ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ

Στην Ελλάδα, για να κάνουμε ταμείο, δεν έχει πέσει πιστολιά μετά το 1945. Αφ’ ότου έφυγαν οι Γερμανοί. Δεν βάζω στο λογαριασμό τον λεγόμενο «εμφύλιο» πόλεμο, που ακολούθησε την απελευθέρωση και κράτησε μέχρι το 1949. Από εξωτερικό εχθρό η πατρίδα μας μέχρι σήμερα δεν είχε να αντιμετωπίσει πολεμικά επεισόδια. Γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ Ο... ΤΣΙΠΡΑΣ!

Δύο ημέρες πριν από την νίκη του Σύριζα στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας σε διακαναλική συνέντευξη είπε: «Δεν αναγνωρίζω στην κυρία Μέρκελ το προνόμιο να είναι κάτι το ξεχωριστό από τους άλλους 28 ηγέτες της Ε.Ε. Είναι μια από τους 28 και ως εκ τούτου δεν βρίσκω κανένα λόγο να προστρέξω σε μία ιδιαίτερη συνάντηση μαζί της».
 

Η «ΚΟΠΑΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ… ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Το είπε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην συριζαία και γι’ αυτό συνεπής πολιτικός αντίπαλος του κυβερνητικού κόμματος και προσωπικά του σύντροφου Τσίπρα. Έτσι συμβαίνει. Πρώτος αντίπαλος του κομουνιστή είναι ο «κουμουνιστής» που ξέφυγε από τις ιδεολογικές γραμμές.

ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ... ΚΟΚΟΡΕΣ

«Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τον Πάνο Καμμένο. Και έγινε χαμός. Είναι η τρίτη φορά που το συμπαθέστατο ορνιθοειδές, εισβάλλει στην πολιτική ζωή με θύματα αρχικά έναν υπουργό, τον Κωνσταντίνο Τσάτσο, μετέπειτα έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη συνέχεια έναν πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα και τέλος έναν αρχηγό κόμματος και υπουργό άμυνας.
 

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ…2,5%

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση οι Ανελ του Καμμένου βρίσκονται στο 0,4%, το Ποτάμι στο 1% και η Ένωση Κεντρώων στο 1%. Στη σούμα, λοιπόν, τρία κοινοβουλευτικά κόμματα δεν ξεπερνούν το 2,5%. Κι όμως αποφασιστικά επηρεάζουν την ομαλότητα ή όχι του δημοσίου βίου και ρυθμίζουν έτσι ή αλλοιώς τα εθνικά μας θέματα.

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

Το καλό είναι αριστερό. Έτσι έχει περάσει στη συλλογική συνείδηση. Το κακό είναι δεξιό. Πρόσεξε! Δεν αξίζει να συνεχίσεις να διαβάζεις αν δεν έχεις καθαρό μυαλό. Καθαρό μυαλό σημαίνει να μην είσαι κολλημένος. Να δέχεσαι την αλήθεια ακόμα κι αν κοντράρει τα κολλήματα σου.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ… ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Ο Γιαννούλης του ΠΑΟΚ παίζει δανεικός στον Ατρόμητο. Αριστερός μπακ, όπως αριστερός μπακ είναι και ο Γιαννούλης του Αστέρα Τρίπολης, στο παρελθόν δανεικός επίσης στον Ατρόμητο. Τον Γιαννούλη που ανήκει στον ΠΑΟΚ και σήμερα φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου ζήτησε ομάδα από Ιταλία. Και να θέλει ο παίκτης να πάρει μεταγραφή δεν γίνεται, διότι διαφωνεί ο ΠΑΟΚ.