ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ  

 

Οι Αγγελόπουλοι άντεξαν. Ο πρόεδρος Δημητράκης όχι. Είναι, βλέπεις, πιό συναισθηματικός. Το πήρε στραβά που οι βαζέλοι σνομπάρισαν ένα ματσάκι. Από την πλευρά του έχει δίκηο. Το έβαλα, σου λέει, φέτος το χέρι στην τσέπη και ήτανε η δική μου, όχι του πατέρα, ούτε του θείου μου.

Δικό του, λοιπόν, το μπαγιόκο και το αισθάνεται εκατό φορές παραπάνω. Άσε που άλλα υπολόγιζε να καταθέσει στη δόξα του τριφυλλιού και άλλα του βγήκανε στο δρόμο. Εδώ, στο σουπερμάρκετ πας και όταν δίνεις ένα εικοσάρι περισσότερο απ' ό,τι υπολόγιζες, σε βαραίνει. Μάτωσε ο Δημητράκης.

Ούτε χίλιοι νοματαίοι δεν ανηφόρησαν στο ΟΑΚΑ για ένα ματς, από αυτά τα πλαίη οφ που τους αρέσουνε στο μπάσκετ και παίζουνε από υποχρέωση, μέχρι να φτάσουνε στο τέλος να σκοτωθούνε Παναθηναϊκός με Ολυμπιακό. Πού είσαστε εσείς που σπάγατε πόρτες με την Μπαρτσελώνα και φάγαμε την καμπάνα, τα έχωσε στον κόσμο ο υιός. Έλπίζω να συμμορφωθείτε στη συνέχεια. Μεγάλη ζοχάδα, σου λέω.

Άμα δεν βάλουνε μυαλό οι βαζέλοι, όλα γίνονται. Μέχρι πρωτοσέλιδο στη φυλλάδα του, όπως ξεβράκωσε εκείνον τον Μπερτομέου. Και επειδή ψάχνει ευκαιρία να φύγει δεν αποκλείεται να έστειλε μία πρώτη προειδοποιητική. Έτσι, να προετοιμάσει την αποχώρησή του.