Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο... ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αφού αγόρασε την τηλεόραση του alpha o Βαρδινογιάννης ανέλαβε πια και το κουμάντο στο πρώην κανάλι του Κοντομηνά. Δεν προβληματίζει κανένα κόμμα και κανένα ΜΜΕ γιατί ο όμιλος επιχειρήσεων του Βαρδινογιάννη, που διαθέτει ήδη το star έδωσε του κόσμου τα εκατομμύρια να αποκτήσει και δεύτερη τηλεοπτική συχνότητα. Αυτά είναι... ψιλά πράγματα.

ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΙΚΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ Η ΤΖΑΚΥ

Αθάνατος Ωνάσης. Ένας αλητάμπουρας που δεν λέει να πεθάνει. Τα κουτσομπολιά γύρω από τους απίθανους τσογλανισμούς του τον κρατάνε πιο ζωντανό μετά το θάνατό του. Να λέμε την αλήθεια.
 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...

Να μεταφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ τι γράφουν οι σοβαρές και αξιοσέβαστες ξένες εφημερίδες. Και πως τα ξένα δίκτυα αντιμετωπίζουν δημοσιογραφικά τούτο και το άλλο που συμβαίνει στη χώρα μας. Γιατί; Για να μας ενημερώνουν πως μας βλέπουν, αλλά και τι είναι επιτρεπτό, τι απαγορευτικό στο εξωτερικό.
 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Πόσα κιλά είναι ο Μαρινάκης. Εκατοείκοσι, συν πλην. Ποιο είναι το ακριβές νούμερο στο βάρος του, αν κόψει τα νύχια του και ξυρίσει τα γένεια του. Όσο και να δείχνει η ζυγαριά του 52χρονου εφοπλιστή, αυτός αντέχει να κουβαλάει τα κιλά του. Δεν του προκαλούν πρόβλημα στην καθημερινότητα του.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΑΜΤΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΒΑΛΟ ΤΗΣ

Δεν είμαστε καλά. Η γνωστή αγγλική εφημερίδα Sun τα έχωσε στην Τάμτα γιατί, λέει, σκανδάλισε με το... ''ντύσιμο'' της στην πρεμιέρα της Eurovision. Άλλο που δεν ήθελε η σαραντάρα Γεωργιανή, το καλύτερο της να προκαλέσει σχόλια του ευρωπαϊκού τύπου. Σα να πήρε την πρώτη θέση στο χαζοφεστιβάλ του ευρωπαϊκού ''τραγουδιού''

ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ

Οι σύγχρονες κοινωνίες δεν κινδυνεύουν τόσο από τα στρατιωτικά και θρησκευτικά ιερατεία όσο από την απόλυτη επιβολή της μιντιοκρατίας. Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα λειτουργούν πλέον ως ένα ισχυρό παραισθησιογόνο της κοινής γνώμης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ EUROVISION ΚΑΙ ΟΙ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Τραγούδι σημαίνει συναίσθημα. Πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα είναι το συναίσθημα. Τραγούδι που δεν ''μιλάει'' στη ψυχή, που δεν το ρουφάει η ψυχή και δεν καρφώνεται μέσα σου, δεν είναι τραγούδι. Τα τραγούδια της γιουροβίζιον δεν έχουν τραγούδια, για να συνεννοούμαστε. Για να ξέρουμε τι λέμε.