ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΑ... ΧΑΣΕΙ

Φοβερά πράγματα. Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο αριστοκράτης πολιτικά τίποτας σύντροφος Παύλος Γερουλάνος. Μια επιλογή με ζωηρά ερωτηματικά. Που κολλάει ο τύπος που έσκασε μύτη επί ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και από το πουθενά έγινε, άκουσον, άκουσον, υπουργός πολιτισμού. Τόσο στη ξεφτύλα έχουν οι πρωθυοπουργοί και τα πιο σοβαρά πόστα.

ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΥΛΑΡΑ

Όλοι έπεσαν να τον ξεσκίσουν τον βαρύμαγκα Παύλο Πολάκη για τη βαρεια κουβέντα του. Τι σόι βαρύμαγκας να είναι αν τα λόγια δεν ζυγίζουν ένα παρά; Είπε, λοιπόν, η υπουργάρα και μούδιασαν ακόμα και οι συριζαίοι σύντροφοι. Ότι, τελος πάντων, αυτά δεν λέγονται σε δημοκρατικό μπουρδέλο. Ότι κρατάμε και τα κωλομπαρίστικα προσχήματα.
 

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΤΑ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Το κόμμα λέει «Ψηφίζουμε ΝΑΙ, καταψηφίζουμε την πρόταση της κυβέρνησης, δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, σύμφωνα με τις αρχές του κόμματος, του προγράμματος του, της ιδεολογίας του…» κι όλα αυτά τα μπουρδοειδή και μπουρδελοειδή.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ

Είναι Χίτλερ ο Τσίπρας; Όχι, βέβαια. Είναι Στάλιν; Για όνομα! Ε, ποιος διάολος είναι για να το παίζει ο σκοτώνω, ο εξορίζω, ο διαγράφω, ο «όλοι μαζί μου, διαφορετικά στο σπιτάκι σας»;
 

ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ

Επειδή πολλοί δεν το γνωρίζουν. Επειδή πολλοί θαρούν ότι η λέξη- κλειδί «Αλλαγή» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κομματική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, που εμφανίστηκε με τη μεταπολίτευση και κλερδισε τις εκλογές για πρώτη φορά το 1981, σα σήμερα 18 Οκτωβρίου. Δεν είναι έτσι. Γι’ αυτό ίσως αξίζει να σημειώσουμε ότι για «Αλλαγή» πρώτος παραμύθιασε ο πατήρ, ο Γεώργιος Παπανδρέου.

ΑΝΔΡΕΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΡΑ!

Το 1985 οι Έλληνες ήταν καλύτερα. Πολύ καλύτερα. Οικονομικά. Τίποτα άλλο δεν παίζει σ’ αυτό που αποκαλούν λαό. Ένα μόνο τον ενδιαφέρει. Αν τα περνάει καλά, οικονομικά. Κι αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο στις εκλογές. Στα παπάρια του ο λαός αν ο κυβερνήτης είναι κλέφτης. Εθνικός μειοδότης. Καραψευταράς. Ο λαός, αυτό που σαλιαρίζουν ως λαός, έχει φράγκα; Ε, τότε θα ξαναβγάλει τον ίδιον. Ας είναι τσιράκι των ΗΠΑ, της Τουρκίας, της Σαουδαραβίας, της Ρωσίας.

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΣΙΡΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ένας κλόουν πολιτικής, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν αναφέρω όνομά του, μην του κάνουμε διαφήμιση και τον αρπάξει κάποιο άλλο τσίρκο της Βουλής, εννοώ κάποιο άλλο κόμμα, δήλωσε ξεκάθαρα:

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ''ΒΟΡΕΙΑ'', ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Παρακολουθώ ξένα κανάλια. Δεν χρειάζεται να αναφέρω για ποιο λόγο. Πόσο με βοηθούν στη δουλειά μου. Επί του θέματος. Σε κανένα δελτίο ειδήσεων κανενός τηλεοπτικού δικτύου δεν αναφέρονται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία».

ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ

Ο Κολοκοτρώνης απευθύνεται στις ευρωπαϊκές δυνάμεις, τις οποίες ενημερώνει πως ο Ιμπραήμ πασάς αντί να πολεμάει ως πολιτισμένος στρατιωτικός, καίει ό,τι βρίσκει μπροστά του στον Μορηά. Από τη ναυαρχίδα της Αυτού Μεγαλειότητας της Βρετανίας οι τρεις ναύαρχοι, ο Άγγλος, ο Γάλλος και ο Ρώσος, που κυκλοφορούν με τους στόλους τους στην Ελλάδα, στέλνουν αυστηρή διακοίνωση στον Αιγύπτιο στρατάρχη, με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου σα σήμερα, το 1827.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ

Ο Στάλιν ποτέ δεν διεκδίκησε την Ελλάδα. Όχι πως θα την είχε αρνηθεί, αν του την πρόσφεραν. Αλλά από την εποχή των Τσάρων, η Ελλάδα ήταν για τους Ρώσους «απαγορευμένος καρπός». Ήξεραν μέχρι πού ήταν διατεθειμένη να φτάσει η τότε θαλασσοκράτειρα Αγγλία για να την υπερασπιστεί. Αποτελούσε ανέκαθεν αναπόσπαστο τμήμα της αυτοκρατορία της.