ΙΑΒΕΡΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΑΓΙΑΝΝΗΔΩΝ

 

Αλά Πάγκαλος ξανακτύπησε ο Αλαφούζος. Μίλησε για Παράγκα. Και ότι είναι έγκλημα τεράστιο ο υποβιβασμός της ΑΕΚ. Φοβερά πράγματα. Είναι για λύπηση ο αεκτζής αν τον πάρει στα σοβαρά τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Υπάρχει Παράγκα; Αποδυτηριάκιας μιλάει. Βεβαίως και υπάρχει Παράγκα. Πάντα υπήρχε Παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνον που πήρε το όνομα Παράγκα μία συγκεκριμένη περίοδο, από το 1996 μέχρι το 2001.

Διαφορετική μορφή, διαφορετικό τρόπο επηρεασμού στη διαιτησία είχε η ΠΑΕ που ήλεγχε το παρασκήνιο πριν την Παράγκα. Και διαφορετικό τρόπο μετά την Παράγκα. Ο Αλαφούζος, λοιπόν, αν εννοεί την περίοδο μετά τη θρυλική Παράγκα, αν εννοεί το Σήμερα, θα έπρεπε να βαπτίσει το σημερινό παρασκήνιο με ένα όνομα διαφορετικό, εμβληματικό, για να έχει επικοινωνιακή δυναμική ο εισαγγελικός του λόγος.

Πέρα απ'αυτό. Γιατί η Παράγκα να θέλει να υποβιβάσει την ΑΕΚ, όπως υποστηρίζει ο Αλαφούζος; Μιλάει ασφαλώς για την Παράγκα του ΟΦΗ και της Βέροιας, του Πανθρακικού και του Πλατανιά, του Άρη και του Λεβαδειακού.