ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας δεν είναι υπάλληλος του κύριου Σόιμπλε. Γνωστό αυτό. Ούτε της κυρίας Μέρκελ είναι υπάλληλος. Ούτε της αλληνής, της κυρίας Λαγκάρντ. Τότε, αφού δεν είναι τσιράκι, ούτε στημένος από τους δανειστές, γιατί δεν παραιτείται; Εγώ θα σου πω γιατί.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ

Οι σταλινικές εκκαθαρίσεις. Από τις πιο μεγάλες θηριωδίες της ανθρώπινης Ιστορίας. Φοβερά πράγματα. Άτομα που πρωτοστάτησαν στην κομουνιστική επανάσταση του 1917 τους καθάρισε το κτήνος με το όνομα Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, ένας γιος τσαγγάρη από την Γεωργία. Ο γνωστός Στάλιν.
 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΥΣ

Το Μαξίμου να μη ξεχάσει αύριο Κυριακή, ακόμα και από απόψε το βράδυ, να στείλει τις ευχές του πρωθυπουργού, αλλά κι όλων των Ελλήνων στον φίλο μας και σύμμαχο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρώτος στην Ιστορία της Τουρκίας εκλεγμένος πρόεδρος της έχει γενέθλια. Γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου το 1954.

ΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 168 ΧΡΟΝΙΑ

Προλετάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε. Μ' αυτή την εμβληματική φράση τελειώνει το “Κομουνιστικό Μανιφέστο” του Καρόλου Μαρξ και του Φρειδερίκου Ένγκελς, ένα από κάθε άποψη ιστορικό κείμενο που πρωτοκυκλοφόρησε σα σήμερα, 24 Φεβρουαρίου, το 1848, στο Λονδίνο, στη γερμανική γλώσσα και επιβάλλεται να... ξαναγραφτεί, λέει ο αποδυτηριάκιας. Από κάποιον άλλον Μαρξ, ας έχει και τη συνεργασία ενός άλλου Ένγκελς, κανένα πρόβλημα.
 

ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΕΛΙΟ..., ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

Άλλος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει όταν μπλέξει κάποιος με την πολιτική. Γίνεται άλλος άνθρωπος. Ίδιος είναι και πριν το βουλευτηλίκι, και μετά, όμως διαφέρει σε συμπεριφορά. Κι, ένας σοβαρός άνθρωπος πιθανόν να αρχίσει να αμολάει μαλακίες. Όπως, από την άλλη να κάνει παιχνίδι.

ΜΑΙΜΟΥ «ΚΟΝΤΣΙΤΑ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Η Κοντσίτα θα ξαναγίνει άνδρας. Ο Αυστριακός τραγουδιστής Τόμας Βούρστ που με γένεια και μουστάκι κέρδισε στην Eurovision του 2014, την κάνει γυριστή. Ένας τραβεστί αποφάσισε να πουλήσει τον εαυτό του και σαν κανονικός άνδρας, χωρίς τρίχες και στη φάτσα. Ο καλλιτέχνης κάνει αλλαγή.

ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ, ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ!

Δεν παίζονται, ρε, οι άνθρωποι. Για φασίνες είναι αυτοί που παριστάνουν την κυβέρνηση, όμως γίνονται τόσο γελοίοι πολιτικά, που... χάνεις το κέφι σου ακόμα και να τους φτύσεις. Ποιός το περίμενε τέτοιο ρεζιλίκι.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΤΣΑ

Συνεχίζει το θέατρο ο σκληροπυρηνικός κομουνιστής του Σύριζα Νίκος Φίλης. Γιατί, όχι; Αφού τον αβαντάρουν άσχετοι, πουλημένοι, στο λογαριασμό κι άλλοι ψάξε βρες τι βιόλα βαράνε, παρουσιάζοντας τον πρώην υπουργό ως... διαφωνούντα με τον Τσίπρα.

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ...ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ

Αυτό μόνον στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Λαοί που βγήκαν μέσα από ζούγκλες όταν αποφάσισαν να παίξουν δημοκρατικά δεν θα έφτιαχναν εκλογικό σύστημα, όπως εκείνο στην Ελλάδα, πριν από 60 χρόνια.

ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ;

Τεράστια, ασύλληπτη και ανεπανάληπτη κουβέντα από βουλευτή του Σύριζα. Όποιος σύντροφος βουλευτής δεν ψηφίζει τα μέτρα που θέλει ο Σόιμπλε, να παραιτηθεί. Αυτό είπε ο Γεράσιμος του Δημητρίου Μπαλαούρας από τα ηρωϊκά Λεχαινά της Ηλείας. Γνωρίζοντας, όπως και οι πέτρες στο χωριό του, ότι τα μέτρα δεν τα θέλει, δεν τα αποφασίζει το κόμμα του, η κυβέρνηση του, αλλά οι δανειστές, τρόικα, ΔΝΤ, ετσέτερα.