ΘΕΟΦΑΛΤΣΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΛΑΜΑΚΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ

Μέγας ντόρος έγινε πάλι με κάποιες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας. Δεν του αρέσει η ομοφυλοφιλία του Πάνου Καλίδη. Δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ο ίδιος, ούτε τα παιδιά του. Είναι ανωμαλία η ομοφυλοφιλία. Είναι αρρώστια.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ...

Βγαίνει στον αέρα είδηση που αφορά υπουργό. Που τον εκθέτει. Και τι λέει το λαμόγιο ο υπουργός; Κάνει παράπονα διότι, λέει, τον θίξανε. ''Γιατί, κύριε δημοσιογράφε, δεν διασταύρωσες την είδηση, πριν την γράψεις''. Τι να του πει ο ρεπόρτερ;
 

ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

Το παιχνίδι είναι στημένο. Κι ας μην είναι σικέ. Προσυνεννοημένο. Παίζεται με κανόνες της σύγχρονης επικοινωνίας. Τα λεγόμενα social media δίνουν απλόχερα το γήπεδο και ο καθένας, ανάλογα με τα κυβικά του, εννοώ την αναγνωρισιμότητα του, σκοράρει και μαζεύει πόντους.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

Διαβάζεις κάτι που δεν σ' αρέσει. Καμιά αντίρρηση. Ακούς κάτι και το θεωρείς ανόητο, γελοίο. Επόμενο, διότι είσαι άτομο με άποψη. Ή αντίδραση σου παραπέμπει σε άτομο φυσιολογικό.
 

ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΡΟΥΦ

Χρήστος Λούλης, ο ηθοποιός. Ταλαντούχος και με ποιοτικές επαγγελματικές επιλογές. Δέχθηκε να παίξει στο σινεμά τον Βαρουφάκη. Η γνωστή άγνωστη ακόμα ταινία που πολυσυζετιέται και διχάζει.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΟ

Το πρωτοσέλιδο θέλει τη χαρά του. Το τραλαλά του. Εφημερίδα είναι αυτή και πουλιέται. Που σημαίνει ότι αγοράζεται, άρα δεν θα πληρώσει ο άλλος για ξεκρεμάσει από τα μανταλάκια του περίπτερου ένα κηδειόχαρτο. Ελάτε να κλάψουμε. Να θάψουμε τον πεθαμένο. Για μαλάκα τον πέρασες τον οπαδό; Όχι, δα.