ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

ΠΗΓΗ: INTIME
 

Κατίδης, έγινε ο Σαββίδης. Λυπηρό. Δεν τους βάζω στο ίδιο σακούλι και τους δύο επειδή είναι Πόντιοι. Έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Μην εξηγήσουμε τα αυτονόητα. Ο πρόεδρος μιας ομάδος σαν τον ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερο καλό, όπως και κακό, απ'αυτό κάποιου ποδοσφαιριστή.

Απλώνει το ξερό του ο Κατίδης και όταν πήρε πρέφα τι τον περιμένει για τη χειρονομία του την κάνει γυριστή. Δεν εννοούσα αυτό, νόμιζα εκείνο, ζητώ συγνώμην..., κι άλλα τέτοια “κοριτσίστικα”. Το ίδιο και ο Σαββίδης. Δεν σκέφθηκα να πάρω τον ΠΑΟΚ από τον πρωτάθλημα, με άλλο σκεπτικό το είπα.

Άλλη μία τέτοια να κάνει ο Σαββίδης, το'χασε το παιχνίδι. Θα περάσει στον κόσμο ότι δεν είναι σοβαρός. Κι αυτό είναι πολύ άσχημο για τον ΠΑΟΚ. Γιατί; Η ομάδα έχει ανάγκη αυτό που δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Τη συμπάθεια των τρίτων. Έτσι είναι.

Ο Ολυμπιακός στηρίζεται αποκλειστικά στους γάβρους. Και ο Παναθηναϊκός στους βάζελους. Όταν, όμως, είσαι ΠΑΟΚ και με τον Σαββίδη βάζεις πλώρη να φθάσεις στην κορυφή πρέπει να κερδίσεις επικοινωνιακά όλη την Ελλάδα. Μόνον έτσι θα σε παίξει διαφορετικά ο διαιτητής, ο δικαστής, ο ουδέτερος σχολιαστής, ο υπουργός, ο πρωθυπουργός.

Μετράς στον πόντο τις κουβέντες σου σαν Σαββίδης. Δεν δίνεις τροφή στα πρωτοσέλιδα  που θέλουν να πουλήσουν την υπερβολή, την ακρότητα. Βεβαίως απαγορεύεται στη λεκάνη του καμπινέ να ρίχνουμε το μεταχειρισμένο χαρτί. Για καινούργιο μας το λέει ο Σαββίδης; Είπα, λέει, στον Μαρινάκη ότι δεν θα ρίχνω τα λεφτά μου στη λεκάνη. Και γιατί το είπε στον Μαρινάκη; Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτό ήθελε. Ο Σαββίδης να ρίχνει χαρτονομίσματα, όχι μόνον κέρματα για γούρι, στη λεκάνη του πρωταθλήματος.