ΜΑΧΗ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ Ο “ΠΡΟΔΟΤΗΣ” ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Φοβερή είδηση. ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΥΜΠΕ. Ίσως και να είναι αποκλειστική. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση να γίνει πρωτοσέλιδο μια συνάντηση που δεν είχε λόγο να πραγματοποιηθεί. Και βέβαια δεν οδήγησε πουθενά.

Αφήνω στην άκρη ότι αυτή η...αποκαλυπτική είδηση εκθέτει τον Αλαφούζο και κυρίως τον Παναθηναϊκό. Αλλοίμονο. Ολόκληρος Αλαφούζος να εμφανίζεται ότι παλεύει, ότι δίνει αγώνα για να καταφέρει να πείσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Και ποιος στο φινάλε, είναι ο Νϊκος Λυμπερόπουλος, που κατά το αποκαλυπτικό και πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ λέει “όχι” σε κοτζάμ Παναθηναϊκό;

Αυτό περί μείωσης του προέδρου και του Παναθηναϊκού το αφήνουμε. Μιλάμε δημοσιογραφικά. Αφού απο το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η προεδράρα τα έδωσε όλα, το πάλαιψε να τουμπάρει τον Λυμπερόπουλο, άρα έτσι έγινε, το ρεπορτάζ θα πει την αλήθεια.

Ναι, ποιος είναι ο Λυμπερόπουλος για να τον θέλει τόσο πολύ ο Αλαφούζος; Μέχρι χθες έπαιζε μπάλλα. Δεν έχει δώσει δείγματα δουλειάς σαν “τεχνικός διευθυντής”. Άσε που είναι και “προδότης”. Ετσι είναι. Ο Νταμπίζας δεν έπαιξε στον Παναθηναϊκό και μετά υμνήθηκε από τον κόσμο μιας άλλης ελληνικής ομάδας, όπως συνέβη με τον “αεκτζή” Λυμπερόπουλο.

Μαγκιά για τον Λυμπερόπουλο που αγαπήθηκε απο τους αεκτζήδες. Λέμε, όμως, γι' αυτούς που χρεώνουν οπαδικό πατριωτισμό στον γάβρο Νταμπίζα.

Από το τίποτα να βγει είδηση. Επειδή δεν είχαν την ενημέρωση της συνάντησης Αλαφούζου-Αναστασίου που πρωτοβγήκε απο το site του αποδυτηριάκια. Ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει. Δεν αναφέρομαι σε μια εφημερίδα. Γενικώς. Αφρούς έβγαλε το κύκλωμα. Του έβαλαν πάγο του Αλαφούζου. “Γιατί δεν μας είπες τίποτα. Σ' εμάς που σου κάνουμε τέτοια μόστρα”. Ένας άλλος είχε γράψει ότι δεν ήταν παρών ο Νταμπίζας στη συνάντηση Αλαφού-Αναστασίου, “όπως γράψανε τα site”. Ποιά site; Ενα site το έγραψε μόνο, αυτό του αποδυτηριάκια.

Με την ευκαιρία ένα φλας μπακ. Ο Παπαδόπουλος, ο Καλαματιανός ρουμπίνιας, είχε υπογράψει με την ΑΕΚ για να πάει ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Επιστρατεύθηκε ο αεκτζής δημοσιογράφος Τάσος Μπούρας και το σκηνικό ήρθε τούμπα. Ο Λύμπε πήγε στο ραντεβού με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που περίμενε στο Ιντερκοντινένταλ τον Μεσσήνιο ποδοφαιριστή, κι έτσι τον “έκλεψε” απο την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Τελικά. Ποτέ δεν ήταν συμπαθής στο βαρδινογιαννέικο ο Λυμπερόπουλος, ούτε ο ίδιος ένοιωθε ποτέ βάζελος. Το μόνο κέρδος του στον Παναθηναϊκό, ήταν ότι εκεί βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.