ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ (ΜΗ) ΣΗΜΑΣΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μπαράζ Παναθηναϊκός-Ξάνθη. Ιστορίες για φλούφληδες. Τι να σου πω; Αν είχε πλάκα το έργο να το κάναμε ανέκδοτο. Δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη να γίνονται αυτά. Μπαράζ ανάμεσα σε δύο ομάδες για μια θέση στην περίπτωση που κάποια από τις τέσσερις υποτίθεται που θα διαγωνισθούν στα πλαίη οφ έχει πρόβλημα αδειοδότησης. Μπαράζ Παναθηναϊκός-Ξάνθη για τα μπάζα. Όπως στο λέω. Για παράνομη χωματερή.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα, θα είναι έκπληξη να του δοθεί η πράσινη κάρτα εξόδου στην Ευρώπη. Για ποιο μπαράζ μιλάμε; Η Ξάνθη ακόμα και αν χάσει το σημερινό ματς, επειδή δεν έχει πρόβλημα να αδειοδοτηθεί, θα προκριθεί αυτή στην Ευρώπη διότι το πιθανότερο είναι να μην αδειοδοτηθεί ούτε ο ΠΑΣ Γιάννενα. Λέω τι παίζει στο παρασκήνιο.

Πέρυσι με μια σκανδαλώδη απόφαση ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε από την ΕΠΟ την αδειοδότηση. Θα επαναληφθεί και φέτος το σκάνδαλο; Εκτός κι αν βελτιωθούν δραστικά τα οικονομικά του Παναθηναϊκού.

Περίεργο μπαράζ. Περίεργη η απόφαση της Σούπερ Λίγκας να ορίσει αυτό το, όπως θα αποδειχθεί τουλάχιστον, περιττό μπαράζ.