ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ Ο ΑΡΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θλιμένη Θεσσαλονίκη. Αυτό το ρούχο, της θλίψης, φοράει η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος. Καμμία σχέση με Αθήνα και τον αττικό της ουρανό. Η συννεφιά της Θεσσαλονίκης δίνει στην ατμόσφαιρα αυτή τη χλωμάδα που την έχουν συνηθίσει οι κάτοικοί της...

Είναι καλός ο Θεός. Στέλνει βροχή τους τελευταίους μήνες και πλημμυρίζουν οι αποταμιευτήρες του ύδατος. Μέχρι και εξαγωγή νερού μπορεί να κάνει η Ελλάδα. Μόνον ο Θεός και οι Γερμανοί είναι καλοί.

Μιλάμε για τη Θεσσαλονίκη που έχασε μία ομάδα της, τον ιστορικό Ηρακλή, από τη μεγάλη κατηγορία. Να χάσει και τον Άρη; Πάει πολύ. Να μείνει μόνος του, κυρίαρχος ο Ιβάν ο Τρομερός; Ευτυχώς που οι Σουπεράδες του Άρη άλλαξαν τα ρούχα τους.

Υπάρχουν και τα ενδύματα ντούμπλφας. Ένα μπουφάν με δύο πρόσωπα. Μία καμπαρντίνα με δύο όψεις. Μπαίνεις στην τουαλέτα με ρούχο μαύρο και βγαίνεις αφού ουρήσεις με λα κρεμ, παρακαλώ. Όπως στο σινεμά. Φοράς το ρούχο, το ντουμπλφας από την άλλη πλευρά.

Τον είχαν αποκαθηλώσει τον Σκόρδα από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ οι Σουπεράδες  και τώρα τον “αποκατέστησαν”. Τον επανέφεραν στον Παράδεισο του Άρεως. Του είχαν δείξει την έξοδο διότι ο Λάμπρος είχε φάει το μήλο, ως άλλος Αδάμ. Μη δαγκώσεις τον απαγορευμένο καρπό τον είχαν προειδοποιήσει οι θεματοφύλακες των οσίων και ιερών του Άρεως, οι οποίοι δεν ενεργούν  σαν τον Θεό του πολέμου, αλλά σαν τον Δία!

Όποιος στον Άρη δεν υπακούει στον Σούπερ 3 θα φάει στο κεφάλι τους κεραυνούς του Δία.