ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το παρασκήνιο για το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης. Το τι παίζει στο αγκάθι της αδειοδότησης. Γι'αυτό, άλλωστε, ορίστηκε το μπαράζ, επειδή δεν είναι σίγουρο πως θα πάρουν άδεια να συμμετάσχουν στο γιουρόπα όλες οι ομάδες των πλαίη-οφ, δηλαδή ο ΠΑΣ Γιάννενα. Λοιπόν.

Αν δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ, που χρωστάει κάτι ψιλά μόνον, δεν θα πάρει άδεια και ο Παναθηναϊκός, που οικονομικά έχει μεγάλο άνοιγμα. Από την ανάποδη το ξαναλέω. Αν πάρει άδεια ο ΠΑΣ τότε θα πάρει και ο Παναθηναϊκός! Δεν έχει σημασία αν η μία ομάδα κλείνει την τρύπα της με λίγα κατοστάρικα και η άλλη, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένεση εκατομμυρίων.

Τι θα γίνει; Λέμε τι παίζει. Βγάλε το συμπέρασμα μόνος σου. Αν, τελικά, η ΕΠΟ δώσει άδεια και σε ΠΑΣ και σε ΠΑΟ, τότε η ομοσπονδία θα εκτεθεί στην ΟΥΕΦΑ. Μη γίνει το άλλο. Να αδειοδοτήσει η ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ να ακυρώσει την αδειοδότηση.

Σενάριο. Περνάει την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός, όμως βλέπει κόκκινη κάρτα στην αδειοδότηση. Και επειδή δεν θα αδειοδοτηθεί και ο ΠΑΣ, αν αυτό συμβεί και στον Παναθηναϊκό, θα προκριθεί στην Ευρώπη η Ξάνθη. Χαίρετε.