ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Μαρινάκης έχει πρόβλημα. Και επειδή το παλληκάρι είναι γάτος, άνθρωπος της πιάτσας, το ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον ότι με τον Ολυμπιακό έχει πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Αυτό είναι το επικίνδυνο πρόβλημα.
 
Τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης πήρε τρία πρωταθλήματα. Και τον τέταρτο να πάρει σερί δεν έχει καθαρίσει σίγουρα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Βάλτε κάτω.
 
Το παραπάνω τι είναι για τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη; Η Ευρώπη. Η διάκριση στην Ευρώπη. Ακόμα και στο γιουρόπα καπ, όχι απαραίτητα στο τσάμπιονς ληγκ. Έχει ομάδα για μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός; Σε καμμία περίπτωση. Μπορεί να φτιάξει στο τέταρτο χρόνο του στον Ολυμπιακό μια ομάδα το κάτι παραπάνω ο Μαρινάκης; Χλωμό. Χλωμότατο.
 
Άλλο μ’ ενδιαφέρει να πάρω το κωλοπρωτάθλημα στην Ελλάδα κι άλλο, εντελώς άσχετο, το φτιάχνω ομάδα για την Ευρώπη. Δεν ξέρω καμμία ΠΑΕ στη γη να έφτιαξε σ’ ένα χρόνο ομάδα καλύτερη απ’ αυτή που είχε. Αυτός ο Ολυμπιακός που πήρε το κωλοπρωτάθλημα και κέρδισε τον Αστέρα στο κύπελλο δεν μετατρέπεται σε ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Από τη μία σαιζόν στην άλλη.
 
Να, γιατί σου λέω ότι η Βαγγέλα είναι το πρόβλημα. Και στο ποδόσφαιρο η ομάδα δεν είναι κόμμα της αντιπολίτευσης να λέει ΘΑ κάνουμε, ΘΑ ράνουμε. Ο Μαρινάκης είναι κυβέρνηση. Μονοκομματική.