Πως ο Ψινακης γνωρισε τον Ρουβα

Ο Σάκης Ρουβάς γύρω στα 17-18, με μακριά μαλλιά, ντροπαλός, συνεσταλμένος αλλά με μια σπίθα στο βλέμμα, τρελαινόταν να τραγουδάει κομμάτια του Έλβις! Αυτός ήταν ο Σάκης Ρουβάς στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στο κοσμικό κέντρο «Εκάτη» της Κέρκυρας. Μέχρι που μια νύχτα μπήκε στο μαγαζί ο Δημήτρης Πιερίδης με τον Ηλία Ψινάκη και του άλλαξαν τη ζωή με το «μαγικό ραβδάκι» τους!
 

Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Κυκλοφορεί μέσα στο σούπερμάρκετ ο πρώην τηλεοπτικός σταρ και μοιάζει χαμένος. Σίγουρα κάτι έχει πάθει το παλληκάρι. Βολτάρει ανάμεσα στις προθήκες και τα ράφια, τον βλέπεις και σκέπτεσαι πως σίγουρα δεν ξέρει τι ψάχνει να αγοράσει. Είναι για λύπηση, ακριβώς επειδή κανένας δεν τον χαιρέτησε... Όταν είχε την εκπομπή, τότε τον σταματούσαν στο δρόμο, στην τράπεζα, του μιλούσαν άγνωστοι, στο γήπεδο γινόταν πηγαδάκι γύρω του, όλοι ήθελαν την κουβέντα του.
 

Game of Thrones 7: Ναι, ειναι επος!!!

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones είναι επική! Θα μου πείτε γιατί σας το λέω τώρα. Τώρα την είδα. Περίμενα να τελειώσει και να τα δω όλα τα επεισόδια μαζί, χωρίς να περιμένω ένα την βδομάδα και χωρίς breaks. Και ενθουσιάστηκα...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ

Τίποτα δεν συμβαίνει με τον Σταμάτη Μαλέλη. Ναι, αλλά όπως γράφουν δεν είναι πια γενικός διευθυντής εδήσεων στο σκάι του Αλαφούζου. Τότε, θα μου πεις, δικαιολογημένα αναρωτιούνται τι να συμβαίνει με τον έμπειρο τηλεορασάνθρωπο.

ΜΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΤΟ ‘ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, διότι προπονητής είναι ο Ουζουνίδης! Το γράφουν οι παναθηναϊκάρες, το ξαναγράφουν, έτσι κι αλλοιώς, και θαρρούν πως από το γράψε, γράψε, θα γίνει τελικά το θαύμα. Ο ονειρικός Παναθηναϊκός θα κάνει πέρα τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Αυτόν που είδαμε στα ματσάκια του πρωταθλήματος.

Η Αθηνα την νυχτα..., εκπληξεις γιοκ!!!

Η Αθήνα την νύχτα έχει βαθιά μεσάνυχτα. Ακόμα επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Καμία πρωτοτυπία, τίποτα καινούργιο, συνεργασίες δήθεν εντυπωσιακές, τραγουδιστές καβαλημένα καλάμια που βγαίνουν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και πάει λέγοντας ...

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Χάνει στο Καραϊσκάκη η εθνική ποδοσφαίρου, χάνει την ίδια μέρα και η εθνική του μπάσκετ. Στο κλάμα, όμως, που έπεσε για την ήττα στο ευρωμπάσκετ, το ποδόσφαιρο έχασε ταυτότητα και δίπλωμα. Φοβερό! Και αποκαλυπτικό, οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι έδωσαν ρεσιτάλ.