ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

Το πιο φοβερώτερο. Το άπαικτο. Γράφεις κάτι και δυο μαλάκες αρπάζονται μεταξύ τους. Για άσχετο θέμα. Με αφορμή, όμως, το δικό μου γραφτό. Και οι δυο πίτουρες ανταλλάσσουν γαλλικά. Στο διαδίχτυο, που αλλού.

Skordalia party (αρπαχτης συνεχεια…)

Με το προηγούμενο άρθρο μου, που αναφερόταν στις οργανωμένες... καλλιτεχνικές περιοδείες και τις τσάτρα -πάτρα αρπαχτές, έγινε ένας μικρός χαμός. Ακόμα κι' αυτοί που δεν ήξεραν την διαφορά μεταξύ αυτών των δύο, τώρα κατάλαβαν ακριβώς τι σημαίνει κάνω περιοδεία και τι κάνω αρπαχτή.

ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΙ...

Η χαρά της νοικοκυράς, κι όχι μόνον. Δεν θα λείψουν τα τούρκικα σήριαλ με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σαιζόν. Και πως να γινόταν διαφορετικά, όταν οι σειρές παραγωγής από τη χώρα του φίλτατου Ερντογάν αρέσουν σε Έλληνες. Σε ελληνοπούλες. Όχι μόνον σε περήφανες τουρκάλες.
 

Οι κουστουματοι στην παραλια

Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε με αυστηρά ντυσίματα, κοστούμια, γραβάτες κτλ. αλλά κι΄ αυτοί άνθρωποι είναι και πάνε διακοπές και εμφανίζονται στις παραλίες. Σήμερα σας μάζεψα διάφορους πολιτικούς κυρίως αλλά και δημοσιογράφους, για να δούμε τι κρύβουν κάτω από τα «κοστούμια» τους.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ... ΛΙΑΓΚΑ

Φοβερά πράγματα. Επανέρχεται στην τηλεόραση ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και το γεγονός μόνο ντούκου δεν έχει περάσει από τα μέσα. Δικαιολογημένα. Περσόνα που κάνει πρωταθλητισμό ο κύριος, άλλαξε πάλι κανάλι, η αγωνία του κόσμου έχει βαρέσει κόκκινο.