Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σουσώ, Τζόναθαν, Φεγκρούς, Λεόν, Κεσερού, Σαναί, Ταταρουσάνου… Παίκτες ξένοι είναι αυτοί. Στόχοι, όχι στόκοι ελληνικής ομάδας. Μεγάλης ελληνικής ομάδας. Όλοι αυτοί παίζουν κάθε μέρα στις πρώτες σελίδες των αθλητικών εφημερίδων. Και στα σάιτ. Και δεν είναι για τον πτωχό και ταλαιπωρημένο Παναθηναϊκό, ούτε βέβαια για την ΑΕΚ. Ούτε για τον Αστέρα Τρίπολης, που μπάυ δε γουαίη έχει μια χαρά ξένους παίκτες, παικταράδες. Για τον Ολυμπιακό βγαίνουν αυτά τα ονόματα. Μάλιστα.

Για τον Ολυμπιακό «παίζουν» όλοι αυτοί στα πρωτοσέλιδα. Μπορεί βεβαίως ο Ολυμπιακός να μη ξέρει τίποτα, μπορεί κάποιοι παίκτες όντως να τον ενδιαφέρουν, όπως μπορεί και όλοι να ενδιαφέρονται για τον Ολυμπιακό. Εκείνο που λέει ο αποδυτηριάκιας είναι ότι καλύτερα ο Μαρινάκης να μην κάνει μεταγραφές. Αν, δηλαδή, είναι να γεμίσει την ομάδα με τα ονόματα που γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα, τότε δεν έχει κανένα λόγο να χάνει τον χρόνο του σε επαφές με μανατζαραίους και ποδοσφαιριστές. Να ξεκινήσει διακοπές, να κάνει καμμιά καινούργια μπίζνα, να μην κάνει τίποτα. Όπως και να ‘χει να αφήσει την ομάδα όπως είναι και να μην ασχοληθεί. Περίπατο θα πάρει πάλι το νταμπλ και μ’ αυτούς που έχει τώρα, καλύτεροι είναι απ’ εκείνους που λένε ότι τους «θέλει».

Όσο για την Ευρώπη, πιο δεμένη θ’ ναι η ομάδα, καλύτερα θα παίζει από πέρυσι, αρκεί στοιχειωδώς να δουλέψει σωστά ο προπονητής. Από το να την γεμίσει, δηλαδή πάλι καινούργιους Γκρέκο και Μασάδο, χίλιες φορές να κρατήσει τους παληούς, που ξέρουν πια και τα κατατόπια. Άντε, το πολύ να πάρει τον Σισοκώ, που και αυτός εδώ έπαιζε και θα ’χουν να φχαριστιούνται οι γάβροι ότι τον έκλεψαν από τους βαζέλες.
 Χαίρετε.