ΠΡΩΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ

 

Αν ο Ολυμπιακός έχει τον Μιραλάς και τον Τοροσίδη... Δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα! Ποιος Νταλάρας; Ο Τσώλης είναι. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε τον έτσι και τον δέτσι...Ε, δεν τους έχει μάστορα. Η ιδιοκτησία έκρινε ότι συμφέρει τον Ολυμπιακό να τους παραχωρήσει τους δύο παικταράδες. Και πολύ καλά έκανε. Ολυμπιακός είναι, δεν είναι κάτι σπέσιαλ. Πέρα από το όνομα του δεν είναι τίποτα περισσότερο ένα με δύο κλικ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Εσένα, Τσώλη, τι σε κόφτει που δεν παίζουν σήμερα οι  Τοροσίδης, Μιραλάς;
Κορίτσια, λάβετε υπ’όψιν τον αποδυτηριάκια. Μία ομάδα πρέπει να κάνει μεταγγραφές. Να πουλάει και να αγοράζει. Μεταγγραφές δεν είναι μόνον πληρώνω, αλλά και τα παίρνω. Προηγείται, μάλιστα, το εισπράττω από το ξοδεύω. Δεν κατάλαβα. Πώς θα πληρώσω αν δεν έχω; Και για να έχω θα πρέπει να πουλήσω πιο ακριβά αυτό που αγόρασα. Ή, να πουλήσω παίκτη που εγώ ανέθρεψα.

Σίγουρο. Ο Μαρινάκης θα αλλάξει οικονομική πολιτική αν αύριο ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει κατ’ευθείαν στο τσάμπιονς λιγκ. Αν δεν τη χώνεται ούτε από τους προκριματικούς στους ομίλους του τσάμπιονς λήγκ. Παράλογο είναι να βάζει το χέρι στο παντελόνι όταν δεν έχει εξασφαλισμένο το μπόνους της Ευρώπης.

Όσο για τον Μιραλάς, Τοροσίδη που είναι το ζόρι με τους γάβρους; Στο φινάλε δεν είναι ηθικό και πρέπον να του κόβεις τον δρόμο του αλλουνού όταν θέλει να πάει σε μία ανώτερη ομάδα. Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με Έβερτον και Ρόμα. Σε παρακαλώ.