ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ποιος Σαρρής; Δεν είναι Ντέμης Νικολαίδης, κάποιος που έχει αναπτύξει σχέσεις γνωριμίας με τα ΜΜΕ, για να τον περιποιηθούν, να τον περάσουν στα μαλακά. Τον κάλεσαν σαν ύποπτο, να καταθέσει, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κι αυτό έγραψε το δικαστικό ρεπορτάζ. Ποιος Σαρρής; Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι, όχι του Παναθηναϊκού ή, του Ολυμπιακού, για να πέσει πασαλιψατέρ. Οτι ο Ντέμης πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δεν υπάρχει κλήτευση, ούτε δίωξη, ούτε πρόσκληση για καφέ.

Υπόθεση στημένων ματς. Ξανάρχεται  στην επικαιρότητα μέρες που πέθανε η Θάτσερ. Τι σχέση έχει αυτό; Πως δεν έχει σχέση. Είχαν ένα πρόβλημα στην Αγγλία, με τον χουλιγκανισμό, και είπανε να το τελειώνουμε. Και το τελειώσανε.

Θα βγει τίποτα με τα στημένα ματς; Με τους στημένους πίνακες διαιτησίας; Αυτός είναι ο σχετικός φάκελλος. Ηδη κατέθεσαν σαν ύποπτοι οι Μπριάκος, Δούρος και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Κουρίδης. Ο Σαρρής μίλησε για σκευωρία. Τίποτα δεν αποκλείεται.

Από την άλλη από τον Παναθηναϊκό την παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης, πολύ καλά κάνουν. Το περίεργο είναι ότι οι κατηγορούμενοι δεν κατέθεσαν πρώτα σαν μάρτυρες. Ποιά είναι η ουσία τελικά;

Να βγει στο φως η σκευωρία, για την οποία αναφέρεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Η κόντρα στην κατηγορία. Όχι να λέμε για να λέμε. Άλλος να υποστήριζει ότι γίνονται ματσαραγκιές στους πίνακες για να ελέγχεται η σακούλα στο πρωτάθλημα, άλλοι ότι όλα είναι πεντακάθαρα και δούλεψε η σκευωρία και στο τέλος απο τηγανίτα τίποτα.