ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

Η Αριάνα είναι δύναμη. Αυτό ενδιαφέρει, ότι είναι γυναίκα ικανή, η οποία ξέρει τι θέλει και γι' αυτό παράγει αποτέλεσμα. Μιλάμε απευθυνόμενοι σε ανθρώπους που βρίσκουν διαφορά ανάμεσα στον επιτυχημένο και τον αποτυχημένο.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Αποδυτηριάκια, γράφει κάποιος, δεν είσαι ο παλιός σεντονάτος ουδέτερος, είσαι ενάντιος της αριστεράς. Κάτι τέτοια λέει ο αναγνώστης και ούτε σκέφτηκα να του δώσω απάντηση. Να κάνω ένα σχόλιο, αφού κατά σύστημα αποφεύγω το διάλογο με όσους με διαβάζουν.

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν άγνωστο ποδοσφαιριστή, ο οποίος το πιθανότερο δεν θα έχει θέση ούτε στον πάγκο. Κάποιον μαυρούκο που γεννήθηκε στην Ιταλία, 20 χρονών, και πέρυσι είχε δοκιμαστεί με την Κ-19 του Παναθηναϊκού εκτός Ελλάδος. Μη λέμε πολλά.
 

Αλεξανδρος Παρθενης μονο με μεγαλυτερες του

Άλλοι λένε ότι είναι καλό παιδί αλλά πολύ ανασφαλής. Κάποιες τον κατηγορούν ότι έχει mother complex. Ότι στις σχέσεις του ψάχνει την μαμά του. Λένε επίσης πως όταν είναι ερωτευμένος δεν αφήνει καθόλου χώρο στην σύντροφο του.

Η καινουργια boutique των Dolce & Gabbana

Τι boutique δηλαδή…, σ΄ ένα παλάτι του 16ου αιώνα στην περίφημη πλατεία της Ρώμης Piazza di Spagna, άνοιξαν το νέο τους κατάστημα οι Dolce & Gabbana, το οποίο σχεδίασαν Γάλλοι και Βραζιλιάνοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές – με την εντολή να αναδείξουν "ένα μαγαζί σε μια πόλη συνώνυμη με την μεγαλοπρέπεια και τη μοναδικότητα". Ουάου!!!!