Κοινωνικα

The next Big Thing ενα πρωην τεκνο!

Με τρεις ταινίες μεγάλης παραγωγής μέσα στο 2017 και με προτάσεις να περιμένουν, ο νεαρός Alex Pettyfer θα γίνει το νέο μεγάλο αστέρι του Hollywwod, όπως σε βλέπω και με βλέπεις. 27 χρόνων, 1μ.81 ύψος, κριός και αποφασισμένος για όλα, πιστεύω ότι θα την κάνει.
 

Κοινωνικα

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ!

Γίνεται, ρε, να έχεις στην αγκαλιά σου, δική σου, κατάδική σου, μιλάμε για ι.χ. κατάσταση την θεά Μόνικα Μπελούτσι, και να ξενοκυττάς άλλη γυναίκα; Βέβαια γίνεται. Και δεν είναι έκπληξη ένας άνδρας να απατήσει την Ιταλίδα ηθοποιό, μάλιστα όχι σήμερα που είναι 53 χρονών, αλλά και στο άνθος της ηλικίας της. Κάποια στιγμή όλα βγαίνουν στη φόρα.

Media

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Ένα κάρο δημοσιογράφοι τα γράφουν κάθε ημέρα όπως τα θέλει ο πρόεδρος. Είναι πουλημένοι αυτοί, σε ρωτάω. Όταν διαβάζεις αποδυτηριάκια θες δεν θες θα μπαίνεις στα δύσκολα.
 

Στοιχημα

Φεστιβαλ Αθλητικων Ακαδημιων ΟΠΑΠ

Με τη συμμετοχή 850 παιδιών από 15 αθλητικές ακαδημίες και 1.200 γονέων και συνοδών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, η έκτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ για το 2017.

Αθλητικα

ΙΒΑΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!

Είδες το ποδόσφαιρο! Ποιος θα ήξερε τον ομογενή Ιβάν Σαββίδη αν δεν είχε μπερδευτεί με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχός του κάθε μέρα κυριαρχεί στα μήντια και ο ίδιος δεν ομιλεί ως επιχειραματίας, αλλά ως αρχηγός κόμματος, ως μητροπολίτης Θεσσαλονίκης το λιγώτερο.

Χρημα

ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ

Ο άνθρωπος που βρήκε το αλεξικέραυνο, αφού διαπίστωσε τον ηλεκτρισμό του κεραυνού. Κι αυτός είναι που ανακάλυψε την πρώτη θερμάστρα με μεταφερόμενο αέρα. Έκανε κι άλλες εφευρέσεις ο Μπένζαμιν Φράγκλιν, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος όπως μάθαμε να λέμε στο σχολείο τον πολυμαθή επιστήμονα και Αμερικάνο πολιτικό.

Πολιτικα

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ

Φοβερό. Πρωθυπουργός Τσίπρας και ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης, ο των οικονομικών Τσακαλώτος δεν μιλάνε. Έχει βρωμίσει η δουλειά, δεν είναι είδηση ότι ο ένας, ο Ευκλείδης ψάχνεται για το υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα θέμα της αξιολόγησης, και ο άλλος, ο Αλέξης μας, ούτε παίρνει χαμπάρι γιατί πενθούμε.

Media

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Να μην είμαστε αδιάβαστοι. Να έχουμε επικοινωνία με το γύρω μας. Τι παίζει. Να, λοιπόν, τα σοβαρά και αξιοσημείωτα γεγονότα του γιορταστικού σαββατοκύριακου που μας πέρασε. Για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα ενημερωμένοι...