ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Απο τον Μελισσανίδη τι θέλεις; Είσαι παοκτσής και σε ρωτάω για να ξέρουμε που είμαστε, τι θέλεις απο τον Ιβαν Σαββίδη. Ξεκάθαρα πράγματα.

Αν τελικώς μπλεχτεί με την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, τότε ξέχνα ό,τι παίζει στην πιάτσα. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να κουνηθεί κάποιος πονηρός σε βάρος της ΑΕΚ. Ξέχνα το. Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Μπορεί να λείπει χρόνια απο το ποδόσφαιρο ο τίγρης αλλά ποτέ δεν το ξέκοψε.

Λοιπόν. Δεν λησμονούμε το ερώτημα. Απλά σου δίνω ένα αβάτζο να έχεις χρόνο για να μου δώσεις την απάντηση σου. Ήθελες να φύγει ο Βαρδινογιάννης. Γιατί; Συγκεκριμένες οι απαντήσεις σου. Να φύγει και ο Κόκκαλης. Τι περίμενες απο την πολυμετοχικότητα του Παναθηναϊκού; Μόνο να πάρει ένα κωλοπρωτάθλημα, από το μοναδικό αντίπαλο, Ολυμπιακό που ήταν πια ένα ερείπιο. Και τι θέλεις απο απο τον Μαρινάκη;

Δεν το συζητάμε ότι με τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ έρχεται επιτόπου τούμπα όλο το σκηνικό στο ποδόσφαιρο. Την ίδια στιγμή μεταμορφώνεται η ΕΠΟ και η διαιτησία. Όλοι ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Μελισσανίδης. Εάν αδικήσει την ΑΕΚ ένα κοράκι, όμως χωρίς την προθεσή του, ο Μελισσανίδης πρώτος θα τρέξει να συμπαρασταθεί στον διαιτητή. «Μην ανησυχείς δεν είμαστε χθεσινοί, συμβαίνουν αυτά, ήσουν άτυχος, δεν πειράζει, αγόρι μου...»

Αυτό θέλεις απο τον πρόεδρο της ομάδας; Αυτή τη μαλακία που λέει ο Τσίπρας, ότι θα κτυπήσει τη διαπλοκή. Γι’ αυτό αγόρασε ο Ιβάν τον ΠΑΟΚ: Για να προαστατεύσει την ομάδα απο το παρασκήνιο, ρωτάω.

Το χειρώτερο κακό το παρασκήνιο το κάνει στην ομάδα που βοηθάει. Κατάρα θα ήταν για την ίδια την ομάδα, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, αν ήλεγχαν αυτές το παρασκήνιο. Έτσι λέει ο αποδυτηριάκιας. Απο τον Σαββίδη περιμένω να μου νοικοκυρέψει το μαγαζί, να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα. Το τελευταίο που περιμένω από τον επίσης αυτοδημιούργητο μεγιστάνα Μελισσανίδη είναι να τον τρέμουν οι διαιτητές και οι διαιτητοπατέρες. Άμα ήταν έτσι, τότε να φωνάζαμε κάποιον απο τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Για γαμπρός ο Νοτιάς για περισσότερα ο Μελισσανίδης