ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ "ΘΕΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Για μία ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Ευτυχώς γι'αυτόν που δεν έχασε από τον Πανιώνιο. Ποδόσφαιρο είναι αυτό! Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, άσχετο αν δεν άρεσε σαν ομάδα, όμως συγκριτικά με τον Πανιώνιο είχε περισσότερες ευκαιρίες να φθάσει στη νίκη. Αυτό, όμως, δεν είναι στα θετικά του Παναθηναϊκού. Απεναντίας, δείχνει ολοκάθαρα το πρόβλημά του.

Είπε ο Βονόρτας ότι μας στοίχησε η αστοχία. Τι εννοεί; Έχεις πρόβλημα σαν ομάδα όταν είσαι τόσο άστοχη όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν έχεις ικανότητα, ίσως αυτοσυγκέντρωση, ίσως κάτι άλλο που φαντάζομαι θα επισημάνουν για την αστοχία οι κύριοι της κομπανίας που αποτελούν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Πανιώνιος επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να φθάσει σε πολλές, πάρα πολλές τελικές προσπάθειες. Ακόμα κι αν υποστηρίξει κανείς ότι στον Παναθηναϊκό οφείλεται, κι όχι στην αρνητικότητα του αντιπάλου του, που είχε περισσότερες πιθανότητες για το γκολ, αυτό δεν αρκεί. Αλλοίμονο. Μία ομάδα δεν γράφει στη ζυγαριά επειδή φθάνει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μόνον αν έχει αποτελεσματικότητα.