Στοιχημα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΕΡΔΗ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε ημέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
 

Πολιτικα

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Μια χαρά μανάρι μου… όλα μια χαρά. Εσύ πως με βλέπεις; Κυριάκο μου να σου δώσω συγχαρητήρια που τα προλαβαίνεις όλα. Και στα Χανιά πήγες, και στην Χάλκη, και τηλεδιάσκεψη έκανες, πέρασες και από του Μαξίμου, πήγες και στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας… μπράβο σου.
 

Κουλτουρα

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ, Ο ΜΟΣΧΟΜΑΓΚΑΣ

Πέθανε ένας ελεύθερος άνθρωπος. Αυτός ήταν ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος. Ποιητής και ελεύθερος. Το ένα δεν προϋποθέτει το άλλο. Κυκλοφορούν και ποιητές σκέτες πατσαβούρες σε χαρακτήρα. Κι όταν λέμε ποιητή τον Χριστιανόπουλο δεν εννοούμε βέβαια τους στίχους του.

Κουλτουρα

Η ΒΗΡΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ

Την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι νεκροί είχαν φτάσει τους 145, οι τραυματίες 5.000 και οι άστεγοι 300.000. Όλα αυτά στην κάποτε πανέμορφη Βηρυτό, μια πόλη στολίδι όχι μόνο για τον Λίβανο, αλλά για όλη την περιοχή - που παλιά την έλεγαν – το “Παρίσι της Μέσης Ανατολής”.

Χρημα

Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ... ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ

Η ιστορία είναι αληθινή, και πολύ πρόσφατη. Και εν εξελίξει. Ο πρωταγωνιστής της μόλις πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, αλλά έχει ακόμα πολύ ψωμί αυτή η ιστορία. Η οποία επόμενο είναι να την δούμε σε 3-4 ταινίες τουλάχιστον.