ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πήγε ο Ολυμπιακός στον Παπούλια. Δεν το λες μόνο ελληνική πατέντα. Πηγαίνουν διάφοροι και στον Ομπάμα, στον Λευκό Οίκο. Και ο Μπαράκ έχει περισσότερες δουλειές από τον δικό μας. Του αγαπητού Κάρολου δεν του έχουν μείνει άλλες χαρές. Μόνο να βγάζει νερατζάκι σε όσους παίρνουν μετάλλια και να θυμάται, κάθε τόσο, πόσο δύσκολα περνάμε στην Ελλάδα.
 
Η νέα μόδα είναι να λένε σ' αυτές τις κονσομασιόν πόσο μας εμπνέουν οι αθλητικές επιτυχίες τώρα με την κρίση. Πόσο μας κρατάνε όρθιους τα κύπελλα που παίρνουν οι Σπανούληδες και οι Διαμαντίδηδες που κονομάνε κάτι μύρια το χρόνο. Όταν γεννάγανε και τα κοκόρια μας, άλλες εποχές, πάλι στον Παπούλια πήγαινανε οι θριαμβευτές, αλλά τότε η κασέτα έλεγε πως αναπτύσσεται η Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα.
 
Μια άκρη βγήκε, πάντως. Οι Αγγελόπουλοι είπαν στον Τσαρλς πως τα κατάφεραν με το μικρότερο μπάτζετ από τις άλλες τρεις ομάδες στο Λονδίνο. Αυτό δεν είναι τίποτα, τους απάντησε ο Παπούλιας, εγώ χαρίζω το μισθό μου και συντηρώ όλη αυτή τη μεζονέτα. Εδώ να δεις βάσανο. Το ξανασκέφτονται τα αδέρφια τώρα για το μπάτζετ της νέας χρονιάς.