ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΤΙΓΡΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο εξόριστος στο Παρίσι, δεν θα αρχόταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 1974 αν δεν είχε καταρρεύσει η χούντα. Αυτό έγινε. Καμμία επανάσταση δεν ανέτρεψε τη δικτατορία των επίορκων αξιωματικών. Μόνοι τους έπεσαν, στην πραγματικότητα και δίχως την παραμικρή πίεση των πολιτικών ή, ξένων διπλωματών παρέδωσαν την εξουσία στον Καραμανλή.

Η κουβέντα είναι για την ΑΕΚ. Για το πως, εκτός προγράμματος, εκτός προβλέψεων, επαναδραστηριοποιήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Όταν λοιπόν, οι πραξικοπηματίες συνειδητοποίησαν ότι έχασαν το παιχνίδι από τα δικά τους λάθη, όταν η προδοσία τους έφθασε να κοστίσει την απώλεια της μισής Κύπρου, αποφάσισαν να παραδώσουν στον Καραμανλή που μέχρι την προηγούμενη μέρα έκανε τον περιπατό του στο Δάσος της Βουλώνης.

Στην πραγματικότητα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καραμανλής είχε γίνει ήδη πρωθυπουργός, άλλωστε γι’ αυτό το ίδιο κιόλας βράδυ ορκίστηκε και έφτιαξε την κυβέρνηση του με την...άδεια του αντιβασιλέα στρατηγού Ζωϊτάκη, οργάνου της χούντας. Όπως, λοιπόν, βγήκε απο τη ναφθαλίνη ο Καραμανλής και ξανάγινε κυβερνήτης στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια επειδή χρεοκόπησε η χούντα, έτσι και ο Μελισσανίδης, λόγω του υποβιβασμού της ΑΕΚ, επαναδραστηριοποιείται.

Αν,δηλαδή, η ΑΕΚ παρέμενε στην σούπερ λίγκα δεν θα είχε έρθει ακόμα η ώρα της επιστροφής του τίγρη. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κόσμος της ΑΕΚ, ο επώνυμος και ο ανώνυμος είναι που κάλεσε να πάρει πρωτοβουλίες τον Μελισσανίδη, ο οποίος όχι ηγετικά, ούτε και από μακρυά δεν έβλεπε πως θα εμπλεκόταν με την αγαπημένη του ομάδα, τούτη την περίοδο.