Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ Η Ο ΤΡΑΜΠ Ο ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Τεράστιος ηθοποιός ο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Είμαι θαυμαστής του. Όχι ακριβώς. Θαυμάζω το ταλέντο του ως ηθοποιός, όχι τον ίδιον σαν άτομο. Θαυμαστής της καλλιτεχνικής αξίας του είμαι, όχι οπαδός τυφλός.
 

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΤΑΜΤΑ

Η ηλικία κάποιου, πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι επώνυμος, δεν είναι κάτι που αποτελεί μυστικό. Με το που γεννιέσαι επιτόπου γράφουν την ημερομηνία στα κιτάπια. Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
 

ΡΕ, ΜΗΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΟΣ

Μαγκιά. Ψηφίζω Τσίπρα, άρα είμαι αριστερός. Κι όχι μόνο. Είμαι και προοδευτικός. Θέλω το καλό της Ελλάδος. Μαγκιά επίσης είναι να λες σήμερα ότι ναι μεν ψήφισα Τσίπρα, αλλά το μετάνοιωσα. Οπότε συνεχίζει ο έτσι να είναι αριστερός, προοδευτικός, φιλολαϊκός.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ

Ο πρόσφατα αποβιώσας Άγγλος τραγουδιστής Τζώρτζ Μάικλ είχε 500 εραστές τα τελευταία επτά χρόνια. Αυτό μας λέει ένας φίλος του, άτομο σοβαρό, άνθρωπος επώνυμος, πρόκειται για τον σταρ της βρετανικής τηλεόρασης Πηρς Μόργκαν.

ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Έχω μερικές τεράστιες κούτες, όπου μέσα πετάω διάφορα. Από κασέτες και video [Θεός ‘σχωρέστα και τα δύο] μέχρι κάρτες, φωτογραφίες και ψιλο-ενθυμήματα. Αποφάσισα να μαζέψω όλες μου τις κασέτες και τα video για να τα μετατρέψω σε cd και dvd αντίστοιχα, και συγχρόνως να τακτοποιήσω κάπως και τις κούτες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΙΗΒΙΝΤ ΜΠΟΟΥΙ

Πέθανε ο Νταίηβιντ Μπόουϊ. Μπόουϊ κι όχι Μπάουϊ, όπως τον λένε και γράφουν όλοι. Αυτοί που δεν πέθαναν, αυτοί που είναι πεθαμένοι είναι οι κύριοι και οι κυρίες των μήντια. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Και ευθύς να εξηγήσω.