ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΜΠΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Προκρίθηκε η Μπορούσια και απόψε θα δούμε τον άλλον ημιτελικό. Πρόσεξε τι λέω! Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Δεν θα σε δηλητηριάσω ποτέ. Γράφω Θα δούμε τον άλλον ημιτελικό, όχι, θα περιμένουμε ποια θα προκριθεί, η Μπάγερν ή, η Μπαρτσελόνα. Όχι αυτό! Για δύο λόγους.

Πρώτον, δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα προκριθεί. Είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι, όχι οπαδοί. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο, είμεθα υγιείς, όχι άρρωστοι, με αδυναμίες και με συνέπεια να μη χαιρόμαστε το ωραίο, να αγνοούμε το άξιο για χειροκρότημα.

Και δεύτερον, κύριοι μαλάκες, περιμένουμε να δούμε μπάλλα και όχι ποιος θα αποκλειστεί, ποιος θα προκριθεί. Τι ειπες; Δεν σε άκουσα καλά. Για ξαναπες το. Ότι η Μπάγερν έχει ήδη προκριθεί. Διαφωνώ. Αν εννοώ ότι παίζει πιθανότητα να κάνει το 5-0 η Μπάρτσα; Δεν είπα, δεν εννόησα τέτοιο πράμα.

Δεν υπάρχουν προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό άλλωστε κυριαρχεί το στοίχημα. Άμα ήταν εύκολο να βρεις τι θα γίνει τότε δεν θα είχε αναπτυχθεί η βιομηχανία του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Μπαρτσελώνα-Μπάγερν. Όλα μέσα. Να ξανακερδίσει η Μπάγερν. Να χάσει με 4-0. Όλα μέσα, κι αυτά που βλέπεις και αυτά που δεν πάει ο νους σου. Αυτή είναι η μαγεία της μπάλλας. Και οι μαλάκες τη λένε πουτάνα. Η γκέλα της αιωνιότητος.

Αν ήταν κλάση ο κόσμος και όχι ένας μαλάκας και μισός δεν θα έλεγε πουτάνα τη μπάλλα, ούτε βασιληά το ποδόσφαιρο. Θα έλεγε βασίλισσα τη μπάλλα και πούστικο το ποδόσφαιρο. Χαίρετε.