ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΑΙΖΟΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Άλλο πάλι αυτό. Ανακάλυψα, λένε, τον Βελλή του Απόλλωνα για να κάνω το παιχνίδι μου. Ότι αυτό έκανε μια ζωή ο αποδυτηριάκιας. Την έπεφτε σε άτομα εκτός πρώτου πλάνου και τα φωτογράφιζε διότι ήταν αβανταδόρικα και να λέει τα δικά του.

Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση με τον συγκεκριμένο μεγαλομέτοχο του Απόλλωνος, ο οποίος βέβαια έχει τις ιδιαιτερότητές του. Και, κυρίως, ο άνθρωπος που μπήκε στο παιχνίδι με τον Πέτρο Παπά της ΑΕΚ, από μόνος του, λέει ο αποδυτηριάκιας, αποτελεί μία όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου.. Δεν ψάχνεται, δηλαδή, ο άνθρωπος να βρει άκρες στο κύκλωμα κι αυτό είναι πρώτη είδηση.

Ναι, είπανε με τον φίλο του και επίσης εφοπλιστή Παπά της ΑΕΚ να ξεκινήσουν φίφτυ-φίφτυ στον Απόλλωνα, αλλά στην πορεία, μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, ο αεκτζής την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Το επαναλαμβάνω. Επειδή το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στα ίσα, επειδή το κέντρο αποφάσεων έχει δεσμεύσεις, με αρκετές ομάδες, είναι αδύνατον να μη στηθεί από την διαιτησία ο Απόλλωνας του Σταμάτη Βελλή, με την άνοδο του στη σούπερ λίγκα. Ε, από τώρα κρατάτε τον τον άνθρωπο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος Ολυμπιακός και ΠαναθηναΪκός; Απολλωνάρα ολέ!