ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 

Παιδιά, το πράγμα δεν είναι έτσι. Και πώς είναι; Αλλοιώς είναι. Δεν φταις εσύ, αλλά να, που η ζωή έτσι όπως την φτιάχνει η καταραμένη η τεχνολογία, η τεχνογνωσία, η τεχνοκρατία, όλα αυτά τα μπουρδέλα που ήταν άγνωστα, τουλάχιστον δεν έπαιζαν στην καθημερινότητα της δικής σου ζωής, λέμε ότι τα πάντα όλα έχουν προχωρήσει. Έχουν ξεφύγει.

Λέει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ότι θέλω να βοηθήσω. Ξέρει, όμως; Να βοηθήσει σε τι; Το έργο έτσι όπως παίζει σήμερα δεν έχει καμμία σχέση με το τι γινόταν πριν 20 και 40 χρόνια. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όπου σήμερα θεωρείται απόμακρο, ξεχασμένο, σχεδόν μεσαιωνικό το Μπείτε μέσα και δώστε τα όλα. Ένδεκα αυτοί, ένδεκα και εμείς. Πάνε αυτά. Γραφικότητες.

Σήμερα βγαίνουν να παίξουν δύο ομάδες κοι διαφορές τους σ’όλους τους δείκτες είναι στις λεπτομέρειες. Εκεί κρίνεται το αποτέλεσμα. Τι να ξέρει ο παλαίμαχος, ο παληός μαχητής του ’60 και του ’80; Χαμένη είναι η ομάδα αν τον βάλει στο παιχνίδι, όχι κεδισμένη.

Δύο είναι οι δρόμοι του ποδοσφαιριστή όταν θα κρεμάσει τα υποδήματά του. Το ένα να γίνει μέλος του Συλλόγου Παλαιμάχων για να βγάζει όποτε χρειασθεί ανακοίνωση ότι αδικεί την ομαδάρα  μας η ένα, δύο, τρία γαμιέται η διαιτησία ή, ότι το πουλημένο κράτος δεν χαρίζει τα χρέη της ΠΑΕ. Το άλλο είναι να φοιτήσει σε μία σχολή προπονητών.