ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Άσε τον Σύριζα που θέλει να ξεχάσει τις καταβολές του. Που φτιάχτηκε από μπαρουτοκαπνισμένους κομουνιστές, προερχόμενους από το ΚΚΕ και το ΚΚ Εσωτερικών.
 

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ. Κι όταν λέμε ''ποτέ'', το εννοούμε. ποτέ. Οι χαμένοι των εκλογών να αρχίσουν να κάνουν αντιπολίτευση πριν ακόμα αναλάβει η νέα κυβέρνηση. Πριν ακόμα ορκιστούν οι νέοι υπουργοί. Δεν έχει ξαναγίνει.

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μια δικηγόρος, η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Το πρώτο που λες είναι το μικρό της όνομα. Μάλλον δεν της ταιριάζει. Το ''Μαριλίζα'' φοριέται μάλλον σε κάποια χαριτωμένη κρυφοσεξουαλική και ψιλοανάλαφρη γκόμενα.
 

ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΓΚΟΜΕΝΑ

Τι σκέπτεται κανείς βλέποντας τη φωτογραφία, όπου κάποιοι στο εκλογικό κέντρο περιμένουν να ψηφίσουν; Άνδρας νεαρός συζητά με γυναίκα νεαρή, σίγουρα οτιδήποτε εκτός από το... θέμα, για το οποίο βρέθηκαν εκεί συμπτωματικά. Που θα το ρίξουμε, καλύτερα στον Μητσοτάκη, πάλι στον Τσίπρα.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40% Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο Μητσοτάκης ο μεγάλος νικητής των εκλογών. Έτσι λένε. Έτσι είναι πράγματι; Αλλοιώς φαίνεται το πράμα την πρώτη νύχτα των εκλογών, αλλοιώς την επομένη και μάλλον διαφορετικά με το ψυχρό μάτι του σήμερα. Συμβαίνει να διαβάζεται πιο ώριμα το ίδιο αποτέλεσμα μετά από λίγες μόνο μέρες.

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο... ΠΡΟΚΟΠΗΣ!

Ας αφήσουμε στην άκρη αυτά τα φαιδρά περί... ενότητας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως παρουσιάστηκε επικοινωνιακά η συνάντηση Κώστα Καραμανλή και Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά από πρωτοβουλία του πρώτου, σε ουδέτερο έδαφος, στη Βουλή, τέσσερις μέρες μετά τις ευρωεκλογές.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΚΟΥΣ

Προσωπικά δεν εκτιμώ ότι οι εκλογές ήταν τόσο κρίσιμες όσο είχαν παρουσιαστεί. Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν σίγουρο και το μόνο στοίχημα ήταν η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος ή η πιθανή συνεργασία του με κάποιους από τους τριτοτέταρτους.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φοβερά πράγματα. Ενημερώνεται ο φρεσκοϋπουργός για τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου που ανέλαβε. Είμαστε για κλωτσές. Τον βαπτίσανε υπουργό και ξεκίνησε τη δουλειά με την... ενημέρωση του. Επόμενο. Όταν δεν έχει ιδέα που βρίσκεται. Όταν αντί να τον στείλει ο πρωθυπουργός σ' αυτό το υπουργείο τον έκανε πάσα σ' άλλο.