ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

 

Να σου πω τι σκέφθηκα και μη μου τη βγεις από αριστερά, μη μου πεις ότι είναι σατανικό το μυαλό του αποδυτηριάκια. Όταν η σκέψη σε οδηγεί στο σωστό δεν υπάρχει καμμιά σκέψη σατανική, καταραμένη, αφορισμένη. Λοιπόν.

Εύχομαι στο προσεχές πρωτάθλημα να υποβιβαστεί και ο Παναθηναϊκός. Βάλτα κάτω και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζύ μου. Τον Ιβάν δεν τον κουσουμάρω ότι έχει πάρει μπρος. Ότι έχει αντιληφθεί ποιες είναι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχο. Θαρρεί με το ρευστό του ο Ρώσος ότι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Δεν είναι έτσι, όμως. Ποδόσφαιρο είναι αυτό.

Βάζεις λεφτά, όπως σ’ όλες τις μπίζνες, αλλά ασχολείσαι από πολύ κοντά από πολύ στενά με τη δουλειά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Όχι βάζω άλλους κι αν αποδειχθούν της πλάκας τους αλλάζω. Δεν γίνεται έτσι.

Χωρίς, λοιπόν, τρομερό τον ΠΑΟΚ του τρομερού Ιβάν πάλι το πρωτάθλημα θα είναι μονοπώλιο του Ολυμπιακού. Όχι ολιγοπώλιο, όπως ήταν τα τελευταία χρόνια, όπως είχαμε συνηθίσει με διεκδικητές, έστω ψευτοδιεκδικητές 2-3 και 3-4 ομάδες. Οπότε τι να κάνει χωρίς καμμία τύχη έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, τι να κάνει στη σουπερ λίγκα; Καλύτερα να ακολουθήσει την ΑΕΚ. Γιατί να υποβιβαστεί και ο Παναθηναϊκός; Εγώ θα σου πω.

Αφού δεν έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην κορυφή της σούπερ λίγκα, γιατί να μην αποκτήσουμε στην Β΄ εθνική; Στο κάτω- κάτω Ελλάδα είσαι. Τι θα πει σούπερ λίγκα, σούπερ πρωτάθλημα! Σα να έχει κάποιος στην τράπεζα 117 ευρώ και εσύ να του λες ότι είναι 117 χιλιάρικα. Σαν είναι κοντοστούπης κάποιος και εσύ στα χαρτιά να τον δηλώνεις 1μ. 97.

Αφήστε μόνο του τον Ολυμπιακό με τις μικρές ομάδες στη σούπερ λίγκα και στη Β ΄ εθνική, γιατί όχι και στην Γ΄ εθνική, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μαζύ με την ΑΕΚ ! Η πρωταθληματάρα. Και χωρίς παράγκα, που λένε Αλαφούζος και Σαββίδης.