Αθλητικα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

Σνόμπαρε τον Ολυμπιακό η Τότεναμ στην πιο μεγάλη στιγμή της Ιστορίας της. Ήρθε στο Καραϊσκάκη, για πρώτη φορά πλέον φιναλίστ στο champions league, και με εντελώς παθητική ''αγωνιστική'' συμπεριφορά έψαξε το αποτέλεσμα.

Πολιτικα

ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Λέω αυτό που καταλαβαίνω. Και θαρρώ πως ο καθένας με καθαρό μυαλό το ίδιο με μένα καταλαβαίνει. Ότι ο πρωθυπουργός το παίζει αρχιδικαστής. Όχι απλά παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, αλλά απονέμει ο ίδιος ''δικαιοσύνη''. Όχι ως δικαστής, αλλά ως πρωθυπουργός.
 

Αθλητικα

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ... ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Ο Ολυμπιακός είναι ευρωπαϊκή ομάδα, ξεχωρίζει στην Ευρώπη, όπως το απέδειξε και με το 2--2 κόντρα στο θηρίο που λέγεται Τότεναμ, τι δουλειά έχουμε εμείς με το ελληνικό πρωτάθλημα, μήπως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσουμε, όπως έκανε το μπάσκετ...

Αθλητικα

ΠΟΙΟ VAR! ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ...

Ήρθε και αυτή η νέα τεχνολογία, του var, δήθεν για να γίνουν τα πράματα πιο αντικειμενικά. Μιλάμε για μια απόλυτη σαχλαμάρα, που όμως είναι παγκόσμια ευτυχώς και δεν αποτελεί ελληνική πρωτοτυπία.

Πολιτικα

ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

Εγώ αν ήμουν ΚΚΕ θα το έκλεινα το μαγαζί. Δεν πάει άλλο. Θα σάλταρα μέχρι το ταβάνι, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω ως κομουνιστής, όταν το κόμμα μου δεν ξεκολλάει από το 5%. Και στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές με τοποθετούν κάτω από το 5%. Μικρότερο ποσοστό απ' αυτό που πήρα.

Αθλητικα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Το περασμένο Σάββατο στο ματς με το νεοφώτιστο στο πρωτάθλημα Βόλο, ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Η νίκη με 5-0 δεν κρύβει την όχι καλή του απόδοση. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, να μην κερδίζει ομάδα με ευκαιρίες εντυπωσιακές, όπως να κερδίζει εύκολα και με σκορ μετά από μέτρια εμφάνιση.

Κουλτουρα

Μαρικα Κρεβατα, ορφανη απο 2 ετων

Όταν την βλέπουμε ως κυρία Παπασταύρου, μεγαλοαστή σύζυγο και μητέρα της Αλίκης στο Ξύλο βγήκε απ΄ τον Παράδεισο, ούτε που πάει ο νους μας, πως αυτή η γυναίκα ήταν βασανισμένη και πάμφτωχη από τα παιδικά της χρόνια.

Αθλητικα

ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Εκεί που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός όποιος μιλάει και δεν λέει τίποτα κάνει κακό. Τα πλαστικά λόγια, οι τσικλόφουσκες του αέρα δεν περνάνε αδιάφορα. Η ομάδα την περασμένη σαιζόν μπήκε στο πρωτάθλημα από τον καπνοδόχο, σαν κλέφτρόνι, παράνομα και παράτυπα, και βέβαια συνεχίζει να 'ναι μαγαζί καταχρεωμένο.

Αθλητικα

ΣΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΤΑΜΠΟΥ

Πρεμιέρα απόψε στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης. Τον Ολυμπιακό του champions league, για να τα λέμε όλα. Ηθικόν ακμαιότατον στην ομάδα, και πανέτοιμη αγωνιστικά να αντιμετωπίσει την λονδρέζικη Τότεναμ.