Κουλτουρα

ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΕΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης. Κάθε χρόνο σα σήμερα στις 21 Μαρτίου. Δίνουμε το λόγο στον ποιητή, στον ποιητικό λόγο του Έλληνα ποιητή. Πόσοι, αλήθεια, είναι οι Έλληνες ποιητές, τέλος πάντων αυτοί που θαρρούν ότι είναι ποιητές, που είναι σε θέση να γράφουν ποιηματάκια, στιχάκια; Σίγουρα περισσότεροι από τους δημόσιους υπαλλήλους. Έστω από τους δικηγόρους, λέμε για το επάγγελμα με τους περισσότερους απασχολούμενους.
 

Στοιχημα

Εχει στα χερια του το εισιτηριο ο Ολυμπιακος και θελει να το «σφραγισει»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες στην Euroleague κι έχει στα χέρια του το εισιτήριο της πρόκρισης στα playoff. Θέλει να το «σφραγίσει», πετυχαίνοντας 3 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Media

Η γυναικα αναμεσα στον Ωναση και τον Νιαρχο

Έζησε μια σύντομη ζωή, αλλά πολύ γεμάτη. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως ήταν δυστυχισμένη. Εγώ πιστεύω ότι όπως όλοι μας, είχε τις στιγμές της. Και τις καλές και τις άσχημες. Η Τίνα Λιβανού ήταν ένα όμορφο, πάμπλουτο κορίτσι, που μέτρησε 3 γάμους και πάρα πολλές κηδείες…
 

Πολιτικα

ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

Όταν κάποιος λέει «Είμαι πραγματικά συγκινημένος…», τι σκέφτεσαι; Ότι είναι απατεώνας! Αυτός που είναι αληθινά συγκινημένος λέει «Είμαι συγκινημένος…». Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προσθέσει το «πραγματικά». Για να λέει… πραγματικά, σημαίνει ότι είναι ψεύτης. Παραμύθης.

Media

ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ…

Πιθανόν να μην το γνωρίζουν οι ανώτεροι. Γι’ αυτό, πριν ανοίξω φύλλα στο θέμα, να το πω. Στα χρόνια μας, τα δικά μου χρόνια, πηγαίναμε στους σινεμάδες τους πρωινούς, και στα γήπεδα που παιζόταν ποδόσφαιρο πρωί, σε γήπεδο ξερό, και ακούγαμε φανταστικές ατάκες. Γνήσιο χιούμορ από τους διπλανούς μας. Τη μία εξυπνάδα, και δεν το λέω ειρωνικά, μετά την άλλη. Να κρατάς χαρτί και να σημειώνεις. Μη χαθεί κανένα διαμάντι λαϊκού, πηγαίου αστεϊσμού. Σαρκαστικού. Διασκεδαστικού.

Χρημα

ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΑ!

Η είδηση. Επίσημη πρόταση στον Άγιαξ για τον 19χρονο Ματέις Ντε Λιχτ κατέθεσε η Μπαρτσελώνα. Η προσφορά φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Και σύμφωνα με την προσφορά η καταλάνικη ομάδα δίνει πενταετές συμβόλαιο στον παίκτη.

Κουλτουρα

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...

Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης. Κάθε χρόνο σα σήμερα στις 21 Μαρτίου, από το 1998, σύμφωνα με απόφαση της UNESCO, που έκανε δεκτή τη σχετική εισήγηση του πρέσβη στον εν λόγω διεθνή οργανισμό του ΟΗΕ, του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού. Η ιδέα ήταν του Έλληνα συγγραφέα Μιχάλη Μήτρα (1944-2019).