Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Βλέπεις σήμερα σε φωτογραφία τον κύριο Ανδρέα Μικρούτσικο κι είναι κάτι πολύ περισσότερο από μικρούτσικος. Φουκαράς. Αυτή την εικόνα δίνει. Γερασμένος, κτυπημένος, ποιός ξέρει από ποιά βάσανα. Πού είναι εκείνος ο τηλεοπτικός Μικρούτσικος που κυριαρχούσε πανηγυρικός και θριαμβευτικός στα χρωματιστά και λαμπερά σκηνικά των εκπομπών του. Έχει πεθάνει εκείνος ο Μικρούτσικος της τηλεόρασης και μάλλον είναι δύσκολο να αναστηθεί. Και γιατί να θέλει ο ίδιος την... επιστροφή.

ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ

Δεν το έχω πει για κανέναν, το γράφω για μόνο για κάποιον κι αυτός είναι ο Art Buchwald. Οπότε μου ‘ρχεται στη σκέψη αυτός ο άνθρωπος νοιώθω μια συγκίνηση, ένα τρέμουλο με πιάνει, λες να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα.
 

Ξερετε ποιας κορη ειναι;

Η γέννηση της Αφροδίτης, και αυτή η Αφροδίτη δεν αναδύθηκε μέσα από τα νερά, αλλά μέσα από μια μπανιέρα γεμάτη γάλα. Η Aphroditeπαρουσιάζει το πρώτο της single Why και εντυπωσιάζει τόσο με την ομορφιά αλλά και με την φωνή της. Πρέπει να μιλάμε για μια νέα Lana Del Ray;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΣΤΑΕΙ Η ΒΡΥΣΟΥΛΑ

Μεγάλη είδηση. Η Έλλη Στάη, με πατημένα τα 64 χρόνια της, επιστρέφει πιο δυνατή και ανανεωμένη στην τηλεόραση. Πρώτο κουμάντο στις ειδήσεις του Ιβάν Σαββίδη. Του καναλιού Open,πρώην Έψιλον. Φτού να μη μας βασκαθεί το κορίτσι.
 

Ποιος ειναι ο Alexandros Sears?

Άκου ερώτηση τώρα! Τι ποιος είναι; Μια υπερπαραγωγή είναι, ένας υπερπαίδαρος που βρίσκεται και αυτός στην τηλεόραση, για να τέρψει με τα κάλλη του το φιλοθεάμον κοινό. Ο Αλέξανδρος Σίαρς είναι ένας από τους παίχτες στο φετινό Nomads.

ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…

Και ο δημοσιογράφος παίζει μπάλα στην κοινωνία. Όπως ο αστυνομικός, ο γιατρός, ο δικαστικός, ο εκπαιδευτικός, ο εκπαιδευτικός, ο πολιτικός. Ο δε ρόλος του δημοσιογράφου δεν είναι αυτός του κομπάρσου, ούτε του θεατή. Απεναντίας, το μέσο και ο λειτουργός του, εκδότης ή δημοσιογράφος δικαιώνουν επί της ουσίας την παρουσία τους αν είναι παρεμβατικοί.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ

Γυναίκα σαν κι αυτή δεν βρίσκεις στην εποχή μας. Η δικτατορία των αρχιερέων της μόδας έχουν κηρύξει τον πόλεμο στο θηλυκό που παραλύει, που μουλιάζει τον εγκέφαλο του αρσενικού, όπως η μελαχροινή Ρουμάνα που στα 28 της χρόνια έκανε ένα πέρασμα στην ταινία Youth, Νιότη, και τα πλάνα της στην πισίνα έκαναν το γύρο του κόσμου ιντερνετικά.