ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

 

Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την Ευρώπη; Άσε τι λένε τα παπαγαλάκια της πιάτσας που με την επιστροφή του Αλαφούζου από την Ελβετία πρόλαβαν το μεγάλο νέο. Ότι τελείωσε το ζήτημα. Ότι ο Παναθηναϊκός την πήρε την αδειδότηση, δεν υπάρχει θέμα. Να, που υπάρχει όμως.

Η ΠΑΕ σύμφωνα με τις ντιρεκτίβες  της ΟΥΕΦΑ είναι ανοικτή 16 εκ. ευρώ. Πως να κλείσει αυτή τη τρύπα; Ένας τρόπος αναγνωρίζεται. Μπάνκ γκαραντύ. Τραπεζική εγγυητική. Ο Αλαφούζος βρήκε μια νέα πατέντα. Ομολογιακό δάνειο. Δεν λέω ότι δεν είναι κόλπο, διότι το μασάει ο άλλος. Μπορεί να περάσει. Καλύτερο βέβαια από το άλλο, το περσινό με τον Γόντικα.

Και ο Γόντικας πήγε πέρυσι έξω, για το ίδιο πρόβλημα, όμως στο βουβό. Στο εντελώς ατσαμπουκάλευτο και είπε το παραμύθι κι αυτός. Ότι ΘΑ γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 16 εκ. Ορίστε, να, η απόφαση της γενικής συνέλευσης, ορίστε και τα ονόματα των χοντρολεφτάδων που θα τα σπρώξουν κανονικά, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πολέμης, Πατέρας, Γιαννακόπουλος.

Τους έπιασε στον ύπνο ο Γόντικας και γειά σας. Παραμύθι. Ήθελαν να πιαστούν στον ύπνο, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Μια παρένθεση. Ο Γόντικας έχει πάει στο καλό, βρίσκεται στην Kavala oil, οικονομικά δεν έχει πρόβλημα και στον Παναθηναϊκό έμεινε το μαύρο γυαλί, ο Παναγόπουλος.

Ο Αλαφούζος το έβγαλε στον αέρα το ταξίδι στην Ελβετία για το οποίο είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας. Πως να το διαψεύσει όταν το έγραψαν μετά και οι δικοί του; Πηγαίνοντας, όμως, στην Ελβετία κραχτά, έκανε υπέρβαση διαδικασιών και ΕΠΟ. Και η γκέλα δεν μπαλώνεται ψάχνοντας τον Προκόπη Παυλόππουλο.

Τι θα καταθέσει στην ΕΠΟ ο Αλαφούζος; Αυτά που είπε και στην ΟΥΕΦΑ. Ή, θα επαναλάβει τα περί Παράγκας. Δεν πιάνει αυτό. Άσχετο αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Θα ντουμπλάρει το σκάνδαλο για Παναθηναϊκό;

Για Αναστασίου, Νταμπίζα, Καραγκούνη το παρασκήνιο

Με Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαραβάκο στο χαράκωμα