ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΛΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Η οργάνωση τρόμου που θα αναλάβει το χτύπημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού Παπαδήμου είναι αυτή που θα χτυπήσει κι άλλον πρώην Πρωθυπουργό, θέλοντας να συνεχίσει τα ….ποιοτικά άλματα στο γαϊτανάκι της τρομοκρατίας. Η λογική λέει πως η οργάνωση που ευθύνεται γι΄ αυτή τη νέα…σελίδα εξτρεμιστικής δράσης λειτουργεί ανάμεσα στους Πυρήνες της Φωτιάς και τον Επαναστατικό Αγώνα!

ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός ο ψευτογόης με τη σοφιστικέ φάτσα και το ύφος χορτασμένης αγελάδας. Τι, όμως, να κάνει, εδώ είναι τα δύσκολα και τα ανυπέρβλητα. Ύστερα είναι και το άλλο το ζόρικο. Πρόλαβε να τα κάνει όλα και να βάλει στο σωστό δρόμο ο Κοντονής. Σπουδαίο το έργο δύο χρόνων που άφησε πίσω του ο Κοντονής.
 

ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο… ΡΙΠΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ!

Ταυτοποιήθηκε, λοιπόν, και πλέον οι αρχές γνωρίζουν ποιος είναι ο 22χρονος με το πράσινο μπλουζάκι που έριξε το κουτάκι με την μπύρα στο κεφάλι του Ίβιτς. Δούλεψε η παρακάμερα και τα βίντεο, έγινε ανάλυση των πλάνων και μετά τις κατάλληλες ενέργειες μάθαμε όχι μόνο το ονοματεπώνυμο του δράστη, αλλά και το ότι δεν ήταν καλός στο σημάδι.
 

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ήθελαν να σκοτώσουν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Δεν τα κατάφεραν οι κύριοι, πιθανόν και οι κυρίες της συμμορίας, που σχεδίασαν το έργο. Την τρομοκρατική επίθεση στο αμάξι του μνημονιακού τεχνοκράτη. Η έκρηξη έγινε αλλά ο στόχος επέζησε.

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

Επιστολή έστειλε στον πρωθυπουργό βουλευτής του Σύριζα και του γράφει πράγματα που δεν του τα έχει πει κανένας! Ο Αλέξης Τσίπρας, μια ζωή κομματόσκυλο, αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο από τον συγκεκριμένο αντάρτη. Όχι μόνο για αυτά που του αναφέρει ο συγκεκριμένος σύντροφος βουλευτής, αλλά κυρίως γιατί του τα έστειλε ΓΡΑΠΤΩΣ.

ΤΟ «ΔΩΡΟ» ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Πού βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός πριν από τον Αλέξη Τσίπρα; Έχει εξαφανιστεί. Έτσι συμβαίνει, όταν ο πολιτικός χάσει τις εκλογές. Και θα χαθεί από το προσκήνιο, και θα χάσει την αρχηγία στο κόμμα του. Φοβερό, ε; Λέω για την πανηγυρική αποκάλυψη της αναξιοκρατίας που επικυριαρχεί στην πολιτική.

ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ξαφνικά χτύπησε οξεία κρίση βαρειάς κατάθλιψης τον 66χρονο υπουργό του Σύριζα Παναγιώτη Κουρουμπλή. Προς το παρόν το γεγονός κρατιέται σε απόλυτη μυστικότητα, ενώ οι ειδικοί ιατροί που εξέτασαν τον υπουργό είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.