ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο... ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν είναι έκπληξη, αν μιλάμε αγωνιστικά, που ο Παναθηναϊκός, έχασε, μάλιστα μέσα στην Αθήνα απο τον νεοφώτιστο Πλατανιά. Εκεί τον έφθασαν τον Παναθηναϊκό οι παναθηναϊκάρες. Οι εφοπλιστάδες. Οι λεφτάδες. Ποιοι άλλοι; Όλοι αυτοί που αγαπάνε την ομάδα περσισσότερο απο τον ανώνυμο οπαδό και την έδειξαν τη μεγαλύτερη αγάπη τους με τα εκατομμύρια που σκόρπισαν. Ακριβώς. Τα σκόρπισαν, τα πέταξαν τα λεφτά τους. Δεν έπιασαν τόπο τα λεφτά τους. Αυτοί, όμως, την παναθηναϊκοφροσύνη τους τους την κατέδειξαν.

Έφθασε λοιπόν, ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός να μη ξεχωρίζει απο τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, τον Πλατανιά και την Βέροια. Και κάποιος Φάμπρι, που δεν ήρθε μόνος του αλλά τον φέρανε, μετά την ήττα απο τον Πλατανιά τα έβαλε με τους παίκτες. Και είπε διάφορα, που αξίζει κάποιος να σταθεί. Είπε πράγματα που βγάζουν κάποιες αλήθειες..., για όσους είναι σε θέση να βλέπουν τις αλήθειες, για όσους αποδέχονται τις αλήθειες...

Πρώτα-πρώτα ο Ισπανός προπονητής δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό. Είμαι η ομάδα, κύριε, και σε φέρνω να δουλέψεις, μ' αυτούς τους παίκτες. Αυτούς έχω. Δεν συμφωνώ μαζύ σου να σου παραδώσω την ομάδα για να έρθεις, να μου πεις, μετά απο ένα ανάποδο αποτέλεσμα ότι οι παίκτες μου είναι Τιτίκες. Φτερά και πούπουλα.

Ο Φάμπρι δεν θα έλεγε τίποτα για τους όρχεις των παικτών αν η ομάδα κέρδιζε. Έχασε απο τον Πλατανιά και ο Ισπανός είπε τη μεγάλη κουβέντα: Κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλλα του Παναθηναϊκού.

Μόνο οι παίκτες; Δεν κατάλαβα. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει αυτόν για προπονητή; Δεν το συζητώ. Ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει αφεντικό τον Αλαφούζο; Σίγουρα αξίζει ο Αλαφούζος αν πράγματι πέτυχε τους στόχους του, σύμφωνα με τις δικές του προσδοκίες. Κι αν πράγματι θεωρεί ο ίδιος ότι... δικαιώθηκε η ανάληψη της ευθύνης που ανέλαβε.

“Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει σε ποιά ομάδα παίζουν είπε ο Φάμπρι. Οκεϋ. Ας δεχθούμε ότι ισχύει αυτό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ οι συνεργάτες του στη διοίκηση, όλοι οι παρατρεχάμενοι, έχουν...καταλάβει σε ποια ομάδα χάνουν το χρόνο τους; Αυτό γίνεται, για να κάνουμε ταμείο. Δεν βλέπω κάτι άλλο εδω κι ένα χρόνο. Και αυτοί χάνουν το χρόνο τους και ο Παναθηναϊκός επί των ημερών τους χάνει κάτι πολύ περισσότερο απο το χρόνο του.