Αθλητικα

Ο ΝΑΝΟΣ ΓΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑΣ

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής μας. Ο Αργεντινός της Μπαρτσελώνα Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι να βρεθεί πιτσιρικάς στην Βαρκελώνη, σ' ένα χαμόσπιτο, στο Ροζάριο. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο σε αξία, αλλά και σε προσφορά στην ομάδα του.

Κοινωνικα

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

Ζημιά στην κοινωνία ο κακοποιός. Αυτός που με εγκληματική συμπεριφορά είναι επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη. Για την ασφάλεια των πολιτών, των οποίων απειλείται η περιουσία τους, κάποιες φορές και η ζωή τους. Ο παράνομος, λοιπόν, είτε ενεργεί μόνος του, είτε συμμορίτικα μ' άλλους, γέννησε την ανάγκη της Αστυνομίας στην κοινωνία.
 

Αθλητικα

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Η μάνα του ποδοσφαίρου. Μας τα έχουν ζαλίσει οι αγγλόφιλοι. Η Αγγλία γέννησε το τόπι, έχει και το καλύτερο πρωτάθλημα στο γλόμπο. Συμφωνώ. Και επαυξάνω. Η πλέον αξιοσέβαστη είναι η Αγγλία ως λαός, ως κοινωνία, για τη σχέση της με τη μπάλα. Υποκλίνομαι. Όπως φτύνω το μπουρδέλο της Ελλάδος γιατί ως κυβέρνηση, ως οπαδοί είναι για τα σκατά η σχέση τους με το αντικείμενο.

Media

Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ... ΠΑΠΙΑ

Κάνει το 1-1 ο αλβανικής καταγωγής Ελβετός στο ματς με την Σερβία και ατάκα επιτόπου «φτιάχνει» με τα ακροδάκτυλα του τον «Αετό» της Μεγάλης Αλβανίας. Τσιμουδιά ο υπάλληλος της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Δεν είδε τίποτα. Δεν ήθελε να δει.
 

Media

ΟΙ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Η Μαργαρίτα είναι η τρίτη σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου που γράφει βιβλίο για τη ζωή της κοντά στον πρώην πρωθυπουργό. Προηγήθηκαν η πρώτη σύζυγος του Χριστίνα Ρασσιά, που μαζί με τη Μαργαρίτα, στάθηκαν έντονα επικριτικές για τις απιστίες του και η τρίτη, η Δήμητρα Λιάνη, που τον θεοποίησε, καθώς αισθανόταν, και συνεχίζει να αισθάνεται έτσι, ότι ο Ανδρέας της στάθηκε πιστός. Ποιος να ξέρει τι θα έγραφαν όλες οι άλλες γυναίκες της ζωής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Κι ήταν τόσες πολλές.

Κουλτουρα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ''ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΒΛΕΜΜΑ

Είδα την παλιά γυναίκα. Την αισθησιακή γυναικάρα με το πλούσιο στήθος και το σέξουαλ πρόσωπο. Είδα το κορμί με τους χυμούς να σε ανάβουν και επιτόπου τρέχεις στην τουαλέτα να την παίξεις. Όχι να περιμένεις το διάλειμμα, το ημιχρόνιο της ταινίας και να στέκεσαι στην ουρά έξω από το αποχωρητήριο επειδή θα έχουν μαζευτεί άλλοι, για την ίδια δουλειά.

Σεντονια

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ

Μαραθώνας. Μαραθώνιος δρόμος. Μια ζωή στο παραμύθι ο Έλληνας. Η Μάχη του Μαραθώνος, η τεράστια νίκη των Αθηναίων και εκεί, στην ελώδη πεδιάδα, όπου έσπασε το αήτητο της κραταίας περσικής αυτοκρατορίας. Μια μεγάλη και ιστορική, μέγιστης ιστορικής σημασίας, νίκη που επετειακά γιορτάστηκαν πέρυσι τα 2.500 χρόνια.

Κουλτουρα

ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ..,

Που να μην είχαν γίνει οι ολυμπιακοί αγώνες το 2004 στην Αθήνα. Μας ξεπάτωσαν. Όχι οι αγώνες, ούτε η διοργάνωσή τους, αλλά η οικονομική διαχείριση της. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από το 1821 μέχρι σήμερα.

Media

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ

Η πιο σκληρή αντιπολίτευση του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η πρώτη σύζυγος του Χριστίνα Ρασσιά. Με το βιβλίο της «10 χρόνια σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου» που κυκλοφόρησε το 1992, επιχείρησε να καταρρίψει σχεδόν όλους τους μύθους που τον συνόδευαν. Και πρώτα –πρώτα το μύθο του Δον Ζουάν.

Χρημα

Οι πιο πλουσιοι των γηπεδων

Τελικά το 13 μπορεί και να μην είναι γρουζούζικο. Θα το διαπιστώσετε από τον χορό των εκατομμυρίων που γίνεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Σας παρουσιάζω λοιπόν την λίστα με τους 13 φετινούς πιο πλούσιους των γηπέδων.