ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Κατ’ αρχήν ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε καν να ζητήσει αδειοδότηση από τη διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη ΕΠΟ. Τι λέμε τώρα. Αυτά που λέει μήνες ο Παναθηναϊκός, αυτά λέμε. Και καλώς τα λέει ο Αλαφούζος. Αφού, λοιπόν, η ΕΠΟ είναι μια Ι.Χ. υπηρεσία στις διαταγές του Μαρινάκη, τι πήγε να κάνει στην ομοσπονδία ο Αλαφούζος; Και, μάλιστα, χωρίς να έχει τακτοποιημένα τα χαρτιά του.

Το σκάνδαλο είναι σκάνδαλο. Δεν είναι υπέρ, ούτε κατά του Παναθηναϊκού και της κάθε ομάδας. Σκάνδαλο ήταν το 2004 που το κράτος, δηλαδή οι φορολογούμενοι Έλληνες, χάρισαν τα χρέη της ΑΕΚ. Αυτή ήταν η θέση του αποδυτηριάκια με μεγάλα γράμματα. Ναι, αλλά η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Στα παπάρια μου! Εγώ δεν είμαι με τις μεγάλες ομάδες, ούτε με τις μικρές. Εγώ είμαι με το νόμο. Είμαι νομοκράτης, όχι δημοκράτης.

Σκάνδαλο με τεράστια γράμματα ήταν για τον αποδυτηριάκια όταν το γαμημένο ελληνικό κράτος την είχε κάνει πάλι αβαβά μετά τις κλεψιές του Κοσκωτά από την τράπεζα Κρήτης και τα οφέλη που είχε ο Ολυμπιακός. Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, να μην την πειράξουμε.

Όργια και υπέρ του ΠΑΟΚ και του Άρη, με λεφτά που παράνομα έδινε το ξευτυλισμένο κράτος για να βοηθήσει τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Είσαι οκέυ, κύριε Παναθηναϊκέ; Δεν είσαι. Κάνε μας τη χάρη.