Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η', ΙΒΑΝ-ΑΛΑΦΟΥΖΟ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν κρύβω την περιέργειά μου. Ψοφάω, σου λέω, να πάρω πρέφα πως θα ξηγηθεί στην πιάτσα ο Λάμπρος  Σκόρδας. Θα συμμαχήσει, δηλαδή θα προσκυνήσει τον Μαρινάκη ή, θα ενισχύσει τη συμμαχία βαράτε και ας κλαίω της εξυγίανσης Αλαφούζου-Σαββίδη; Προς τα που θα κλίνει ο ζεν-πρεμιέ των προέδρων του πρωταθλήματος;

Δεν αποκλείεται ο Λάμπρος Σκόρδας να παραμείνει ανεξάρτητος. Να υπερτονίσει έτσι την ηγετική του φιγούρα. Πήγαν οι τρεις δικηγόροι του Άρη που ανέλαβαν να προχωρήσουν την υπόθεση να ενταχθεί η ΠΑΕ στο άρθρο 99 και ο νέος πρόεδρος τους είπε: “Θα σας ενημέρωσω...”. Η τριανδρία των νομικών ρώτησε τι κάνουμε και ο αρχηγός πασών των φυλών ήθελε πρώτα να σκεφθεί. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι ηγέτες.

Ο κόσμος να έχει κατανόηση. Είναι δύσκολο να είναι ανεξάρτητος. Αναρχοαυτόνομος, όπως ο εφοπλιστής Βελής, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αθηνών, που είναι έτοιμος να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρει κανέναν αυτός ο Βελής, δεν θέλει να μιλάει με κανέναν, ασχολείται μονάχα με την ομάδα του, σου λέει πληρώνω όσα χρειάζεται η ομάδα της καρδιάς μου και δεν γουστάρω κολλητηλίκια, με παρασκήνιο και προσκήνιο.

Μπορεί να ξηγηθεί ο Σκόρδας στο έτσι; Να ξεχάσει, δηλαδή, το πως πολιτευόταν, βεβαίως για το καλό του Άρη, όπως την περίοδο που ξαναήταν πρόεδρος.