Κοινωνικα

ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεκαπέντε χρονών η Μάρω κατά λάθος είδε τσίτσιδο τον αδελφό της. Δεν το επεδίωξε. Τυχαίως προέκυψε το σκηνικό να αντικρύσει γυμνό τον Αλέξη στο δωμάτιό του, χωρίς αυτός να την πάρει πρέφα. Όχι, δεν είχε καν τέτοια σκοπιμότητα, να κρυφομπανίσει τον αδελφό της. Να, όμως, που για ημέρες πολλές την εικόνα του πέους του καλογυμνασμένου 19χρονου δεν την ξεχνούσε. Συνεχώς της ερχόταν στη μνήμη, ίσως η ίδια η Μάρω να την ανακαλούσε στη φαντασία της, κι αυτό της χάριζε μία γλυκειά αίσθηση ηδονής.

Κοινωνικα

ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΩΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Βρε μαλάκα, μπορεί να κατουριέμαι. Όχι απλά να βιάζομαι. Να θέλω να φθάσω έγκαιρα στον προορισμό μου. Γιατί χαζεύεις και δεν οδηγείς κανονικά και με καθυστερείς; Ίσως να έχω πρόβλημα υγείας, λογαριασμό θα σου δώσω.

Κοινωνικα

ΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Όλα τα τυχερά παιχνίδια, ακόμα κι αυτά που φαίνονται ανώδυνα και ακίνδυνα στον ανυποψίαστο, όπως π.χ. το πόκερ και η ρουλέτα, μπορούν να γεννήσουν μία πραγματική ψυχολογική εξάρτηση. Ποιος το λέει αυτό; Επιστήμονες που ερευνούν περισσότερο τη ψυχή, το ψυχισμό του ανθρώπου, παρά την ίδια τη δύναμη, τον μαγνητισμό του τζόγου σε κάθε μορφή του γενικώς που αιχμαλωτίζει το άτομο.

Αθλητικα

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΤΟΝ ΙΒΑΝ

Πέντε χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκτός κόλπου στο ποδόσφαιρο, παρά τα πακέτα του. Πέντε χρόνια χωρίς ούτε έναν τίτλο με κοτζάμ ΠΑΟΚ, για να κάνουμε ταμείο, όχι τον Πανθρακικό και την Καλλονή. Πέντε χρόνια ο ομογενής επιχειρηματίας δεν σταμάτησε να κάνει κηρύγματα ηθικής και να κατηγορεί για εγκληματικές ενέργειες έναν αντίπαλο.

Χρημα

ΤO MEGAΛΟ DEAL ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Η βόμβα έσκασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε το zougla.gr πληροφορήθηκε τις λεπτομέρειες της σκληρής διαπραγμάτευσης μεταξύ της πλευράς Σαββίδη από τη μια και της πλευράς Βαρδή Βαρδινογιάννη (φώτο) από την άλλη για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕGA αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Κοινωνικα

ΣΚΥΛΟΣ, ΟΜΩΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Μην τολμήσεις να το αποκαλέσεις «βρωμόσκυλο». Θα υποστείς τις συνέπειες του νόμου. Μόνον «κοπρόσκυλο» δεν είναι, άρα κάθε παραβατική συμπεριφορά εναντίον του προσλαμβάνεται ως περιύβριση αρχής. Παρακαλώ! Έχεις να κάνεις με αστυνομικό. Με όργανο της τάξεως. Πιο σωστά, όχι κάποιον γραδειοκράτη αλλά με δημόσιο λειτουργό ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Παρακαλώ!

Αθλητικα

ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΤΟ… ΚΡΑΞΙΜΟ!

Μια ζωή ο ΠΑΟΚ είναι στη φουκαραδοσύνη. Στη μιζέρια και το κλάμα. Φουκαράς ο παοκτσής όχι γιατί ήταν πάντα μακριά από τους τίτλους, αλλά επειδή περίμενε από τους «Αθηναίους» να του… χαριστούν. Να μην τον αντιμετωπίζουν… άδικα, να του επιτρέψουν να σηκώσει κεφάλι.

Αθλητικα

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ… ΓΚΑΜΠΑΛΕΣ

Επειδή κέρδισε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο θα πάρει και τον Πανιώνιο; Δύσκολο. Με ποια ομάδα. Με ποιους παίκτες. Με τον Μαρινάκη και τον Χατζηγιοβάνη, Τον Λουντ και τον αδελφό του τερματοφύλακα που τρέχει, και δεν ξέρει προς τα πού τρέχει.

Κοινωνικα

ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Ποιος άνδρας δέχεται να κάνει σεξ η γυναίκα του μ' άλλον. Με τη δική του συμφωνία και την ευλογία του η σύζυγος να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή διαρκείας κάποιων ωρών, ίσως ολονυχτίας. Όπου οι δυο τους, η σύζυγος και ο ξένος άνδρας χαλαρά και παιχνιδιάρικα, χωρίς ντροπή και εντελώς απενοχοποιημένα αφεθούν στις πιο κρυφές και άγνωστες ηδονές και απολαύσεις της σαρκικής διερεύνησης. Και στο συνουσιακό τους συμπόσιο οι δυο τους, άγνωστοι μέχρι πριν μόλις λίγες ώρες, να προχωρήσουν σε σεξουαλικές επιλογές που δεν τις συνήθιζαν με τον, με την σύζυγο τους.