Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΝ... ΠΑΠΙΑ

Κάνει το 1-1 ο αλβανικής καταγωγής Ελβετός στο ματς με την Σερβία και ατάκα επιτόπου «φτιάχνει» με τα ακροδάκτυλα του τον «Αετό» της Μεγάλης Αλβανίας. Τσιμουδιά ο υπάλληλος της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Δεν είδε τίποτα. Δεν ήθελε να δει.

ΟΙ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Η Μαργαρίτα είναι η τρίτη σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου που γράφει βιβλίο για τη ζωή της κοντά στον πρώην πρωθυπουργό. Προηγήθηκαν η πρώτη σύζυγος του Χριστίνα Ρασσιά, που μαζί με τη Μαργαρίτα, στάθηκαν έντονα επικριτικές για τις απιστίες του και η τρίτη, η Δήμητρα Λιάνη, που τον θεοποίησε, καθώς αισθανόταν, και συνεχίζει να αισθάνεται έτσι, ότι ο Ανδρέας της στάθηκε πιστός. Ποιος να ξέρει τι θα έγραφαν όλες οι άλλες γυναίκες της ζωής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Κι ήταν τόσες πολλές.
 

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ

Η πιο σκληρή αντιπολίτευση του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η πρώτη σύζυγος του Χριστίνα Ρασσιά. Με το βιβλίο της «10 χρόνια σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου» που κυκλοφόρησε το 1992, επιχείρησε να καταρρίψει σχεδόν όλους τους μύθους που τον συνόδευαν. Και πρώτα –πρώτα το μύθο του Δον Ζουάν.

ΤΟ ''ΜΑΘΗΜΑ'' ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Συμπαθής η κυρία Ναταλία Γερμανού. Μια γλυκειά παρουσία στην τηλεόραση, και για χρόνια πολλά εκπομπές στο ραδιόφωνο. Ειλικρινής σ' αυτό που κάνει, την εκφράζει, δεν παριστάνει κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. Βέβαια, χωρίς καν να το επιδιώκει η ίδια, έχει καταστεί ακλόνητο φαβορί στη παπαράτσειο δημοσιογραφία με τους πολλούς ερωτικούς δεσμούς της, συνήθως με άνδρες και αγόρια του χώρου της. Που είναι το περίεργο; Μια φορά παντρεύτηκε, γιατί άγαμη να είναι μόνιμα μ έναν γκόμενο.
 

ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΥ

Meryl Streep. Στον καιρό μας η μεγαλύτερη κινηματογραφική Ηθοποιός, με ήτα κεφαλαίο Ηθοποιός. Δυο λόγια για την μάγισσα, την κυρία που σε μαγεύει με την αξία της στην ηθοποιία. Ευκαιρία μου δίνει η γενέθλια ημέρα της σήμερα, γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου, το 1949.

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

«Έγινα δημοσιογράφος, λοιπόν. Είναι η περηφάνια της ζωής μου». Το έγραψε στο βιβλίο του L'Equipe Belle, Η Όμορφη Ομάδα, που εκδόθηκε το 1991, όταν αποφάσισε να απλώσει τις αναμνήσεις του ο ιδρυτής, διευθυντής και επίτιμος πρόεδρος της αθλητικής εφημερίδας «L' EQUIPE». Η πιο διάσημη αθλητική εφημερίδα της Ευρώπης, η οποία βέβαια δεν βάζει πρωτοσέλιδα ονόματα ποδοσφαιριστών που υποτίθεται θα μεταγραφούν σε ομάδες με μπούγιο οπαδών.

Απο την δοξα στην μοναξια

Δεν είναι περίεργο που αυτές οι δύο λέξεις – Δόξα και Μοναξιά - έχουν μέσα τους ένα ξ; Η ζωή και οι δρόμοι της, μπορεί να σε οδηγήσουν στον «παράδεισο» ή στην «κόλαση». Οι καλλιτέχνες, άτομα συναισθηματικά, ευάλωτα και ανασφαλή πολλές φορές στην δύση της καριέρας τους παθαίνουν μια μανία αυτοκαταστροφής…