ΤΑ ΙΝΔΙΑΝΙΚΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πώς βρέθηκε ο Αλαφούζος απο τον Κούγια στον Δημητρακόπουλο; Η δουλειά ξεκίνησε απο τον Πατέρα, με τον οποίο συνεχίζει σταθερα τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις ο Αλαφούζος. Νίκο μου, κάτι πρέπει να κάνω, δεν πάει άλλο με τον Μαρινάκη.

Ο Πατέρας του ξηγήθηκε ξεκάθαρα. Εγώ είμαι απ' έξω, είμαι φίλος του Μαρινάκη, δεν μπερδεύομαι. Τράβα στον Κούγια, αυτός ξέρει, αυτός έχει τους τρόπους για να σου πει τι θα κάνεις.

Φαίνεται, όμως, ότι στο οικονομικό δεν τα βρήκαν Αλαφούζος και Κούγιας και ενεργοποιήθηκε ο Δημητρακόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ινδιάνικα. Σοβαρός στην δουλειά του ο Μιχάλης, μάστορας, φαινότανε από την εποχή του μακαρίτη του Κανελλάκη ότι ήταν ταλέντο, όμως δεν στέκουν με τίποτα αυτά που λέει σήμερα.

Ποια είναι η ΕΠΟ, έκανε το πρώτο τσαλιμάκι ο Δημητρακόπουλος. Όλοι κρίνονται. Δεν μας πιάνει κανένας νόμος.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Μάλλον είναι λόγια που προκαλούν κάποια περίεργα ερωτήματικά για την στάση και τις σκέψεις του Αλαφούζου. Από την εποχή Ορφανού η Ελλάδα ψήφισε στη Βουλή το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Να θυμίσω. Υπαγόρευαν το κείμενο απο την FIFA και το πήρε ο υφυπουργός αθλητισμού, το έκανε νόμο και το έφερε στο κοινοβούλιο. Τι λέμε τώρα.

Η μεγαλύτερη ομοσπονδία στον κόσμο, αυτή που υπολογίζεται περισσότερο είναι η βραζιλιάνικη, και ο Περέιρα ο πρόεδρος της, ο γαμπρός του μακαρίτη Χαβελάνζε, που ήταν πρόεδρος 40 χρόνια στη FIFA, κάθεται σούζα στον Μπλάτερ. Θα κουνηθεί ο Μπίλυ Κωνσταντίνου, με τα μπιτόνια της CON OIL. Σε παρακαλώ.