ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΓΙΑΣΕ Ο… ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ

Τι είναι η πατρίδα μας, τελικά; Μην είν’ οι κάμποι, μην είν’ τα ψηλά βουνά; Πώς το έλεγε ο τότε Φοίβος, που τον ονόμασαν Βυζηϊνό; Ή κάπως έτσι, τελικά. Μας νοιάζει αυτό, όμως; Σιγά να μην μας νοιάζει.

ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Στο ορνιθοτροφείο της Αμερικής, εκεί όπου όλοι δουλεύουν για τα καταραμένα ντόλαρς και δεν βλέπουν τίποτα άλλο από σαχλά τηλεοπτικά σήριαλ, γεννιούνται κάτι τύποι πολύ πιο επαναστάτες, αιρετικοί και ανατρεπτικοί, απ’ εκείνους που θα συναντήσεις σε λαϊκές γειτονιές φτωχής χώρας. Ένας τέτοιος τύπος είναι ο πολύ μεγάλος δημοσιογράφος Χάντερ Στόκσον Τόμσον.
 

ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΟΥ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ

"Δεν μ’ αρέσει να διαφημίζω τα ναρκωτικά, το αλκοολ, τη βία και την τρέλα, όμως όλα αυτά εμένα με βοηθούσαν…". Υπογραφή, Χάντερ Στόκτον Τόμσον. Κορυφαία μούρη της μεταπολεμικής Αμερικής, ένα ασύλληπτης κοπής ρεμάλι, κορυφαίας κλάσεως γραφιάς, μια σχολή δημοσιογραφίας μόνος του.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ «ΕΔΕΙΞΕ» ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Σα σήμερα 18 Φεβρουαρίου πριν απο ένα χρόνο σκοτώθηκε σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Το απίστευτο! Δεν έχουν σταματήσει τα μήντια να αναφέρονται στο γεγονός. Η περίπτωση είναι αληθινά μοναδική. Το αδικοχαμένο παλληκάρι δεν υπήρξε πρωθυπουργός, ούτε βραβευμένος επιστήμων, καλλιτέχνης, ερευνητής με διάκριση διεθνή.

Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ... ΠΤΩΜΑ ΓΚΟΜΕΝΑΣ;

Γουστάρει το κορίτσι, με το οποίο θα κάνει σεξ, να βρίσκεται μέσα σε φέρετρο. Την θέλει και βαριά μακιγιαρισμένη. Έτσι τη βρίσκει ο ανώμαλος και γύρω από το φέρετρο να του δίνουν φλόγες ερωτικές αναμμένα κεριά.

CELEBRITY ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

Κανονικά το παιχνίδι του ψυχρού πολέμου κάνει η Τουρκία. Και άμα λάχει, σε κάθε ευκαιρία, την πάει τη δουλειά μέχρι το κόκκινο. Θα βγει μια πατσαβούρα της showbiz βαράτε με κι ας κλαίω να μιλήσει για την... προκλητικότητα της Τουρκίας;