ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

 

Σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ του κώλου ο Αλαφούζος θα πάει, σκέπτεται να πάει, κάτι τέτοιο, στον Σαμαρά. Άλλο κόλπο κι αυτό. Τα αφεντικά του Αστέρα Τρίπολης μετά το χειρουργείο των Γιάχου, Τσιρτσώνη κατάλαβαν ότι το πρόβλημα στο πρωτάθλημα θα το λύσει μονάχα ο πρωθυπουργός. Μόνον αυτός μπορεί.

Το'μαθε ο Αλαφούζος και αποφάσισε κι αυτός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να ζητήσει ραντεβού από τον Σαμαρά, για να του μιλήσει για την Παράγκα στο ποδόσφαιρο. Για μια στιγμή. Για σιγά.

Με την Παράγκα την προηγούμενη τι έγινε; Έτσι για να κάνουμε ταμείο. Μπορεί να έδρασε η Παράγκα στον περασμένο αιώνα, αλλά δεν μας χωρίζουν πολλά χρόνια από την πενταετία μετά το 1996. Λοιπόν;

Πήγε κανένας φυλακή από την Παράγκα που ξέρουμε όλοι, ρωτάω. Κατηγορήθηκε κανένας, έκατσε στο σκαμνί κάποιος απ'όσους είχαν συμμετοχή στη συμμορία της Παράγκας, ρωτάω. Κανένας.

Αφού δεν καθάρισαν με την προηγούμενη Παράγκα περί ποίου θέματος συζητάμε; Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρώτερο.

Να πω και το άλλο. Ειδικά τον Παναθηναϊκό τον βολεύει μία Παράγκα. Θα έχει την καλύτερη δικαιολογία εάν αποτύχει αγωνιστικά και την προσεχή σαιζόν.

Πουτάνα, Ελλάδα. Μία ζωή στην κάθαρση και στην εξυγίανση είσαι.