ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΜΠΑΡΤΣΑ, ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Έχασε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ από την Μπαρτσελώνα. Αυτή δεν είναι είδηση. Η είδηση είναι ότι ο Καραγκιόζης παραμένει Καραγκιόζης. Ότι δεν έχει μάθει να χάνει. Κι όταν δεν το έχεις μάθει αυτό, μετά από τόσα χρόνια, τότε δεν αξίζεις και να κερδίζεις. Αυτό το τελευταίο νέο, αυτή την τελευταία είδηση είναι κομματάκι δύσκολο να τη μασήσεις. Έχω κατανόηση.

Έπαιξε την παρτίδα με την Μπαρτσελώνα ο Παναθηναϊκός κι έχασε. Δεν κέρδισε. Το λες. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό λέει ο μοσχόμαγκας. Ο κουραδόμαγκας τι θα πει; Τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου, δικά μου κι αυτά.

Έχασε ο Παναθηναϊκός και ο ψευτόμαγκας θα πει ότι κέρδισε η ομάδα. Ότι αφού μας άξιζε η νίκη, άρα είναι σα να κερδίσαμε. Όχι σαν, κερδίσαμε κανονικά. Γι'αυτό είμαστε περήφανοι. Γι'αυτό τιμήσαμε τον Παναθηναϊκό. Την Ελλάδα, τον Αλέξανδρο, τον Κολοκοτρώνη και τον Παύλο Μελά. Όχι αυτόν, αυτόν τον αφήνουμε για τους βόρειους πατριώτες, όχι όλα δικά μας.

Έχασε, ρε, ο Παναθηναϊκός. Πείτε το. Μην το φοβόσαστε. Δεν ντροπιάζετε την ομάδα, τον εαυτό σας ντροπιάζετε. Και σ'αυτούς που έχουν ένα κουκούτσι μυαλό δείχνετε ότι είστε η ντροπή του Παναθηναϊκού. Έτσι λέω εγώ. Ότι είστε πιο χαμηλοί από το ανάστημα του Παναθηναϊκού.