Ο ΠΑΟΚ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΔΩΝΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σκέφτονται σοβαρά κιαι Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ. Δεν πάνε τζάμπα τα λεφτά που πληρώνει ο Ιβάν ο Τρομερός σ’ όλα τα στελέχη της ΠΑΕ. Πάνε να πάρουν μια περισπουδαστή απόφαση. Μετά από κρισάρα και κάργα προβληματισμό. Όπως ακριβώς τα παληά τα χρόνια, τα πολύ παληά που τα λένε και πέτρινα, τότε όπου οι άνθρωποι είχαν τη σοφία να κτίζουν την πέτρα κι όχι μ’ αυτό το αντιανθρώπινο υλικό, το μπετόν.

Απολυόταν π.χ. στη μέση της σαιζόν ο προπονητής στον Ολυμπιακό ή, την ΑΕΚ και αναλάμβανε ένας βετεράνος, ο Δαρίβας, ο Σταματιάδης. Και επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο όλο και εκσυγχρονίζεται με  σκαπανείς τις μεγάλες ομάδες, η καταφυγή στον παίκτη που κάποτε είχε φορέσει τη φανέλλα της ομαδάρας συνεχίζεται ακόμα…

Φυλακούρης π.χ. στον Παναθηναϊκό, υπηρεσιακός προπονητής. Καλό παιδί ο Τότης, θα είναι παράλειψη να κάνεις πάρτυ και να μην τον καλέσεις, διότι είναι ολότελα διασκεδαστικός με τα καλαμπουράκια του. Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στην παρέα, ανοίγει η καρδιά σου.

Δεν κρίνουμε σαν προπονητή τον Φυλακούρη, ούτε τον Γεωργιάδη. Την προχειρότητα, την έλλειψη σοβαρότητος, την ανικανότητα της αντιμετώπισης της κρίσης σε μια εταιρεία, αυτό κρίνουμε. Αυτό επισημαίνουμε.

Κοτζάμ ΠΑΟΚ και συνελήφθη αδιάβαστος, απροετοίμαστος στην περίπτωση του Δώνη. Σαν κι αυτόν που ενώ είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά έξω το σπίτι του δεν είχε πάρει χαμπάρι και είχε κατεβάσει κανονικά τα σώβρακα στην τουαλέτα… Και, τελικά, όταν πια οι φλόγες μπούκαραν μέσα στο σπίτι αφήνει στη μέση το άδειασμα και πριν προλάβει να σηκώσει το παντελόνι άρχισε να τρέχει όπου φύγει –φύγει…

Διαβάστε ακόμα:

Πυροσβέστης θα κτίσει τον νέο ΠΑΟΚ

Προηγούμενα με Δώνη οι ΠΑΟΚτζήδες

Του ΠΑΟΚ ο προπονητής μας άφησε στο σκοτάδι