ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Φοβερά πράγματα. Στο κάλεσμα, λέει του ΣΥΡΙΖΑ, για ένα «προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς» ανταποκρίνεται και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Είδες ο Κώστας;
 

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Τι να μας πει ο Ερντογάν. Κάνει άσπρο το μαύρο κι αυτό είναι αναμενόμενο. Η έκπληξη θα ήταν να παραδεχθεί τη γενοκτονία των Ποντίων. Ότι η Τουρκία, το τουρκικό κράτος, ο στρατός της και ένα κομμάτι του τούρκικου λαού, σκότωσε 353.000 Έλληνες, μετά από σχεδιασμένη και μελετημένη επιχείρηση.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Η Eurovision ήταν η απόλυτη ευκαιρία να περάσει επικοινωνιακά για πρώτη φορά παγκόσμια και με το ''νόμιμο'' η νέα ονομασία των Σκοπίων. Τα βαφτίσια του Τσίπρα στο γειτονικό μας κράτος, μέσα από μια εκδήλωση με απίστευτα υψηλή τηλεοπτική θεαματικότητα.
 

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΙ Ο ΜΠΕΟΣ

Ο Μπέος, ο Ψινάκης, ο Γλέτσος, ο Μώραλης, κι όσοι άλλοι δεν είχαν καμία, μα καμία σχέση με την πολιτική, με το καλημέρα ως υποψήφιοι τι έδειξαν; Πως δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πάει σε σχολή κομματική, να οργανωθεί σε φοιτητική νεολαία, σε συνδικαλιστική οργάνωση, να λαμογιάρει μ’ έναν μεγαλόσχημο υπουργό, για να συμπεριφέρεται ως παραδοσιακός πολιτικός. Σιγά τα δύσκολα.

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ

Συμβαίνουν κι αυτά. Γεγονότα αξιοσημείωτα που δεν περνάνε στην Ιστορία. Γεγονότα ''στο περιθώριο'' όπως λένε, που έχουν τη σημασία τους, αλλά και να δημοσιοποιηθούν, γρήγορα θα τα σκεπάσει, θα τα εξαφανίσει ο χρόνος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ EUROVISION

Το Ισραήλ δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα. Παίζει, όμως, σ' όλες τις διοργανώσεις της γειτονιάς μας, και στην γιουροβίζιον, και στα ποδοσφαιρικά κύπελλα Ευρώπης. Επειδή το έχουν στην απ' έξω, δεν το αναγνωρίζουν οι αραβικές χώρες με τις οποίες συνορεύει. Δεν ανήκει γεωγραφικά στην Ευρώπη το Ισραήλ, το οποίο από κάθε άποψη, πολιτική, κοινωνική έχει συμπεριφορά κράτους του δυτικού κόσμου.

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

Τα νούμερα τα λένε όλα. Αρκεί να τα διαβάζει κανείς χωρίς κομματικά γυαλιά. Ο πρώην Σύριζα με το όνομα Συνασπισμός κατεβαίνει για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του 1989 και πιάνει 13,1%. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας Συνασπισμός που είχε συνέχεια τον Σύριζα, αλλά το ΚΚΕ.