμία υποχρέωση το κράτος στον Παναθηναϊκό, και στην κάθε ποδοσφαιρική και αθλητική εταιρεία. Αν αυτές οι κουβέντες θεωρούνται αντιλαικές, αντιπαναθηναϊκές, τότε στην Ελλάδα δεν έχουμε ξεκολλήσει από τον περασμένο αιώνα.

ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ

Ποιά ανάκαμψη; Δεν είμαστε γραφικοί να περιμένουμε να μπει στη μηχανή, να αρχίσει να δουλεύει το έργο για να πάρει μπρος η οικονομία από τον... Τσίπρα. Αυτά που λέγονται ανάκαμψη, ανάπτυξη, ύφεση, επενδύσεις για τον Εξαρχιώτη είναι κινέζικα. Ακαταλαβίστικα. Δεν τα ξέρει, ούτε και θέλει να τα μάθει.