Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το μεγαλύτερο κόλπο είναι αυτό που σκέφθηκε ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μεγαλειώδους ευφυίας. Χάνει ένα κρίσιμο ματς η ομάδα και ο πρόεδρος δίνει το πριμ νίκης. Γιατί το έκανε αυτό; Καλά, μιλάμε, ότι ο άνθρωπος δεν παίζεται. Πήρε όλα τα διπλώματα των προέδρων ομάδων.

Δεν έχασα σου λέει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Δεν απέτυχε η ομάδα μου να προκριθεί. Κέρδισα. Ποιος είναι ο διαιτητής που αποφασίζει για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού; Ο τίποτας είναι. Δεν έχει καμμία σημασία το φύλλο αγώνα. Εγώ είμαι ο νικητής. Είμαι ο άχαστος πρόεδρος.

Δεν κάνουμε πλάκα. Το θεωρώ πιθανό να την κάνει πατέντα τη δουλειά. Δηλαδή; Αυτός θα αποφασίζει πότε θα χάσει. Θα τελειώσει το ματς, που το έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός, και ο πρόεδρος θα ανακοινώσει ότι η ομάδα έχασε. Πως! Δεν με ικανοποιήσε η απόδοση σας, άρα θεωρώ ότι δεν κερδίσαμε, δεν παίρνετε το πριμ.

Μιλάμε σοβαρά. Ο υιός Γιαννακόπουλος ίσως την έχει δει προεδράρα. Όχι απλά ένα προεδράκι. Αρνείται, δηλαδή, την αποτυχία του, ότι μ'αυτόν πρόεδρο ο Παναθηναϊκός δεν πάει Λονδίνο, και αποφάσισε να πάει στην αγγλική πρωτεύουσα.  Αφού θα πληρώσει το πριμ πρόκρισης στους παίκτες γιατί να μην πάει Λονδίνο; Θα πάει. Κανείς δεν τον εμποδίζει.