Ο ΚΑΠΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Να χαρείς μπορείς; Μεγάλη υπόθεση αυτή. Να είσαι στη μιζέρια εύκολο. Το ΄χεις και μόνος σου, είναι και η κρίση, έχεις και μια δικαιολογία παραπάνω. Τυχεροί οι γάβροι. Ήρθε το μπάσκετ και τους έκανε πασάδες πάλι. Ευφορία! Αυτό είναι που νοιώθεις με κάτι τέτοια πράματα, όπως αυτό που έκανε στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός. Σε γεμίζει ρε παιδάκι μου.

Δεν είναι μόνο η νίκη. Τα γράψαμε αυτά. Άμα είσαι οπαδός της νίκης δεν μπορείς να χαρείς πραγματικά. Σκέφτεσαι μόνο αν κάποιος άλλος έχει τα χάλια του επειδή εσύ κέρδισες. Όχι ότι εσύ έκανες μια δουλειά, ωραία και καθαρά, οπότε, όπως και να ‘χει, τους έχεις όλους γραμμένους.  Όχι! Παρτα μαλάκα, λες για τον άλλο τον βάζελο που ήπιε το φαρμάκι.

Γι αυτό λέω. Μπορείς να χαρείς γι' αυτό που είδες; Σε κάνει χαρούμενο αυτή η παράσταση γι’ αυτό που είναι, όχι γιατί είναι καλύτερη από μία άλλη που είδες και έπαιζε εκείνος ο μαλάκας ο ηθοποιός που δεν χωνεύεις;

Άμα μπορείς να χαρείς τότε ξέρεις να βλέπεις και μπάσκετ. Και αθλητισμό. Το έχεις κερδίσει το δικαίωμα. Αμα κάθεσαι μετά το ματς και σκέφτεσαι για πάρτη σου  Τι λες είσαι τώρα ρε φίλε; Πως έγινε αυτό; Άμα είσαι ήρεμος μέσα σου, πας καλά.

Έτσι είναι τώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού, με αυτή τη μαγγιόρικη εμφάνιση. Χαίρονται αυτό που έκαναν σαν να κάνουν τσιγάρο μετά από ένα καλό πήδημα και κοιτάνε τον καπνό. Γι’ αυτό που ένοιωσαν, όχι γι αυτή που πήδηξαν. Την κατάπιαν την Τσεσεκα. Της έβγαλαν το συκώτι.  Ποια εκδίκηση και δημοσιογραφικά κλισεδάκια; Γι’ αυτό έχω πει. Τι να λέμε πριν τους αγώνες.  Δείτε, νοιώστε και χαρείτε. Το έχετε ανάγκη. Για πάρτη σας.