ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

 

Είχε μεγάλη αδυναμία στους βετεράνους ο Γιώργος Λιάνης. Και τις δυο φορές που έγινε υφυπουργός αθλητισμού, ίσως επειδή και ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής, του Ηρακλή, έδειξε στη πράξη πόσο κοντά ήταν στους βετεράνους. Τους βοηθούσε οικονομικά με το παραπάνω. Σειρά έπαιρναν έξω από το γραφείο του οι παληοί ποδοσφαιριστές.
 
Τι σχέση έχει ο Αλαφούζος με τον Λιάνη; Ούτε υπουργός είναι, ούτε διαχειρίζεται δημόσιο ταμείο.
 
Αποδυτηριάκια, είσαι εναντίον των βετεράνων; Σε καμμία περίπτωση. Απεναντίας μια ΠΑΕ, προς το συμφέρον της, καλό είναι να έχει σχέσεις και επαφές ουσίας με τα μεγάλα ονόματα που φόρεσαν τη φανέλλα της. Μην επιμείνουμε πολύ σε κάποια πραγματάκια αυτονόητα.
 
Τι πουλάει μια ομάδα ποδοσφαίρου; Συναίσθημα. Αέρα, δηλαδή. Όχι κάτι χειροπιαστό, ένα προϊόν από ράφι του σουπερμάρκετ. Ε, αυτόν τον αέρα πρέπει να τον ντύσεις με ιδεολογία, με ιδεοληψία, με ρομαντισμό, με μνήμες από το παρελθόν. Απαραίτητη, λοιπόν, είναι η φιγούρα που έχει ταυτιστεί με την ομάδα.
 
Τι σχέση έχει αυτό με τον πρώην ποδοσφαιριστή που χωρίς γνώσεις και πτυχία του δίνουν πόστο υπεύθυνο στην ΠΑΕ; Καμμία σχέση. Τους δίνουν ένα χαρτζηλίκι για να μη βγαίνουν στα κανάλια να κάνουν αντιπολίτευση.