ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Οι μεγαλομέτοχοι του Αστέρας Μπάκος και Καϋμενάκης θέλουν να δουν τον Σαμαρά. Το διαιτητικό έγκλημα στον τελικό του κυπέλλου το έχουν πάρει προσωπικά. Όπως το διαβάζεις. Όχι απλά συλλογικά, τρόπος του λέγειν. Εντάξει η ομάδα, αλλά υπάρχει και το προσωπικό γαμώτο. Ποιοι είμαστε, σου λένε, τίποτα λαμόγια, μήπως χρωστάμε σε κανέναν και δεν το ξέρουμε. Μήπως είμαστε όπως κάποιοι άλλοι που προσκυνήσαμε τον δερβέναγα; Όχι, δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα φτάσουμε μέχρι τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα. Και τι μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός; Ο αποδυτηριάκιας θα σου πει. Τίποτα. Ακόμα κι αν ο Σαμαράς δεν είχε τις σκοτούρες και τα μαύρα σύννεφα πάνω απο το κεφάλι του, πάλι στην περίπτωση που συζητάμε δεν μπορεί να κάνει τίποτα.  Συγκεκριμένα πράγματα μιλάμε. Όχι αέρα πατέρα να πούμε ότι ο Σαμαράς θα κάνει τούτο και το άλλο.

Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός. Ουσιαστικά και τυπικά. Και δεν επιτρέπεται να παρέμβει. Δημοκρατία έχουμε, όχι χούντα που διόριζε διοικήσεις σε ΕΠΟ και ΟΔΠΕ και κυβερνητικούς εκπροσώπους. Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι ανεξάρτητο. Τα λαμόγια είναι ασύδοτα προκειμένου να βγάλουν μεροκάματο.

Έχουμε να πούμε κάτι άλλο επί του θέματος; Δεν νομίζω.